Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki uslugi komputerowe krakow

Poprzedni temat «» Następny temat
Liga Mistrzów
Autor Wiadomość
Palladino 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2007-08
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 18:05   

mani napisał/a:
mani napisał/a:
Napisali, że w TVP mają być mecze i we wtorek, i w środę. Problemem jest, że jednak w żadnym programie nie widziałem, żeby był mecz we wtorek

A jednak tak nie ma ;] TVP może pokazać 1 mecz w tygodniu. Ale nie ma uściślone, czy ma być wtorek, czy środa. Czyli będzie puszczany najlepszy mecz kolejki (w subiektywnym odczuciu Jacka Gmocha i innych), bez względu na to, czy będzie w środę czy we wtorek.

:/ wrrr je***e TVP. Skąpce pie******e. Czemu ja nie mam TV Nsport ??

Sądzisz, że znajdziesz odpowiedź na to pytanie na forum?

Ost za nabijanie i przeklinanie /gelu

szymonp1992

Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 14:06   

Zawsze możesz obejrzeć skróty... Wolę już to niż komentatorów NSportu... Poziom taki jak Sportklub :F

lukasek92 

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:14   

Pierwsze mecze Ligi Mistzów za nami! :D Oglądaliście skróty albo może ktoś ma telewizję N lub w internecie oglądał jakieś spotkania? Ja widziałem skróty... Cieszę sie ze zwycięstwa Realu. Bardzo pozytywnie zadziwiły mnie drużyny Rosenborga (remis z Chelsea na Stamford Bridge) oraz Szachtara(zwycięstwo z Celtikiem 2-0 i miażdząca przewaga w przekroju całego spotkania-wg skrótów :P ). Dzisiaj kolejne spotkania, a wg mnie najciekawsze, to Barca - Lyon, Arsenal - Sevilla, PSV - CSKA. Zobaczymy jak będzie dalej :D

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 18:12   

Real na swoje, a może na możliwości Werderu zagrał słabo, choć mecz był świetny (34 strzały). Na tyle okazji co miał Ruuuud to i ja bym coś strzelił. Co do Szachtaru to był wczoraj dla mnie jedyny pewniak, Celtic jest słaby na wyjazdach w LM.

Dzisiaj mnie najbardziej interesuje Sporting - Man United i ten mecz pewnie będę w knajpie oglądał.

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

lukasek92 

Wysłany: Nie Paź 14, 2007 09:37   

Już 2 kolejki LM za nami :D Hmmm największe niespodzianki tej drugiej kolejki? Myślę, że porażka Liverpoolu na Anfield Road z Olympique Marseille 0-1, porażka Lyonu u siebie 0-3 z Rangersami no i być może zwycięstwo Olimpiakosu Pireus 3-1 z Werderem i to w Bremie! Bardzo cieszy mnie postawa Szacharu, który wygrywa już drugi mecz. Fajnie, że Celtic wygrał z Milanem :D Żałuję remisu Realu z Lazio 2-2 :/ ale super postawa RvNa :D Valencia przegrała u siebie z Chelsea 1-2, co też mnie nie cieszy, bo wolałem, żeby Hiszpanie wygrali ten mecz... W mojej ulubionej grupie G sytuacja jest bardzo wyrównana. Inter pokonał PSV 2-0, a CSKA zremisowała 2-2 z Fenerbahce. Zobaczymy co będzie w trzeciej kolejce spotkań. Ponoć mecz Realu z Olimpiakosem mają pokazywać na TVP2 w srode :)

lukasek92 

Wysłany: Pią Gru 07, 2007 22:12   

Troche zlekceważony temat widzę :P no piszcie żesz coś :P 5 kolejek LM już za nami (a w grupie D rywalizacja już zakonczona :P ). Napewno wychodzą Milan,Celtic,Chelsea,Barcelona,Inter,Arsenal i Sevilla. Ciekawe sytuacje w grupie C(Real,Olympiakos,Werder i Lazio),A(Liverpool,Porto,Besiktas i OM) i B(Chelsea,Valencia,Rosenborg,Schalke), gdzie każda z drużyn może jeszcze wyjść. Jedynie Chelsea jak juz wczesniej wspomnialem ma z tych drużyn pewny awans ;) Będzie jeszcze ciekawie :D

Rudy 

Profil: jp
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 12:52   

Pewny awas ma jeszcze ManU. Ciekawy będzie mecz pomiędzy OM - Liverpoolem, bo to ostatnia szansa dla Liverpoolu. Zacięta walka też jest w grupie B Valencia może nie wyjść z grupy a ostatni mecz gra chyba z Chelse i to na wyjeździe. Ładną bramke strzelił Ronaldo w meczu ze Sportingiem Lisboa. Na koniec meczu Kuszczak podbiegł do Ronaldo i zaczął go podnosić "Uratowałeś mi dupe Ronaldo :D "

lukasek92 

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:38   

Runda grupowa już za nami, a wkrótce (bodajże 20.12) odbędzie się losowanie :D Drużyny, które wyszly z pierwszych miejsc w grupach to: Porto,Chelsea,Real,Milan,Barca,ManU,Inter i Sevilla. Z drugich miejsc wyszli gracze: Liverpool,Schalke,Olympiakos,Celtic,Lyon,Roma,Fenerbahce, Arsenal. Dużo więc ciekawych pojedynków może nam się tutaj namnożyć. Ja mam nadzieję tylko, że Real nie trafi na Arsenal, bo to drużyny, którym kibicuje w LM(głownie Realowi oczywiście, a Arsenal daleko z tyłu :P ).

Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 17:48   

No wiec znamy juz pary 1/8 LM:

Celtic Glasgow - FC Barcelona

Olympique Lyon - Manchester United

Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto

Liverpool FC - Inter Mediolan

AS Roma - Real Madryt

Arsenal Londyn - AC Milan

Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn

Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC

Najciekawiej zapowiadaja sie mecze Arsenalu z Milanem i Liverpoolu z Interem.

Emeryci z Milanu jak wino "czym starsi tym lepsi" i glodni sukcesow, mlodzi pilkarze Arsenalu dla zwaciezcow LM ta edycja chyba zakonczy sie na 1/8.

I w nastepnym meczu spotka sie Liverpool (w lidze bedzie ciezko a cos Benitez wygrac musi aby nie wyleciec) i Inter ktory w Serie A godnego przeciwnika nie ma. W tym meczu zapowiada sie prawdziwa rzeznia.

Chelsea jak zawsze duuzo szczescia, cudem bedzie jak Olympiakos strzeli chociaz 1 gola.

AS Roma zagra ciezki mecz z Realem zapowiada sie ciekawy mecz i duzo goli bo obie druzyny graja bardzo ofensywnie i otwarcie. Pojedynek zywych legend klubow Totti vs Raul.

Zobaczymy jeszcze czy Artur Boruc zatrzyma gwiadzy swiatowego futbolu z Barcelony, przy odrobinie szczescia Celtic moze w domu strzelic gola i na wyjezdzie zagrac na 0:0.

Pozostal jeszcze ciekawy mecz ManU z Olympiquem Lyon. Tutaj za faworyta uchodzi ManU jednak OL nie wolno skreslic bo juz nie raz pokazali na co stac Juninho czy Freda.

O pozostalych meczach wiele powiedziec nie moge bo nie znam ich obecnej formy.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 18:03   

Mnie z wiadomych powodów najbardziej interesować będzie mecz Barcelony i Celticu. Katalończycy są faworytem. Ostatnio grają coraz lepiej, potwierdził to wyjazd z Valencią. Celtic gra słabo na wyjazdach. Z tego co pamiętam, jedyny mecz u siebie przegrany w LM to mecz właśnie z Dumą Katalonii. Uważam, że nie bez problemów, ale awansować powinna drużyna Rijkaarda. Na razie jednak nie ma co przewidywać bo do meczy pozostało wiele czasu i forma może się ustabilizować albo zmienić.

lukasek92 

Wysłany: Pią Gru 21, 2007 19:16   

Fler - nie skreślaj tak od razu Arsenalu :P Londyńczycy się rozkręcili w tym sezonie i prowadzą po 17 kolejkach w Premiership. Mają naprawdę silny skład na czele z Fabregasem,Eduardo,Van Persiem czy też Adebayorem, który jest najlepszym strzelcem Kanonierów. Ja uważam, że będzie to najciekawszy pojedynek i mam nadzieję, że zwycięsko wyjdzie z niego właśnie Arsenal ;)

Co do meczu Barcy z Celtikiem, to oczywiście wierzę w zespol Strachana, ale ciężko im będzie coś zdziałać z Katalończykami...

Napisalem ze LM na 1/8 skonczy sie dla Milanu ;) /Fler

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 07:06   

Cytat:

cudem bedzie jak Olympiakos strzeli chociaz 1 gola.

Aleś głupi.
Cytat:

Pozostal jeszcze ciekawy mecz ManU z Olympiquem Lyon. Tutaj za faworyta uchodzi ManU jednak OL nie wolno skreslic bo juz nie raz pokazali na co stac Juninho czy Freda.

Zapomniałeś także o Benzemie, który stanowi siłe ataku Lyonu.
Cytat:

O pozostalych meczach wiele powiedziec nie moge bo nie znam ich obecnej formy.

Lepiej, by było gdybyś w ogóle się nie wypowiadał. Nic nowego do dyskusji nie wprowadziłeś, a posta nabiłeś, o!

Beitar 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 12:47   

Ja w meczu Arsenal-Milan stawiam na Milan.W lidze im nie wychodzi za dobrze to chcą grać w LM ,i im to wychodzi.Dobry skład ma Milan. A Arsenal łatwo tak się też nie da.Bardzo ciekawy mecz!

A w meczu Celtic Glasgow - FC Barcelona faworytem jest Barca,ale nie skreślajmy Celticu. :cool: Dużo zależy od Boruca. :P

tkrass 

Wysłany: Sob Gru 22, 2007 14:19   

ja generalnie jestem zwolennikiem dokopania Hiszpanom i Włochom...

moje typy (wynik dwumeczu):

Celtic Glasgow 1-0 FC Barcelona

Olympique Lyon 2-4 Manchester United

Schalke 04 Gelsenkirchen 3-2 FC Porto

Liverpool FC 3-2 Inter Mediolan

AS Roma 1-4 Real Madryt

Arsenal Londyn 4-3 AC Milan

Olympiakos Pireus 0-2 Chelsea Londyn

Fenerbahce Stambuł 1-2 Sevilla FC

it was always burning since the world's been turning

we didn't start the fire

but when we are gone will it still burn on and on and on?

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 14:36   

Cytat:

Celtic Glasgow 1-0 FC Barcelona

W tym przypadku liczę na więcej bramek ;] Przynajmniej 4 w całym dwumeczu. Co do faworyta, to o tym już pisałem.

Bardzo ciekawie zapowiadają się mecze z udziałem drużyn z Mediolanu. Sądzę jednak, podobnie jak Tkrass, że obie mogą się pożegnać z LM już na 1/8.

Odpowiedz do tematu