Ja uważam, że mogą jeszcze walczyć o wysoka lokatę. Mam nadzieję, że dadzą sobie radę i utrzymają wysoką lokatę. Oby jak najszybciej zgrali się i wyrósł im nowy motor napędowy. Jeśli tak się stanie to w następnym sezonie, możliwe jest, że z dwoma takimi motorami będą stanowić o sile Bundesligi.
Jeśli szybko się pozbiera i nie będzie widać żadnych śladów kontuzji, to Hoffe nadal będzie liczyło się w walce o tytuł, a Vedad o koronę króla strzelców.
W tym sezonie nie powącha już boiska.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Piłkarze VFB ostatnio w lidze spisują się całkiem nieźle i nie przestali chyba jeszcze myśleć o zajęciu miejsca w strefie Ligi Mistrzów. Jednak czynnikiem działającym na niekorzyść gospodarzy jest rozgrywanie tego meczu bezpośrednio po nieudanej wyprawie do Moskwy. Hoffenheim w rundzie rewanżowej nie zachwyca, a po ostatniej klęsce jakiej doznał u siebie z Bayerem, stracił pozycję lidera. Goście są prawdziwą rewelacją rozgrywek, ale uważam, że tytuł Mistrza Niemiec, a nawet zajęcie miejsca w pierwszej trójce to za wysokie progi dla tej drużyny, chociaż chciałbym się mylić. Stawiam na Stuttgart.
_________________ barcatom
----------------------------------
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony
Czy ukarze nam się przełom beniaminka i znów zacznie grać świetnie ? Kontuzjowanego Ibisevicia nieudolnie próbuje zastąpić Sanogo, a Hildebrand w bramce stoi dopiero dwa mecze. Warto zwrócić uwagę na Carlosa Eduardo, który staje się jednym z ważniejszych ogniw Hoffe. Ich przeciwnicy mają bardzo dziurawą defensywę - stracili już 50 bramek w tym sezonie. Nie zagra także wielu ważnych piłkarzy m.in Tartan. No cóż, mam nadzieję, że Hoffe w końcu się przełamie i zdobędzie 3 punkty.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ale taki zawodnik jak Ibisevic jest nie do zastąpienia.
a Sanogo jak oglądałem mecz to dobry jest tyle że brakuje mu wykończenia akcji .a co do Hofenhaim to piąty czy 6 remis zrzędu więc nie dzieje się zbyt dobrze w ekipie Ralfa Rangicka.Widać brak klasowego napastnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum