Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
Najlepsi zawodnicy Ligi Mistrzów 2007/2008
Autor Wiadomość
lukasek92 

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 11:32   Najlepsi zawodnicy Ligi Mistrzów 2007/2008

Najbardziej renomowane rozgrywki europejskie wielkimi krokami zbliżają się do końca. W końcu pozostał tylko mecz pomiędzy drużynami, które jako jedyne przebrnęły przez wszystkie fazy Champions League. Powtórka sprzed trzech lat, pojedynek gigantów europejskiej piłki, z jednej strony grający dość leniwie Liverpool,a z drugiej "drużyna dziadków" - AC Milan. Myślę, że nadszedł także czas podsumowań co chodzi o najlepszych zawodników Ligi Mistrzów. Pokażmy czy myślimy podobnie i wypisujmy nasze spostrzeżenia co do tych najwspanialszych piłkarzy, jacy towarzyszyli, a niektórzy jeszcze towarzyszą w tej edycji LM.

Według mnie najlepszym, najrówniej grającym i najbardziej kreatywnym zawodnikiem tej edycji Ligi Mistrzów jest brazylijczyk Kaka. Pomimo tego, że nie jest napastnikiem, gra znakomicie, wiele strzela,a także pomaga swoim kolegom z teamu. 10 goli i 2 asysty w ciągu 1052 minut spędzonych dotychczas na boisku. Brawo!

Bardzo dobrze patrzyło mi się również na grę takich piłkarzy jak David Villa, Ryan Giggs, C.Ronaldo i Clarence Seedorf.
Ostatnio zmieniony przez lukasek92 Sob Wrz 29, 2007 09:56, w całości zmieniany 1 raz  

gregor

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 11:37   

Kaka wymiata, niestety (jestem fanem MU ;-))

szymonp1992

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:18   

Może na fizyce ułożymy jedenastkę LM, co Łukasz :?: :P

Mi najbardziej podoba się gra Kaki, Seedorfa, Davida Villi, Steva Finanna, Dirka Kuijta "Niespożyte Siły" i oczywiście Pana Jacka Gmocha przy analizatorze

:P

misko07

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 17:47   

drogba, kaka, kujt - sa i byli znakomici :evil:

Jarek

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 18:19   

Kaka i Messi najlepiej grali i graja w tej edycji

kowal1071 

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 22:09   

RVN lub Kuyt-najlepszy napastnik

Kaka-najlepszy pomocnik

Terry-najlepszy obrońca

Petr Cech-najlepszy bramkarz

Kaka-najlepszy piłkarz

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 10:36   

Zgodzę się z wami - Kaka gra świetnie. W ostatnich meczach rugą młodość przeżywa Seedorf, Kuyt też gra nienajgorzej ;]

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 13:40   

Według mnie na największe uznanie zasługuje Kaka - lider klasyfikacji strzelców i Seedorf - piłkarz niemłody, lecz grający fenomenalnie - jest w formie :)

Pawcio

Wysłany: Nie Maj 06, 2007 16:42   

Seedorf

Kaka

Rudy 

Profil: jp
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 18:32   

Teraz to cyha juz wiadomo ze Kaka strzelil dzuo bramke

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 19:09   

Cytat:

Teraz to cyha juz wiadomo ze Kaka strzelil dzuo bramke

Zerówka jest piętro niżej. Żeby nie robić off-top'u napisze, że najlepszym graczem Champions League jest niewątpliwie Kaka. Gra naprawdę fenomenalnie.

szymonp1992

Wysłany: Pon Maj 21, 2007 21:52   

Ja pokuszę się o ustawienie 11-tki LM już dziś, gdyż po finale wiadomo, że zwycięzcę będzie się tu faworyzować... Więc:

Bramkarz: Jose Reina (Liverpool FC) - nie puścił głupiej bramki, a zaliczył dużo pewnych interwencji (poza tym obronione karne z Chelsea)

Lewy obrońca: John Arne Riise (Liverpool FC) - kierował zarówno poczynaniami defensywnymi jak i ofensywnymi The Reds z lewej strony boiska

Środkowy obrońca: Manuel Arbeloa (Liverpool FC) - dziwię się, że Deportivo sprzedało tak fenomenalnego stopera. Powstrzymał Ronaldinho - to powinno wystarczyć za uzasadnienie.

Środkowy obrońca: Daniel van Buyten (Bayern Monachium) - fenomenalny mecz z Milanem w ćwierćfinale, w którym zdobył dwie bramki.

Prawy obrońca: Steve Finann (Liverpool FC) - może bez dłuższego utrzymania wysokiej formy, ale za to bardzo dobry mecz z PSV na stadionie Philipsa i ogólnie nie schodził poniżej przyzwoitego poziomu

Defensywny pomocnik: Gennaro Ivan Gattuso (AC Milan) - prawdziwy walczak, dusza Milanu w każdym meczu. Na wyróżnienie zasługuje też Michael Carrick z ManU

Lewoskrzydłowy: Clarence Seedorf (AC Milan) - pomimo zaawansowanego wieku osiągnął życiową formę w tym sezonie

Prawoskrzydłowy: Cristiano Ronaldo (Manchester United) - w tym sezonie rozwinął się piłkarsko, dostosował się do gry zespołowej i na pewno jest jednym z najlepszych obecnie piłkarzy świata

Ofensywny rozgrywający - Kaka (AC Milan) - MVP (Most Valuable Player - najbardziej wartościowy gracz) obecnej edycji Ligi Mistrzów.

Napastnik: Wayne Rooney (Manchester United) - drugi wielki ManU (po Cristiano Ronaldo) w tym sezonie

Napastnik: Fernando Morientes (Valencia C.F.) - mam słabość do tego zawodnika, poza tym zdobył aż 6 bramek. Wielu z Was powie, że na to wyróżnienie zasłużył Dirk Kuijt, ale ja uważam, że to El Moro wliczając fazę grupową był lepszy piłkarsko.

Trener: Carlo Ancelotti (AC Milan) - czwarty raz z rzędu doszedł co najmniej do półfinału LM. Świetny motywator i wielki taktyk.

Moja 11-tka:

----------------------Reina--------------------------

-Finann------Arbeloa---------van Buyten--------Riise-

---------------------Gattuso-------------------------

-C.Ronaldo-----------------------------------Seedorf-

-----------------------Kaka--------------------------

--------------Rooney----------Morientes--------------

Układajcie swoje "jedenastki" LM, wypowiadajcie się jak najwięcej na ten temat! Każdy ma własne zdanie i każdy patrzy inaczej na grę poszczególnych zawodników. Macie prawo się nie zgodzić z moimi wyborami, ale starałem się jak najbardziej obiektywnie stworzyć zestawienie najlepszych. Znalazły się tam też autorskie wybory (jak Morientes czy van Buyten), ale sądzę, że z takim składem w tej dyspozycji każdy z dobrym trenerem wygrałby LM!

misko07

Wysłany: Wto Maj 22, 2007 05:50   

ja bym powolal taka 11-stke

Moja 11-tka:

-trener:Carlo Ancelotti

----------------------Dida------------------------------

-Carvalho------D.Alves---------Ferreira--------Riise--

---------------------Gattuso--------------------------

-C.Ronaldo-----------------------------------Juninho--

---------------------------Kaka--------------------------

--------------Rooney------------------------------------

-----------------------------------Drogba---------------

taki skladzik :-)

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 13:03   

Cytat:

-D.Alves

Czego ty nie powiesz :lol: . Ja swoją ''11'' podam po finale w Atenach.

lukasek92 

Wysłany: Sro Cze 06, 2007 21:10   

Moj skladzik tej edycji LM:

Dida - Riise,Finnan,Ramos,Arbeloa - Kaka,Seedorf,Nakamura,Gattuso - Drogba i Villa

Odpowiedz do tematu