Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
TSG 1899 Hoffenheim
Autor Wiadomość
Wojciu10 

Profil: Autografy sportowców
Kolekcjoner od: 2008-10
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 12:19   

Ja uważam, że mogą jeszcze walczyć o wysoka lokatę. Mam nadzieję, że dadzą sobie radę i utrzymają wysoką lokatę. Oby jak najszybciej zgrali się i wyrósł im nowy motor napędowy. Jeśli tak się stanie to w następnym sezonie, możliwe jest, że z dwoma takimi motorami będą stanowić o sile Bundesligi. ;)

Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 12:25   

Wojciu10 napisał/a:
Jeśli szybko się pozbiera i nie będzie widać żadnych śladów kontuzji, to Hoffe nadal będzie liczyło się w walce o tytuł, a Vedad o koronę króla strzelców. ;)

W tym sezonie nie powącha już boiska. ;)

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

barcatom1

Wysłany: Sob Lut 21, 2009 09:34   

VFB Stuttgart vs TSG 1899 Hoffenheim

Piłkarze VFB ostatnio w lidze spisują się całkiem nieźle i nie przestali chyba jeszcze myśleć o zajęciu miejsca w strefie Ligi Mistrzów. Jednak czynnikiem działającym na niekorzyść gospodarzy jest rozgrywanie tego meczu bezpośrednio po nieudanej wyprawie do Moskwy. Hoffenheim w rundzie rewanżowej nie zachwyca, a po ostatniej klęsce jakiej doznał u siebie z Bayerem, stracił pozycję lidera. Goście są prawdziwą rewelacją rozgrywek, ale uważam, że tytuł Mistrza Niemiec, a nawet zajęcie miejsca w pierwszej trójce to za wysokie progi dla tej drużyny, chociaż chciałbym się mylić. Stawiam na Stuttgart.
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

wEncio 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 16:25   

Czy ukarze nam się przełom beniaminka i znów zacznie grać świetnie ? Kontuzjowanego Ibisevicia nieudolnie próbuje zastąpić Sanogo, a Hildebrand w bramce stoi dopiero dwa mecze. Warto zwrócić uwagę na Carlosa Eduardo, który staje się jednym z ważniejszych ogniw Hoffe. Ich przeciwnicy mają bardzo dziurawą defensywę - stracili już 50 bramek w tym sezonie. Nie zagra także wielu ważnych piłkarzy m.in Tartan. No cóż, mam nadzieję, że Hoffe w końcu się przełamie i zdobędzie 3 punkty.

Fler 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 20:05   

wEncio napisał/a:
nieudolnie próbuje zastąpić Sanogo

Aha, a po czym tak twierdzisz?

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

wEncio 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 20:08   

Po jego bilansie w Hoffe - 3 mecze i jeden gol. Bez jaj, to za mało, żeby zastąpić Ibisevicia.

Fler 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 20:13   

Ale taki zawodnik jak Ibisevic jest nie do zastąpienia. ;)

wEncio 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 20:15   

No wiesz, jakby sprowadzili jakiegoś C. Ronaldo lub Torresa to czemu nie :P

pulpet 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 21:24   

a Sanogo jak oglądałem mecz to dobry jest tyle że brakuje mu wykończenia akcji .a co do Hofenhaim to piąty czy 6 remis zrzędu więc nie dzieje się zbyt dobrze w ekipie Ralfa Rangicka.Widać brak klasowego napastnika

Odpowiedz do tematu