Jeśli o mnie chodzi to śmierć piłkarza boli mnie szczególnie. Być może gdyby nie umarł zdobywał by wiele bramek i był gwiazdą swojej drużyny. Niestety już go nie ma i nic nie zwróci mu jego życia [*]
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Cos strasznego... Dowiedziałem sie o tym w Niemczech (znaczy o zlym stanie), wracam, wlaczam TV a tam juz o jego smierci... Szkoda go, bo mógł być wielki
Naprawde wspanialy gest, co chodzi o te koszulki z nazwiskiem Antonio Puerty na plecach w meczu o Superpuchar Europy. Cieszy mnie fakt, ze rowniez druzyna Milanu miala nazwisko zmarlego gracza Sevilli na plecach. Poza tym czy widzieliscie piekne zachowanie pilkarzy Sevilli po zdobytym golu, gesty Kaki i Seedorfa? Naprawde coś wspaniałego, choc zaluje, ze Andaluzyjczycy nie wygrali tego spotkania dla Antonio Puerty.
Najpiękniejsza to była radość Sevilli po golu gdy wszyscy wznieśli ręce ku niebu... Poza tym stonowana radość Milanu i wzruszająca jak nigdy minuta ciszy... Tylko zdziwił mnie nieznikający podczas odbierania medalu uśmiech z twarzy Kanoute... Niby medialny, poliglota, obeznany w towarzystwie, a tu gdy wszyscy ze zwieszonymi głowami w geście żałoby, on z szerokim uśmiechem na twarzy...
Niby medialny, poliglota, obeznany w towarzystwie, a tu gdy wszyscy ze zwieszonymi głowami w geście żałoby, on z szerokim uśmiechem na twarzy...
:/
Ale jednak są w życiu takie sytuacje w których ma się inny humor, niż wymaga tego sytuacja. Może Kanoute był w dobrym humorze lub uśmiechał się z jakiegoś innego powodu. Dlaczego miał udawać i mieć wymalowany sztuczny smutek na twarzy?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Wielka szkoda mi go taki młody , utalentowany zapewne by teraz królował na obronie, jak to się mói Bóg bierze tylko najlepszych Kiedys oglądałem na youtube kompilację przedstawiającą życiorys Antonio aż mi się łza w oku zakręciła a najlepsza była piosenka ich troje - Requiem. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum