Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki uslugi komputerowe krakow

Poprzedni temat «» Następny temat
Liga Mistrzów
Autor Wiadomość
Heniek 

Profil: Autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2008 r.
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:44   

alojzy napisał/a:
Parafrazując słynne powiedzenie, Heniek stał się "Mes que un zolocho". Na forum idiotów (wliczając w tą niechlubną klasyfikację i mnie) przewinęło się dziesiątki, takiego jak Heniek jeszcze tu nie było. Stoper, przy nim jesteś przykładem człowieka erudytywnego.

A wasze spory na temat tego kto ma lepsze trójkąty możecie sobie głęboko wsadzić, przynajmniej jeżeli p. Mirka w to wliczacie. Wczoraj agencje podały, że :

"Pojawiła się obawa, że Miroslav Klose w tym sezonie nie wybiegnie już na boisko. Piłkarz Bayernu Monachium przeszedł operację kostki. Urodzony w Opolu napastnik kontuzji nabawił się w minioną sobotę, w meczu przeciwko Bochum.

Początkowo wszystko wskazywało na to, że Klose będzie mógł wrócić do gry jeszcze w kwietniu, ale chirurdzy, którzy operowali kostkę piłkarza, nie wykluczają, iż okres rehabilitacji może się wydłużyć.

Szkoleniowiec Bayernu Jurgen Klinsmann pozostaje optymistą. - Mam nadzieję, że Miro będzie mógł wznowić treningi za około sześć tygodni - powiedział. Tymczasem uraz ścięgna Achillesa leczy inny napastnik drużyny ze stolicy Bawarii, Włoch Luca Toni. "

Ty raczej możesz sobie "wsadzić", swoje mądrości.Dla Ciebie wszyscy są głupi,jedynie Ty jesteś mądry.Gdybyś taki był,nie przesiadywałbyś przed komputerem "na forum idiotów" mając 25 lat.Zastanów się porządnie nad sobą.
Ostatnio zmieniony przez Heniek Sob Mar 21, 2009 10:44, w całości zmieniany 1 raz  

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:09   

Heniek napisał/a:
Zastanów się porządnie nad sobą.

Takiej bezczelności to ja jeszcze nie widziałem.

Spójrz na swoje posty. Pomyśl czasem, pisz coś mądrzejszego, bo tylko nawiązujesz to gwiazdeczek z tego forum (kaka, rmałpa) Chociaż w innym stopniu, to jednak macie coś wspólnego.

22.07.1927 r.

Heniek 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:45   

stoper napisał/a:
Heniek napisał/a:

Takiej bezczelności to ja jeszcze nie widziałem.

Spójrz na swoje posty. Pomyśl czasem, pisz coś mądrzejszego, bo tylko nawiązujesz to gwiazdeczek z tego forum (kaka, rmałpa) Chociaż w innym stopniu, to jednak macie coś wspólnego.

A uważasz że post Alojzego nie był bezczelnością ?

Napisałem tylko prawdę,nic nie zmyśliłem,historia Realu jest,jaka jest,tego się nie zmieni.

Rozumiem podlizywanie się starszej osobie,ale takiego czegoś dawno nie widziałem :roll:

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:47   

ahahhahaha!!!!!! podlizywanie sie starszej osobie?? prosze cie. naprawde twoje posty sa czasami tak zalosne ze zal patrzec.
Heniek napisał/a:

22.07.1927 r.

Heniek 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:58   

stoper napisał/a:
ahahhahaha!!!!!! podlizywanie sie starszej osobie?? prosze cie. naprawde twoje posty sa czasami tak zalosne ze zal patrzec.
Heniek napisał/a:

Więc nie patrz,nikt Cię do tego nie zmusza.

Jak r@ pisze głupoty to jest zle,ale jak Alojz napisze jeszcze większe-jest cacy.

Mało jest tu osób,które potrafią wyrazić własne zdanie.

Jeżeli piszę głupoty to mi to udowodnijcie,bez uzasadnienia wasze posty nic nie znaczą.

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 12:26   

Taka właśnie jest barcelońska "brać", zamknięci w sobie, nie przyjmują żadnych argumentów, niejaki pan Heniek, wyjeżdża mi z G. Franco, co samo w sobie jest głupotą, niestety - pan Heniek nie potrafi zrozumieć, że Real w latach 1997 - 2002 zdobyl więcej Pucharów Europy niż Barcelona w całej swojej historii, oczywiście wiadomo, że to wina generała, są też takie perełki jak kanibal, które żyją jednym meczem, tutaj objawia się chyba jakiś kompleks, Liverpool - Real 4:0, tak przyznaje, był taki wynik, Manchester United 1:4 Liverpool, mówi Ci to coś? Jeśli obecnie najlepszy klub na świecie, przegrywa na własnym boisku trzema golami też będziesz się nad nim pastwił, mówił, że ma słaby skład, bo wszystko pokazał mecz z Liverpoolem? Jak to mój pewny dobry znajomy polecił "debilowi NIGDY nie wmówisz że jesteś debilem, albo że nie ma racji. Nie masz szans, więc Twoja dyskusja z idotą jest z góry skazana na porażkę, nic nią nie osiągniesz" idealnie tutaj można zastosować powiedzenie - "Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem", kolega Heniek postanowił także wjechać na Alojzego, jednego z najbardziej ogarniętych użytkowników tego forum, który także sympatyzuje z United, ale to nie znaczy, że pierdzieli jak potłuczony, jak to jest w wypadku Heńka, i taka prośba ode mnie, i pewnie wielu użytkowników tego forum by się przyłączyło - Wyjedź do Barcelony, popatrz jak podrabiają autografy, zamieszkaj tam i NIE TRUJ WIĘCEJ DUPY LUDZIOM.

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Heniek 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 13:26   

Powtórzę po raz n-ty że madrycka brać szczyci się wymuszonymi sukcesami z za czasów Di Stefano.Jest to prawdą i tego kochany zioomusiu się nie zmieni.Pucharów z 1997-2002 r. wam nie odbieram,Real był wtedy świetnym zespołem i nie ma co się o to spierać.

Liverpool jest obecnie znakomitym zespołem i o to również nie będę się spierał.

Jeżeli spojrzeć na statystyki,to Barca wygrała 94 z pośród 234 rozegranych "Gran Derbi",podczas gdy Real zwycięsko schodził z boiska 89 razy.

Dla mnie lepiej jest wygrać 5:0 uczciwie,będąc po prostu lepszym,niż zwyciężyć 11:1 przykładając komuś pistolet do głowy.

Barcelona to klub z piękną historią,białe barwy Realu wcale nie są takie "królewskie" jak wydaje się milionom dzieciaków na całym świecie.

Nie ja "wjechałem" na Alojzego,lecz on na mnie,by nazwać kogoś głupkiem,najpierw samemu trzeba być mądrym.

Nie obchodzą mnie Twoje prośby,nie dam Ci satysfakcji i nie spełnię ich.

Co do tego,że Barca wysyła secretariale to chyba każdy wie.Nie wiem jak można być tak tępym,by tego nie zrozumieć.

Kolega zioomus nawet nabluzgał na mnie na PW,bo się oburzył że napisałem że Barcelona wysyła podróbki...

Jarzab93 

Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 13:33   

Heniek napisał/a:
białe barwy Realu wcale nie są takie "królewskie" jak wydaje się milionom dzieciaków na całym świecie.

No widzę, że masz zajebiste argumenty :o Przemawia to do mnie!

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 13:35   

Wrzućcie na luz, panowie. Teraz to się zrobiła walka, a nie kulturalne opinie na temat Ligi Mistrzów. Skoro Heniek uważasz inaczej, a zioomus inaczej to zachowajcie to dla siebie - bo żaden z Was nie przekona się i nie zmieni zdania. Wszystko zaczęło się od dyskusji Barcy z Bayernem. Według mnie tutaj faworytem jest Barca z kilku powodów, które tu wymieniłem. Można dodać do nich jeszcze sytuacje kadrowe na chwilę obecną - Klose nie zagra, w Barcy powrócą do gry Puyol, Milito i Abidal, także tutaj również + na stronę Barcy.

Nie chcę jednak swoimi argumentami przekonywać zioomusa, Flera, alojzego czy innych. Wygra Bayern - OK, wygra Barca jeszcze lepiej, ale wszystko zweryfikuje boisko.

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

zioomus 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 13:37   

Heniek napisał/a:
Dla mnie lepiej jest wygrać 5:0 uczciwie,będąc po prostu lepszym,niż zwyciężyć 11:1 przykładając komuś pistolet do głowy.

Przepraszam, zapomnialem, kolega Heniek jest wszechwiedzący, był wtedy w szatni, wszystko widział :oops: Kajam się i prosze o wybaczenie!

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

luki 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 14:32   

I tak pewnie do finału wejdą dwie angielskie drużyny.

Wy się naprawdę tak tym podniecacie? Bo ja np. wolę iść na mecz choćby IV ligi niż siedzieć przed tv i oglądać LM.

Heniek 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 14:43   

zioomus napisał/a:
Heniek napisał/a:

Przepraszam, zapomnialem, kolega Heniek jest wszechwiedzący, był wtedy w szatni, wszystko widział :oops: Kajam się i prosze o wybaczenie!

Nie cwaniakuj,bo taka jest prawda.A to że Quini Enrique Castro został porwany i grożono mu śmiercią to też nieprawda ?

[ Dodano: Sob Mar 21, 2009 3:44 pm ]

luki napisał/a:
I tak pewnie do finału wejdą dwie angielskie drużyny.

Wy się naprawdę tak tym podniecacie? Bo ja np. wolę iść na mecz choćby IV ligi niż siedzieć przed tv i oglądać LM.

Tak,gdyby IV ligowa drużyna była moją ukochaną,też bym wolał.

zioomus 

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 14:53   

Jeśli Barcelona jest Twoją "ukochaną" drużyną, to masz problem :roll:

Będzie angielski finał i taka jest prawda.

kanibal 

Profil: autografy uczestników MŚ w RPA
Kolekcjoner od: 2003
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 14:59   

Ziomus twoim problemem jest to ze jest ci głupio że Real odpadł z LM. A co do finału jest bardzo prawdopodobne ze finał będzie angielski.

luki 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 15:03   

Cytat:
Tak,gdyby IV ligowa drużyna była moją ukochaną,też bym wolał.

Nom, mnie też łatwiej byłoby sobie wybrać Fc Barcelone i się podniecać zwycięstwami. A tak przynajmniej chodzę sobie na mecze i jestem jednym z kilku tysięcy kibiców. A Ty jesteś jednym z kilkudziesięciu milinów. Ale to Twój wybór. Od razu dodaje, że nic do Ciebie nie mam itd. A ode mnie tyle w tym temacie ;] .

Odpowiedz do tematu