siema, jezdzicie na rowerze? ja we wtorek mam zamiar przejechac 100km do łobza, 2 dni posiedziec u kumpla i wrocic na rowerz :d mam kross hexagon v4 takze to bardziej na mtb [btw dzisiaj dentke rozpierniczylem o korzen] ale dam rade.
jak tam z wami ?
ja bardziej od wycieczek lubie podjezdzac/zjezdzac w lasach z roznych tras, ale dzisiaj przebilem dentke w 3 miejsach takze przezucam sie na asfalt.. kilka dlugich-ok 80km wycieczek w strony mialem, we wtorek 100km w jedna i 100 w druga w czwartek.. miazga bedzie.
Ja też troche jeżdże. Od 2007 roku jestem przynajmniej raz w roku na jakimś zlocie kolarskim, gdzie robię dobre kilkaset kilometrów. W tym roku w dniach od 13-20 sierpnia również będę na zlocie, który odbędzie się w województwie świętokrzyskim. Ze swoim rowerem byłem już w wielu miejscach w Polsce, jak i za granicą. Najlepiej chyba wspominam trasę z Władysławowa na Hel i z powrotem. Przyjemnie się jechało mając po obu stronach morze. W te wakacje już też zrobiłem trochę kilometrów. Byłem nad jeziorem Goczałkowickim z kolegami. Trasa nie była zbyt lekka, ze względu na wiele wzniesień na trasie Racibórz - Wisła Wielka. Może nie byłoby tak źle, gdyby nie bagaże na rowerach. Zabawiliśmy tam trzy dni i wyszło gdzieś 160 km (trasa tam i z powrotem). Rozbiliśmy się na dziko, troche popiliśmy i na nieszczęście zmokliśmy. Musieliśmy się później suszyć nad ogniskiem. To są jednak uroki takich wypadów.
Ostatnio jeszcze wybrałem się rowerem do Czech po znaczki. Do przygranicznej miejscowości (Sudice) mam około 10km. Miał to być spacerek, ale ze względu na wiatr ciężko się jechało.
A poza tym to \\\"bujam\\\" się po mieście i okolicznych wioskach, niejednokrotnie odkrywając nieznane dotąd miejsca.
A mój rowerek to: Merida Crossway 8300
Ostatnio zmieniony przez Unkas Sob Lip 02, 2011 16:10, w całości zmieniany 1 raz
zna ktos jakąs gre kolarska na konsole PS2 gdzie mozna jezdzic a nie tylko kierowac czy ma jechac szybko czy wolno ? fajnie by bylo jakby byla to gra mtb, ale od biedy kolarstwo torowe/szosowe tez moze byc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum