Ja tam myślę, że wszystko będzie ok i Małysz wystartuje. Niewiem jaka jest forma skoczków. Małysz zawsze przed sezonem ma dobrą formę a potem różnie bywa. Ale wydaje mi się, że w tym będzie dobrze skakał. Szczególnie, że to jest jego ostatni, albo przedostatni sezon (tak więc oglądajcie póki jeszcze jest) i chce jeszcze zdobyć jedno mistrzostwo świata i pobić tym samym rekord.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Sro Lis 24, 2010 09:35, w całości zmieniany 1 raz
No i co,mielismy 7 : Miętus,Murańka,Stoch,Bachleda,Hula,Małysz i bodajze Kubacki ?
jak zwykle dobrze pokazal sie tylko Małysz,chociaz szczerze liczylem na wiecej.inni polacy to dno i metr mułu,w lecie wszystko fajnie pieknie,w zime kompromitacja,bo tylko 1 wszedl do 30 a 4 do 50.
co to bedzie jak Małysz kariere skonczy....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum