Osobiście lubie angielską piłkę, ale jak mam sie kiedykolwiek wypowiadać o włoskiej...to napewno Juve jest na pierwszym miejscu. Troche te afery były niesmaczne, no ale to się dzieje chyba w każdych ligach na świecie, mam nadzieję że Juventus uczy się na błędach
Lubie ten klub bo miał i ma swietnych pilkarzy - Del Piero, Trezegeut, Cannavaro itp. Forza JUVE!!!
po pierwsze Juventus jest juz bez Cannavaro, ale moim zdaniem i tak jest najlepszym klubem Serie A (w tej chwili B, ale co to za roznica jak i tak wygrywa w A i B :cool: )
ja z juventusem jestem juz bardzo dlugo okolo 10 lat czyli od zwyciestwa w lidze mistrzow nad ajaxem
kibicujesz Juvetusowi tylko z tego powodu że wygrał lige mistrzów ?? no wybacz ale to troche śmieszne. Ja na przykład jestem za realem nawet teraz gdz mają kłopoty, ze meczy czy słabe dni Real jest całym moim życiem i nie wyobrażam sobie mojego życia bez tego klubu.
ja z juventusem jestem juz bardzo dlugo okolo 10 lat czyli od zwyciestwa w lidze mistrzow nad ajaxem
kibicujesz Juvetusowi tylko z tego powodu że wygrał lige mistrzów ?? no wybacz ale to troche śmieszne. Ja na przykład jestem za realem nawet teraz gdz mają kłopoty, ze meczy czy słabe dni Real jest całym moim życiem i nie wyobrażam sobie mojego życia bez tego klubu.
A Ty od jakiego mometu kibicujesz Realowi? To od kiedy kibicuje się jakiemuś klubowi nie ma dużego znaczenia. Ważne jest, to że jesteś z nim na dobre i na złe. A lucio nie napisał, że już nie kibicuje Juve, bo są w dołku...
Hehe. Jeśli informacje potwierdzi się na 100% to bardzo prawdopodobne, że pojade na ten mecz z kibicami Zagłębia Sonowiec! To by było spełnienie moich marzeń!
Według mnie ich transfery: m.in. Iaquinta, Tiago, prawdopodobnie Quagliarella pomogą Juventusowi wrócić na szczyt. Na pewno będzie łatwiej niż w 2 lidze (paradoksalnie), bo tam każdy mobilizował się szczególnie na mecz z Juve, bo znał renomę rywala i bronił wyniku za wszelką cenę. W Serie A takie kluby jak Inter, Milan, Roma i jeszcze wiele innych na pewno w meczu z bianco-negri bronić się nie będą.
Według mnie ich transfery: m.in. Iaquinta, Tiago, prawdopodobnie Quagliarella pomogą Juventusowi wrócić na szczyt. Na pewno będzie łatwiej niż w 2 lidze (paradoksalnie), bo tam każdy mobilizował się szczególnie na mecz z Juve, bo znał renomę rywala i bronił wyniku za wszelką cenę. W Serie A takie kluby jak Inter, Milan, Roma i jeszcze wiele innych na pewno w meczu z bianco-negri bronić się nie będą.
1. Quagliarella został już wykupiony przez Udinese z tego co wiem.
2. bianco-negri się pisze Bianconeri.
3. Zgadzam się z Tobą, że Juve może w tym roku powalczyć z wymienionymi przez Ciebie klubami.
Po aferze z klubu poodchodzili zawodnicy kluczowi w grze Juve, jednak teraz nie odgrywają oni znaczących ról w swoich nowych klubach. Juve przeszło jak burza przez Serie B. Teraz spróbują powalczyć o mistrzostwo. Ciężko mi powiedzieć jakie są ich szanse na pierwszą pozycję, ale myślę, że z pewnością powinni wywalczyć przynajmniej miejsce premiowane awansem do europejskich pucharach. Z czasem, mistrzostwo powróci do Turynu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum