Napisali, że w TVP mają być mecze i we wtorek, i w środę. Problemem jest, że jednak w żadnym programie nie widziałem, żeby był mecz we wtorek
A jednak tak nie ma TVP może pokazać 1 mecz w tygodniu. Ale nie ma uściślone, czy ma być wtorek, czy środa. Czyli będzie puszczany najlepszy mecz kolejki (w subiektywnym odczuciu Jacka Gmocha i innych), bez względu na to, czy będzie w środę czy we wtorek.
:/ wrrr je***e TVP. Skąpce pie******e. Czemu ja nie mam TV Nsport ??
Sądzisz, że znajdziesz odpowiedź na to pytanie na forum?
Pierwsze mecze Ligi Mistzów za nami! Oglądaliście skróty albo może ktoś ma telewizję N lub w internecie oglądał jakieś spotkania? Ja widziałem skróty... Cieszę sie ze zwycięstwa Realu. Bardzo pozytywnie zadziwiły mnie drużyny Rosenborga (remis z Chelsea na Stamford Bridge) oraz Szachtara(zwycięstwo z Celtikiem 2-0 i miażdząca przewaga w przekroju całego spotkania-wg skrótów ). Dzisiaj kolejne spotkania, a wg mnie najciekawsze, to Barca - Lyon, Arsenal - Sevilla, PSV - CSKA. Zobaczymy jak będzie dalej
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 18:12
Real na swoje, a może na możliwości Werderu zagrał słabo, choć mecz był świetny (34 strzały). Na tyle okazji co miał Ruuuud to i ja bym coś strzelił. Co do Szachtaru to był wczoraj dla mnie jedyny pewniak, Celtic jest słaby na wyjazdach w LM.
Dzisiaj mnie najbardziej interesuje Sporting - Man United i ten mecz pewnie będę w knajpie oglądał.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Już 2 kolejki LM za nami Hmmm największe niespodzianki tej drugiej kolejki? Myślę, że porażka Liverpoolu na Anfield Road z Olympique Marseille 0-1, porażka Lyonu u siebie 0-3 z Rangersami no i być może zwycięstwo Olimpiakosu Pireus 3-1 z Werderem i to w Bremie! Bardzo cieszy mnie postawa Szacharu, który wygrywa już drugi mecz. Fajnie, że Celtic wygrał z Milanem Żałuję remisu Realu z Lazio 2-2 :/ ale super postawa RvNa Valencia przegrała u siebie z Chelsea 1-2, co też mnie nie cieszy, bo wolałem, żeby Hiszpanie wygrali ten mecz... W mojej ulubionej grupie G sytuacja jest bardzo wyrównana. Inter pokonał PSV 2-0, a CSKA zremisowała 2-2 z Fenerbahce. Zobaczymy co będzie w trzeciej kolejce spotkań. Ponoć mecz Realu z Olimpiakosem mają pokazywać na TVP2 w srode
Troche zlekceważony temat widzę no piszcie żesz coś 5 kolejek LM już za nami (a w grupie D rywalizacja już zakonczona ). Napewno wychodzą Milan,Celtic,Chelsea,Barcelona,Inter,Arsenal i Sevilla. Ciekawe sytuacje w grupie C(Real,Olympiakos,Werder i Lazio),A(Liverpool,Porto,Besiktas i OM) i B(Chelsea,Valencia,Rosenborg,Schalke), gdzie każda z drużyn może jeszcze wyjść. Jedynie Chelsea jak juz wczesniej wspomnialem ma z tych drużyn pewny awans Będzie jeszcze ciekawie
Pewny awas ma jeszcze ManU. Ciekawy będzie mecz pomiędzy OM - Liverpoolem, bo to ostatnia szansa dla Liverpoolu. Zacięta walka też jest w grupie B Valencia może nie wyjść z grupy a ostatni mecz gra chyba z Chelse i to na wyjeździe. Ładną bramke strzelił Ronaldo w meczu ze Sportingiem Lisboa. Na koniec meczu Kuszczak podbiegł do Ronaldo i zaczął go podnosić "Uratowałeś mi dupe Ronaldo "
Runda grupowa już za nami, a wkrótce (bodajże 20.12) odbędzie się losowanie Drużyny, które wyszly z pierwszych miejsc w grupach to: Porto,Chelsea,Real,Milan,Barca,ManU,Inter i Sevilla. Z drugich miejsc wyszli gracze: Liverpool,Schalke,Olympiakos,Celtic,Lyon,Roma,Fenerbahce, Arsenal. Dużo więc ciekawych pojedynków może nam się tutaj namnożyć. Ja mam nadzieję tylko, że Real nie trafi na Arsenal, bo to drużyny, którym kibicuje w LM(głownie Realowi oczywiście, a Arsenal daleko z tyłu ).
Najciekawiej zapowiadaja sie mecze Arsenalu z Milanem i Liverpoolu z Interem.
Emeryci z Milanu jak wino "czym starsi tym lepsi" i glodni sukcesow, mlodzi pilkarze Arsenalu dla zwaciezcow LM ta edycja chyba zakonczy sie na 1/8.
I w nastepnym meczu spotka sie Liverpool (w lidze bedzie ciezko a cos Benitez wygrac musi aby nie wyleciec) i Inter ktory w Serie A godnego przeciwnika nie ma. W tym meczu zapowiada sie prawdziwa rzeznia.
Chelsea jak zawsze duuzo szczescia, cudem bedzie jak Olympiakos strzeli chociaz 1 gola.
AS Roma zagra ciezki mecz z Realem zapowiada sie ciekawy mecz i duzo goli bo obie druzyny graja bardzo ofensywnie i otwarcie. Pojedynek zywych legend klubow Totti vs Raul.
Zobaczymy jeszcze czy Artur Boruc zatrzyma gwiadzy swiatowego futbolu z Barcelony, przy odrobinie szczescia Celtic moze w domu strzelic gola i na wyjezdzie zagrac na 0:0.
Pozostal jeszcze ciekawy mecz ManU z Olympiquem Lyon. Tutaj za faworyta uchodzi ManU jednak OL nie wolno skreslic bo juz nie raz pokazali na co stac Juninho czy Freda.
O pozostalych meczach wiele powiedziec nie moge bo nie znam ich obecnej formy.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Mnie z wiadomych powodów najbardziej interesować będzie mecz Barcelony i Celticu. Katalończycy są faworytem. Ostatnio grają coraz lepiej, potwierdził to wyjazd z Valencią. Celtic gra słabo na wyjazdach. Z tego co pamiętam, jedyny mecz u siebie przegrany w LM to mecz właśnie z Dumą Katalonii. Uważam, że nie bez problemów, ale awansować powinna drużyna Rijkaarda. Na razie jednak nie ma co przewidywać bo do meczy pozostało wiele czasu i forma może się ustabilizować albo zmienić.
Fler - nie skreślaj tak od razu Arsenalu Londyńczycy się rozkręcili w tym sezonie i prowadzą po 17 kolejkach w Premiership. Mają naprawdę silny skład na czele z Fabregasem,Eduardo,Van Persiem czy też Adebayorem, który jest najlepszym strzelcem Kanonierów. Ja uważam, że będzie to najciekawszy pojedynek i mam nadzieję, że zwycięsko wyjdzie z niego właśnie Arsenal
Co do meczu Barcy z Celtikiem, to oczywiście wierzę w zespol Strachana, ale ciężko im będzie coś zdziałać z Katalończykami...
Napisalem ze LM na 1/8 skonczy sie dla Milanu /Fler
cudem bedzie jak Olympiakos strzeli chociaz 1 gola.
Aleś głupi.
Cytat:
Pozostal jeszcze ciekawy mecz ManU z Olympiquem Lyon. Tutaj za faworyta uchodzi ManU jednak OL nie wolno skreslic bo juz nie raz pokazali na co stac Juninho czy Freda.
Zapomniałeś także o Benzemie, który stanowi siłe ataku Lyonu.
Cytat:
O pozostalych meczach wiele powiedziec nie moge bo nie znam ich obecnej formy.
Lepiej, by było gdybyś w ogóle się nie wypowiadał. Nic nowego do dyskusji nie wprowadziłeś, a posta nabiłeś, o!
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 12:47
Ja w meczu Arsenal-Milan stawiam na Milan.W lidze im nie wychodzi za dobrze to chcą grać w LM ,i im to wychodzi.Dobry skład ma Milan. A Arsenal łatwo tak się też nie da.Bardzo ciekawy mecz!
A w meczu Celtic Glasgow - FC Barcelona faworytem jest Barca,ale nie skreślajmy Celticu. :cool: Dużo zależy od Boruca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum