Jak napisałeś klub z ogromną ilość kibiców, piękną historie, dużo świetnych piłkarzy,ale to nie wszystko w tej chwili brakuje tam takiego zawodnika,który będzie potrafił w pojedynkę odwrócić losy spotkania, chodzi mi tu o takiego typu piłkarzy jak Messi w Barcelonie, Raul w Realu czy Kaka w AC Milanie. Cóż mam nadzieję,że uda się im utrzymać i w następnym sezonie pokażą,że potrafią zdobywać puchary.
Jak napisałeś klub z ogromną ilość kibiców, piękną historie, dużo świetnych piłkarzy,ale to nie wszystko w tej chwili brakuje tam takiego zawodnika,który będzie potrafił w pojedynkę odwrócić losy spotkania, chodzi mi tu o takiego typu piłkarzy jak Messi w Barcelonie, Raul w Realu czy Kaka w AC Milanie. Cóż mam nadzieję,że uda się im utrzymać i w następnym sezonie pokażą,że potrafią zdobywać puchary.
Właśnie to jest główny problem NUFC, Owen nie strzelił bramki od Stycznia, Martins ma kontuzje, Viduka też. Nie ma tam Pleymakera, Nolan miał być nim, a wyszło jak wyszło, jedynymi piłkarzami, którzy mogą ożywić grę to Barton (Ciągłe kontuzje) i Jonas, który gra kratkę.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Pon Kwi 27, 2009 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Obok Man United NUFC to mój ulubiony klub angielski, toteż życzę im jak najlepiej. Grali i grają tam świetni piłkarze, których lubię osobiście jak Martins, Butt, Owen czy Duff, jednak drużyna prowadzona przez mojego ulubionego (obok Ronaldo) napastnika, Super Ala Shearera dołuje i to mocno. Do końca sezonu mają mecze z m.in. LFC czy Boro, które o coś walczą, więc może być ciężko. Acz wierzę w nich!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum