Szczerze? Pierwszy raz kibicuje Nerrazurim. Ja jako fan Milanu cieszył bym się, bo MOŻE Milanowi udało by się zmieniejszyć stratę. Co do meczu. Obstawiam czerstwe 0;0 i w końcówce dogrywki ktoś strzeli, jestem tego pewien.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
O formie Manchesteru nie ma sensu się rozpisywać. W Premier League znacznie odskoczył od Chelsea i Liverpoolu, a w Champions Legue nie dał żadnych szans Interowi. W rozgrywkach ligowych na Old Trafford po za remisem z Newcastle w połowie sierpnia wszystko wygrał. Goście w 3 ostatnich meczach ligowych stracili 5 punktów czym bardzo ograniczyli swoje szanse na mistrzostwo. Zrekompensowali to wszystko swoim kibicom spotkaniami przeciwko Realowi, gdzie szczególnie w spotkaniu rewanżoym ośmieszyli i zdemolowali rywala. We wrześniu Liverpool pokonał Manchester 2-1 teraz stawiam na odwrotny wynik.
_________________ barcatom
----------------------------------
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony
Coś mi się właśnie wydawało że Manchester po meczu z Liverpoolem straci formę i przegra ten Mecz z Fulham teraz jak przegrała jescze Chelsea wydaję mi się Że tytuł mistrzowski pojedzie do Liverpoolu
Nie ma to jak po jednej kolejce rozstrzygać mistrzostwo. Za tydzień przegrają wszystkie trzy drużyny, a wygra Blackburn i też powiesz, że mistrzostwo powędruje do Roversów?
BTW: bramka Gery palce lizać
Nie ma to jak po jednej kolejce rozstrzygać mistrzostwo. Za tydzień przegrają wszystkie trzy drużyny, a wygra Blackburn i też powiesz, że mistrzostwo powędruje do Roversów?
BTW: bramka Gery palce lizać
Tyle że Blackburn chroni się przed spadkiem i nie rozstrzygam Mistrza po jednej kolekcje ale Kryzys Manchesteru będzie trwał jesczę z jedną kolejkę wtedy LFC to wykorzysta i raczej nie da się wyprzedzić
Przypomnę, że Manchester ma jeszcze jeden zaległy mecz do rozegrania z Portsmouth. W tym meczu, sądzę, że może wygrać Manchester, innego wyniku nie widzę.
I nie można mówić kilka kolejek przed końcem, że ktoś już zdobył majstra, jak go nie zdobył. Manchester jest teraz w dołku, natomiast goniący go Liverpool cały czas go goni ;)Także, walka do końca będzie wyrównana .
No zobaczymy, czy te Twoje wywody sprawdzą się. Wydaje mi się, że chyba nie. Tak nawiasem, zauważyłem, że po meczu LFC z Realem i Manchesterm rozpoczęła się mania na kibicowanie LFC. Zobaczymy jak długo, pewnie do następnego kryzysu The Reds...
W tym meczu, sądzę, że może wygrać Manchester, innego wyniku nie widzę.
Skoro Fulham ich pokonało to niby czemu ma się to nie udać Portsmouth?
herdek napisał/a:
pewnie do następnego kryzysu The Reds...
Marne twoje nadzieje.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
No zobaczymy, czy te Twoje wywody sprawdzą się. Wydaje mi się, że chyba nie. Tak nawiasem, zauważyłem, że po meczu LFC z Realem i Manchesterm rozpoczęła się mania na kibicowanie LFC. Zobaczymy jak długo, pewnie do następnego kryzysu The Reds...
Kibiciem Liverpoolu nie jestem i nigdy nie będę tylko pisze moje zdanie .a Kryzysu zapewne nie będzie
Manchester United w dwóch ostatnich spotkaniach nie zdobył ani jednego punktu. Stracił 6 bramek i strzelił tylko jedną, z karnego. Martwią również statystyki kartek - podopieczni Fergusona w dwóch meczach zostali ukarani indywidualnie 3 iście diabelskiego koloru kartonikami. Czy to kryzys? Dotychczasowa przewaga siedmiu punktów (plus mecz zaległy, czyli teoretycznie dziesięciu) stopniała niczym kostka lodu na upale do czterech oczek.
E tam, dwa przegrane mecze to jeszcze nie kryzys (a szkoda).
MU chyba jeszcze w tym stuleciu nie doświadczyło jakiegoś wielkiego kryzysu, więc może to jest odpowiedni moment?
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Mam nadzieję, że Manchester nie wpadł w żaden dołek, choć tak to wygląda. Porażki w Premier League i Lidze Mistrzów o czymś już świadczą. Bolesne są wysokie porażki z Liveroolem, który jest na gazie. Przegrana z Fulham boli nie mniej. Martwię się również tym, że piłkarze MU dostają czerwone kartki. Nie, że wcześniej nie dostawali, ale teraz jest ich więcej. Vidić, Rooney, Scholes(?) - to przecież bardzo ważne ogniwa drużyny Alexa Fergusona. Cóż, miejmy nadzieję, że Manchester się podniesie i zdobędzie angielskiego majsta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum