Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki Serwery dla firm

Poprzedni temat «» Następny temat
Moj ukochany klub
Autor Wiadomość
yyyyyyyyyy

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 21:18   

Ja tam nie uważam interu za zespół piłkarski:D a mam swoje powody zeby tak mysleć=) a co do tego to rozumie ale nie lubie innych klubów:P

Dawid.Ch

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 22:12   

Po pierwsze nazwy klubów pisze się z dużej litery Po drugie Inter Mediolan to jest zespół piłkarski w tej chwili lepszy od Juventusu i musisz się z tym pogodzic

Woland 

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 22:51   

Dawid.Ch napisał/a:
Po pierwsze nazwy klubów pisze się z dużej litery Po drugie Inter Mediolan to jest zespół piłkarski w tej chwili lepszy od Juventusu i musisz się z tym pogodzic

Niezrozum mnie źle. Niechce wywoływać kłótni na forum. Ale jestem kibicem Juve i zawsze będe bronił mojego ukochanego klubu. To, że Stara Dama jest w Serie B nie oznacza, że Inter jest od niej lepszy. Wręcz przeciwnie. Nawet z takim składem jak teraz Juve jest lepsze od Interu. Nawet bez Cannavaro i wielu inych gwiazd w tym Vieiry i Ibry, którzy teraz grają w Interze.
Ostatnio zmieniony przez Woland Sob Gru 30, 2006 23:02, w całości zmieniany 1 raz  

yyyyyyyyyy

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:01   

Hahahahaha Inter tylko udaje że jest klubem=p a kto jest lepszy to zobaczymy w następnym sezonie:D Jak myślisz kto zdobedzie Scudetto?? Podpowiem JJJJJJJJJJJJjUUUUUUUUUUUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEE

Wole dymać Ryśka z Klanu niż kibicem z mediolanu! Grande Juve

Dodane po 4 minutach:

A inter pisze z małej bo nie mam do nich szacunku po tym co zrobili JUVE

Dawid.Ch

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:29   

No no yyyyyyyyyy widze że jesteś typowym kibicem Juve który wini za wszystko Inter a czy zdobędziecie Scudetto to się jescze okaże.Michael900 mi nie chodzi o to że gracie w Serie B tylko o to że jak już popatrzymy na sklady to Inter ma lepszy skład.Nie mówie że wy macie zły ale macie gorszy skład bo jak np. remisujecie z Arezzo??To to nie zabardzo o was świadczy, a propos yyyyyyyyyy coś ci nie wyszło to z Ryśkiem co niż kibicem z mediolanu?? co NIŻ?? Widac że zobaczyłeś że ja to napisałem i terazmyślałes że uda ci się to przerobic żeby oczernic Inter.Pozdro

Woland 

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:38   

Dawid.Ch napisał/a:
Michael900 mi nie chodzi o to że gracie w Serie B tylko o to że jak już popatrzymy na sklady to Inter ma lepszy skład. Nie mówie że wy macie zły ale macie gorszy skład bo jak np. remisujecie z Arezzo??

"Gdyby Juventus z takim składem jak w sezonie 06/07 przystępował do rozgrywek Serie A prawdopodobnie znów walczyłby o Scudetto" - to taki cytat Tomasza Lipińśkiego. Pozatym Juventus grał m.in bez Nedveda i 1 gola stracił tyko przez kolejny, fatalny błąd Boumsonga ;/ W lato Inter i Juve grali sparing. Wygrał Juve 1-0. Wiem, wiem powiesz że to tylo sparing, no ale coż - ja ci odpowiem wygrana to wygrana.

yyyyyyyyyy

Wysłany: Nie Gru 31, 2006 10:25   

O jacie czuje sie urażony :D Zobaczymy kto bedzie lepszy :evil: inter mysli ze jak kupil przecietnych pilkarzy to jest najlepszy ale to nie prawda. beda beczec jak wrucimy do serie a

MariusZ

Wysłany: Nie Gru 31, 2006 10:57   

Ja kibicuje Start Pacanów , kibicuje im bo lubie Pacanowo, bo oglądałem kozła matozła, a Start mi sie kojarzy z Metą, a ja lubie Mety wiec kibicuje Start Pacanów, tteraz to B Klasa, chyba, kolega mi powiaedzial ze takim club ywest!

Dawid.Ch

Wysłany: Nie Gru 31, 2006 11:04   

Po pierwsze ten turniej był dziwny bo nie grało się po 45 minut tylko jakoś inaczej.Po drugie to i Inter grał bez tych najważniejszych zawodników czyli grał rezerwami wy też mniej więcej rezerwami graliście,apo trzecie mozna sobie prześledzic że Inter w tym pucharze sobie nie radzi i mu nie leży ten puchar ponieważ więszkośc meczy tam "prawie" zawsze przegrywa o ile pamiętam to może ze 2 razy wygrali ten puchar.

yyyyyyyyyy

Wysłany: Nie Gru 31, 2006 18:23   

UUUUUUUUUUUU urazilismy dume kibica interu :twisted: dobra dobra a kto wygrał oczywiście że Juve a o zryte zasadny nie miej pretensji do nas tak samo jak o wasz skład :!: przecież my go nie wybieralismy a to ze wystawiliscie drugi sklad to poprostu zlekcewazenie przeciwnika w wyniku czego poniesliscie porazke :D

Dawid.Ch

Wysłany: Nie Gru 31, 2006 19:43   

Ale po co nam było wystawiac pierwszą 11 jak przeciez dużo piłkarzy wróciło z MŚ np. Vieira grał w finale i był zmęczony więc lepiej było dac im odpocząc bo nie długo się sezon zaczynał

lucio

Wysłany: Nie Gru 31, 2006 20:53   

ja tez jak wiekszosc jestem kibicem juventusu

Woland 

Wysłany: Pon Sty 01, 2007 16:11   

Dawid.Ch napisał/a:
Ale po co nam było wystawiac pierwszą 11 jak przeciez dużo piłkarzy wróciło z MŚ np. Vieira grał w finale i był zmęczony więc lepiej było dac im odpocząc bo nie długo się sezon zaczynał

Trezeguet, Buffon, Del Piero z Juve też grali w finale MŚ i co?

Nie grali z Interem w tym meczu. Gola dla Juve strzelił rezerwowy Zalayeta :)

Dawid.Ch

Wysłany: Pon Sty 01, 2007 16:36   

No ale napisałem że Juve tez nie grało pełnym składem.A takogólem to z tych zawodników zmęczony to tylko Buffon powinien byc bo Trezeguet za dużo sobie nie pograł tak samo jak Del Piero,a Vieira o ilesię nie myle to grał we wszystkich meczach swojej reprezentacji tak samo Figo później Matrix troche pograł i tam jescze kilku piłkarzy naszych :)

PG

Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:10   

Oczywiscie ze Real Madryt 8) Od 8 lat...

Odpowiedz do tematu