Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki uslugi komputerowe krakow

Poprzedni temat «» Następny temat
Real Madryt
Autor Wiadomość
szymonp1992

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 07:38   

Jest przecież jeszcze uzdolniony Esteban Granero Molina z Realu Madryt Castilla... Gdyby w Realu rządził Wenger, to jedenastka wyglądałaby zupełnie inaczej niż wygląda... Grałby Granero, Bueno, Mata... Przecież to wielcy piłkarze będą jeśli się nie zmarnują w Castilli...

lukasek92 

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 14:35   

szymonp1992 napisał/a:
Jest przecież jeszcze uzdolniony Esteban Granero Molina z Realu Madryt Castilla... Gdyby w Realu rządził Wenger, to jedenastka wyglądałaby zupełnie inaczej niż wygląda... Grałby Granero, Bueno, Mata... Przecież to wielcy piłkarze będą jeśli się nie zmarnują w Castilli...

Z tego co wiem, to Juan Mata jest teraz na wypozyczeniu w Valencii, a 30 czerwca 2008 roku ma przejsc tam definitywnie ;)

szymonp1992

Wysłany: Sob Sie 11, 2007 11:40   

Tak, masz rację... Mata w Valencii... No i dobrze, nie zmarnuje się jak nasz K. Król :P

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 11:12   

Oglądałem sparingi Realu i muszą przyznać, że grali słabo ;] Wyróżniającą postacią był Guti. Zaskoczył mnie bardzo swoją postawą. Grał świetnie w kążdym meczu. Wiadomo jednak, że sparingi to nie liga, gdzie będzie ciężej ;] Ale sądzę, że mistrza nie obronią :D

lukasek92 

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 12:31   

Real Madryt troche sie zrobil pomaranczowy :D Z Holendrow byl tylko Ruud Van Nistelrooy przed okienkiem transferowym, a teraz doszli do nas dwaj nowi - Snejider i Drenthe. Być może do Realu zawita jeszcze Arjen Robben, to by bylo az czterech Holendrow w Madrycie :D Ciekaw jestem czy kazdy bedzie gral w podstawowej jedenastce... Myślę, ze tak bo cała trójka to kluczowi gracze... Zobaczymy :P Poza tym Real jutro gra z Betisem Sevila towarzyskie spotkanie :P

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 10:32   

Nie poszczęściło się wczoraj Dudkowi ;]

Był mecz Realu z Betisem w ramach półfinału jakiegoś turnieju towarzyskiego. 90 minuta, wynik 0:0. Jako, że dogrywka nie jest przewidziana, szykują się rzuty karne. Według Schustera lepiej karne od Casillasa broni Jurek Dudek, dlatego wpuszcza go w 91 minucie. Od razu po wejściu, rzut wolny... i Dudek wpuszcza bramkę:

http://pl.youtube.com/watch?v=7P8gRqZYy3E

Ciężko mi powiedzieć, czy Jurek popełnił błąd w tej sytuacji. Faktem jednak jest, że trochę pechowy był ten mecz dla niego ;]

kowal1071 

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 10:34   

Nie ma to jak wejście dudka prawie jak smoka <lol> .Źle ustawił mur. I niestety Real bodajże dziś będzie grał o 3 miejsce.

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08

szymonp1992

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 10:39   

No oglądałem ten mecz w TVE... Spotkanie nudne jak flaki z olejem, ale liczyłem na wejście Dudka... Nie przeliczyłem się, ale wierzyłem, że wybroni 1-2 karne, a tu taki wał... Strzał był bardzo dobry, też nie można się przyczepić... Casillas też by raczej tego nie wyciągnął

m3ssi

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 11:48   

Niestety Dudka szczęście opuściło w momencie podniesienia Pucharu Europy. Przy bramce raczej nie zawinił, ale tylko on mógł mieć takie pecha, że zaraz po wejściu dostanie taki strzał. Szkoda Jurka

http://messi.fotopic.net

lukasek92 

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 11:22   

Dudek nawet nie byl porzadnie rozgrzany,a ten strzal byl bardzo trudny do obrony, bo pilka leciala przy samym slupku. Real wygral chociaz final pocieszenia czyli mecz o trzeciez miejsca z Cadixem 3-1. Gole RvNa, Soldado i Balboy. Z dobrej strony pokazal sie Robinho... Czekam na pierwsze trafienie Snejidera :P w niedziele drugi mecz o Superpuchar Hiszpanii miedzy Realem, a Sevilla. W pierwszym meczu przypomne Sevilla wygrala 1-0 po golu z rzutu karnego Luisa Fabiano. Mam nadzieje, ze Krolewscy pokonaja zdobywcow Pucharu Uefa :)

kowal1071 

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 11:37   

Wydaje mi się że Real powoli łapie formę. Trzeba tylko popracować na skutecznością i wszystko powinno być dobrze.

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08

lukasek92 

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 20:48   

37 mln Euro + Cicinho za Daniego Alvesa i Antonio Puerte, czyli prawego i lewego obronce Sevilli... Oczywiscie na razie taka plotka w radiu Marca. Mysle, ze to bardzo ciekawe rozwiazanie i naprawde warto je rozwazyc. Pomimo tego, ze do Madrytu zawital niedawno lewoskrzydlowy Drenthe, to w sumie moglby on grac w drugiej linii, a Puerta w defensywie rywalizowalby o miejsce w skladzie z Torresem :D na prawej stronie mielibysmy solidnego Daniego ALvesa (eventualnie Salgado), a o srodek pola toczyli by boj Cannavaro,Metzelder,Pepe i Ramos (ten ostatni - raczej pewniak). Zal by mi tylko bylo Cicinho. Wg mnie sprawdzil sie niezle w Realu i szkoda by go bylo puszczac tak szybko. Zobaczymy jak sie sprawy potocza :P

Hala Madrid!

andrys

Wysłany: Sob Sie 18, 2007 00:23   

Tylko, że Pepe w sumie na bocznym też może grać, więc trudno jest tu powiedzieć o takim rozstawieniu. Ja uważam, że Real obrońców ma dość, i nie ma już po co kupować nikogo "na siłę".

lukasek92 

Wysłany: Sob Sie 18, 2007 09:33   

Ale w kazdym przedsezonowym meczu Pepe raczej zajmowal pozycje srodkowego obroncy, wiec po co go przesuwac na bok skoro mamy innych bocznych pomocnikow. Nawet przy odejsciu Cicinho(a nie przyjsciu Alvesa) na prawa strone powedrowac moze Ramos... Na lewa jest TOrres i Drenthe...

lukasek92 

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 19:58   

Dzisiaj wielki rewanż za to co stalo sie tydzień temu... Real Madryt na Santiago Bernabueu podejmie trzecią drużynę poprzedniego sezonu - Seville. W pierwszym spotkaniu bylo 1-0 dla Andaluzyjczyków... Jaki wynik obstawiacie? Ja czuję, że bedzie bardzo wyrownany mecz... Ani Real, ani Sevilla jeszcze nie są w optymalnej dyspozycji, o czym świadczy pierwszy mecz. Mam nadzieję jednak, że Real pokona Seville i wzniesie pierwsze w tym sezonie trofeum :) Obstawiam 2-0 lub 1-0 i karne w ktorych górą będą Los Galacticos :P

Odpowiedz do tematu