Wg. mnie najlepsza trójka napastników w historii piłki nożnej :
1.Pele - bezkonkurencijnie jak dla mnie, klasa sama w sobie, nic dodać nic ująć
2.Romario - kolejny Brazylijczyk, podoba mi się jego styl gry, uwielbiam oglądać go w akcji,wiele sukcesów.
3.Ronaldo - przeżywał ciężkie chwile, ale zawsze powracał do świetnej formy. Kiedy w 1998 roku po jego zapaści wszyscy myśleli, że to jego koniec on powrócił i wygrał wraz z reprezentacją Brazylii w 2002 roku, później przenosiny do Realu dużo świetnych meczy, piękne gole niestety zaczęły się pojawiać także problemy zdrowotne, były one na tyle częste, że Los Blancos zdecydowali się go sprzedać do A.C Milanu, tam kiedy się wydawało, że powraca do formy znów poważna kontuzja, rehabilitacja, gra na swoim "podwórku" Liga Brazylijsca, mam nadzieję, że powróci do Europy i znów pokaże swoja klasę, u mnie na 3 miejscu.
Moim zdaniem na pierwsze miejsce zasługuje bezsprzecznie Pele, ponieważ jest on królem futbolu. W swojej karierze strzelił ponad 1000 bramek, co udało się niewielu. Prawie całą karierę był oddany brazylijskiemu klubowi - Santosowi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum