Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki uslugi komputerowe krakow

Poprzedni temat «» Następny temat
Mś u-20 Kanada!
Autor Wiadomość
Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 16:35   

Cytat:

neiezbendne

Po Polsku?

Pozatym Amerykanie omijali nas jak tyczki. Nic specjalnego nie pokazaliśmy. Mamy słabą kondycje, po meczu z Brazylią byliśmy kompletnie wykończeni. Z Koreą też powinno być źle. Zabiegają nas? Prawdopodobne.

Odmówmy dziesiątke różańca i będzie morowo, zapewniam. 8)

wojtasek1994 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Czerwiec 2007
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 14:49   

Dziś mecz z Koreą mam nadzieję, że zagramy z zaangażowaniem i wygramy, bo to jest nam potrzebne do awansu!!

lukasek92 

Wysłany: Sob Lip 07, 2007 10:19   

po dramatycznym boju i moze odrobinie szczescia (zwyciestwo USA z Brazylia) awansowalismy do 1/8 finalu MS u20 :D gdyby nie Krychowiak i Janczyk czyli jedyni,ktorzy strzelali gole dla Polakow to bysmy odpadli :P a teraz pora na Argentyne... bedzie ciezko, w koncu mistrzowie swiata w tejze kategorii wiekowej :P ale licze na Polakowe!!!

gregor

Wysłany: Sob Lip 07, 2007 10:36   

Chciales powiedziec, gdyby nie Białkowski, bo gdyby nie on to nawet żadnego punktu bysmy nie zdobyli na tych mistrzostwach.

lukasek92 

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 19:05   

no i odpadlismy :( poprostu za silny rywal nam sie trafil i tyle... cóż począc? Cel zostal osiagniety - wyszlismy z grupy. Po zwyciestwie z Brazylia, miażdżącą porażką ze Stanami i remisie z Korea cudem wyszlismy i od razu trafilismy na MŚ u20 - Argentyne... Piekny wystep Sergio Aguero, ktory nas niezle pogrązyl. Ale co mozna powiedziec? BRawa dla chlopakow, dobrze, ze się przynajmniej pokazali i pewnie duzo skorzystaja na tych mistrzostwach. Taki Dawid Jańczyk już przeszedl do CSKA. Zobaczymy co bedzie dalej.

szymonp1992

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 13:18   

Co do Janczyka to nieodpowiedzialnie się zachował w końcówce... Niby czerwona kartka bez konsekwencji, ale w CSKA może być postrzegany jako chamski i pyskaty :/

juvelove 

Profil: Gadżety Paczki
Kolekcjoner od: 2005- 07
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 18:42   

działacze liczyli na karne ale ja wiedziałem ,że przegrają, za silny rywal Argentyna

widać, że masz wiarę w nasz zespół/gelu

lukasek92 

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 18:29   

Jestem nieco zly, bo odpadli moi faworyci - USA i Hiszpania :/ Hiszpanie niesprawiedliwie przegrali swoj mecz z Czechami po karnych (przez caly mecz Hiszpania byla lepsza,ale nie potrafila wykorzystac swojej przewagi), a Stany przegraly z Austria po dogrywce. Szkoda mi obu druzyn ze wzgledu na znakomitych pilkarzy, tzn Adu,Adrian Lopez, Bueno czy Altidore :( teraz jestem chyba za Argentyna, bo jak wyeliminowala naszych i wygra,to przynajmniej nie bedzie zaden wstyd, ze odpadlismy z najlepsza druzyna swiata w tej kategorii wiekowej :)

szymonp1992

Wysłany: Pon Lip 16, 2007 12:34   

Dla mnie faworytami byli: Meksyk i Argentyna... Niestety do "mojego" przedwczesnego finału doszło już w ćwierćfinale :( Argentyna przeszła, pomimo obecności w składzie Meksyku kilku znakomitych piłkarzy (Carlosa Veli, czy Giovaniego dos Santosa nikomu chyba nie muszę przedstawiać :D )

Odpowiedz do tematu