Pozatym Amerykanie omijali nas jak tyczki. Nic specjalnego nie pokazaliśmy. Mamy słabą kondycje, po meczu z Brazylią byliśmy kompletnie wykończeni. Z Koreą też powinno być źle. Zabiegają nas? Prawdopodobne.
Odmówmy dziesiątke różańca i będzie morowo, zapewniam.
po dramatycznym boju i moze odrobinie szczescia (zwyciestwo USA z Brazylia) awansowalismy do 1/8 finalu MS u20 gdyby nie Krychowiak i Janczyk czyli jedyni,ktorzy strzelali gole dla Polakow to bysmy odpadli a teraz pora na Argentyne... bedzie ciezko, w koncu mistrzowie swiata w tejze kategorii wiekowej ale licze na Polakowe!!!
no i odpadlismy poprostu za silny rywal nam sie trafil i tyle... cóż począc? Cel zostal osiagniety - wyszlismy z grupy. Po zwyciestwie z Brazylia, miażdżącą porażką ze Stanami i remisie z Korea cudem wyszlismy i od razu trafilismy na MŚ u20 - Argentyne... Piekny wystep Sergio Aguero, ktory nas niezle pogrązyl. Ale co mozna powiedziec? BRawa dla chlopakow, dobrze, ze się przynajmniej pokazali i pewnie duzo skorzystaja na tych mistrzostwach. Taki Dawid Jańczyk już przeszedl do CSKA. Zobaczymy co bedzie dalej.
Co do Janczyka to nieodpowiedzialnie się zachował w końcówce... Niby czerwona kartka bez konsekwencji, ale w CSKA może być postrzegany jako chamski i pyskaty :/
Jestem nieco zly, bo odpadli moi faworyci - USA i Hiszpania :/ Hiszpanie niesprawiedliwie przegrali swoj mecz z Czechami po karnych (przez caly mecz Hiszpania byla lepsza,ale nie potrafila wykorzystac swojej przewagi), a Stany przegraly z Austria po dogrywce. Szkoda mi obu druzyn ze wzgledu na znakomitych pilkarzy, tzn Adu,Adrian Lopez, Bueno czy Altidore teraz jestem chyba za Argentyna, bo jak wyeliminowala naszych i wygra,to przynajmniej nie bedzie zaden wstyd, ze odpadlismy z najlepsza druzyna swiata w tej kategorii wiekowej
Dla mnie faworytami byli: Meksyk i Argentyna... Niestety do "mojego" przedwczesnego finału doszło już w ćwierćfinale Argentyna przeszła, pomimo obecności w składzie Meksyku kilku znakomitych piłkarzy (Carlosa Veli, czy Giovaniego dos Santosa nikomu chyba nie muszę przedstawiać )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum