Fabregas jest bardzo blisko transferu do Realu Madrid. Wenger był na Santiago Bernabeu w sprawie pieniędzy za niego. Z tego co pisza Real ma zapłacic 20-25 mln euro.
Fabregas powiedział że nie chce kontunuować kariery na Emirates Stadium chce zostać gwiazdą Priemira Division i grać z Ramosem i Cassilasem w jednej druzynie
Real Madryt bardzo blisko przygląda się Samirowi Nasriemu. Myślę, że to byłby świetny transfer Królewskich, bo brakuje im swoistego przywódcy środka pola (mają Gutiego, Gago i praktycznie samych skrzydłowych)
Mart Poom w Watfordzie
Beattie'm i Bellamy'm zainteresowane jest Blackburn
Jay Lloyd Samuel przechodzi do Boltonu z A. Villi (wolny transfer)
to ja nie wiem, dlaczego ty dostajesz w oscarach miano najwiekszego znawcy futbolu http://www.tvn24.pl/0,1507942,wiadomosc.html poczytaj sobie jak nie wierzysz - tobie gelu tez tego radze :-)
jeszcze raz potwierdzam - Fabiański z Legi przechodzi do Arsenalu:
Oba kluby Arsenal Londyn jak i Legia Warszawa poinformowały, że bramkarz stołecznego klubu podpisał kontrakt z "Kanonierami". Kwoty transferu nie podano. Nieoficjalne informacje donoszą, że jest to ok. 2,5 mln funtów brytyjskich.
to ja nie wiem, dlaczego ty dostajesz w oscarach miano najwiekszego znawcy futbolu http://www.tvn24.pl/0,1507942,wiadomosc.html poczytaj sobie jak nie wierzysz - tobie gelu tez tego radze :-)
jeszcze raz potwierdzam - Fabiański z Legi przechodzi do Arsenalu:
Oba kluby Arsenal Londyn jak i Legia Warszawa poinformowały, że bramkarz stołecznego klubu podpisał kontrakt z "Kanonierami". Kwoty transferu nie podano. Nieoficjalne informacje donoszą, że jest to ok. 2,5 mln funtów brytyjskich.
Mi właśnie o to chodziło, że to było tak oczywiste, że nie dziwię się reakcji usera Gelu
dobra, sarkazm sarkazmem, ale nie róbcie offtopicu Bo polecą ostrzeżenia.
Jacek Bednarz chce ściągnąć do Wisły Jacka Bąka, Adriana Sikorę i Marcina Żewłakowa. Ponadto raczej zimą odejdzie Paulista (interesuje się nim PAOK, kontrakt się kończy). Co z tego wyjdzie pewnie tylko to ostatnie
Yldyray Basturk przeszedl z Herthy do VFB Stuttgart.
Heinze na celowniku Realu Madryt
Jorge Andrade moze przejdzie z Depor do Realu za 10 mln euro lub mniejszą kwote + ktos z listy(Dani Guillen, Javi Garcia, Esteban Granero, Ruben de la Red, Antonio Bueno oraz Alvaro Negredo)
Manchester United zatwierdził transfery Owena Hargreavesa z Bayernu, Naniego ze Sportingu Lisboa i Andersona z Porto. No to ManU szykuje kapitał na przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum