Ja największą sympatią już od wielu, wieeelu lat darzę Valencię. Kiedy byłem gówniarzem, który zaczyna interesować się piłką, a było to jakieś 10 lat temu, jarałem się Realem i z tego co pamietam przez krótki czas Chelsea. W miarę poznawania futbolowego świata szybko ulubionym klubem [mimo tego, że wszyscy dookoła zostali kibicami Manchesteru, Barcelony, Juventusu i innych wielkich] stała się właśnie Valencia, a ta miłość [bo mogę to tak nazwać] trwa do dzisiaj i już się nie zmieni.
_________________ "How can you "just be yourself" when you don`t know who you are?
Stop saying "I know how you feel"
How could anyone know how another feels?
Who am I to judge a priest, beggar, whore, politician, wrongdoer?
I am, you are, all of them already"
zawszewislak007
Profil: Wszystko z Wisły,bilety,odzn i programy mecz.
Kolekcjoner od: Sierpień 2010
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 20:40
Sergio19 napisał/a:
Bhoy napisał/a:
zawszewislak007 napisał/a:
Glasgow Rengers
Jeśli to nie literówka, to [2]
Ja największą sympatią już od wielu, wieeelu lat darzę Valencię. Kiedy byłem gówniarzem, który zaczyna interesować się piłką, a było to jakieś 10 lat temu, jarałem się Realem i z tego co pamietam przez krótki czas Chelsea. W miarę poznawania futbolowego świata szybko ulubionym klubem [mimo tego, że wszyscy dookoła zostali kibicami Manchesteru, Barcelony, Juventusu i innych wielkich] stała się właśnie Valencia, a ta miłość [bo mogę to tak nazwać] trwa do dzisiaj i już się nie zmieni.
OCZYWIŚCIE ŻE LITERÓWKA. To przez te emocje przed Standardem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum