Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Juventus Turyn
Autor Wiadomość
juvelove 

Profil: Gadżety Paczki
Kolekcjoner od: 2005- 07
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 17:29   Juventus Turyn

DLACZEGO lubie juventus.stworzyłem ten temat ponieważ wszyscy prawie kibicują JUVE :evil:

patrix

Wysłany: Pią Mar 02, 2007 18:00   

Ja naprzykład nie kibicuje Juve bo jestem za PALERMO

lucio

Wysłany: Pią Mar 02, 2007 18:12   

ja z juventusem jestem juz bardzo dlugo okolo 10 lat czyli od zwyciestwa w lidze mistrzow nad ajaxem

Kosior

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 21:11   

Osobiście lubie angielską piłkę, ale jak mam sie kiedykolwiek wypowiadać o włoskiej...to napewno Juve jest na pierwszym miejscu. Troche te afery były niesmaczne, no ale to się dzieje chyba w każdych ligach na świecie, mam nadzieję że Juventus uczy się na błędach :?

jarzyn1982

Wysłany: Pią Mar 30, 2007 09:45   

Lubie ten klub bo miał i ma swietnych pilkarzy - Del Piero, Trezegeut, Cannavaro itp. Forza JUVE!!! :)

misko07

Wysłany: Sob Mar 31, 2007 17:52   

jarzyn1982 napisał/a:
Lubie ten klub bo miał i ma swietnych pilkarzy - Del Piero, Trezegeut, Cannavaro itp. Forza JUVE!!! :)

po pierwsze Juventus jest juz bez Cannavaro, ale moim zdaniem i tak jest najlepszym klubem Serie A (w tej chwili B, ale co to za roznica jak i tak wygrywa w A i B :cool: )

madryt91

Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 21:33   

lucio napisał/a:
ja z juventusem jestem juz bardzo dlugo okolo 10 lat czyli od zwyciestwa w lidze mistrzow nad ajaxem

kibicujesz Juvetusowi tylko z tego powodu że wygrał lige mistrzów ?? no wybacz ale to troche śmieszne. Ja na przykład jestem za realem nawet teraz gdz mają kłopoty, ze meczy czy słabe dni Real jest całym moim życiem i nie wyobrażam sobie mojego życia bez tego klubu.

Woland 

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 11:01   

madryt91 napisał/a:
lucio napisał/a:

kibicujesz Juvetusowi tylko z tego powodu że wygrał lige mistrzów ?? no wybacz ale to troche śmieszne. Ja na przykład jestem za realem nawet teraz gdz mają kłopoty, ze meczy czy słabe dni Real jest całym moim życiem i nie wyobrażam sobie mojego życia bez tego klubu.

A Ty od jakiego mometu kibicujesz Realowi? To od kiedy kibicuje się jakiemuś klubowi nie ma dużego znaczenia. Ważne jest, to że jesteś z nim na dobre i na złe. A lucio nie napisał, że już nie kibicuje Juve, bo są w dołku...

szymonp1992

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 11:11   

Podobno wszystko ustalone i Legia zagra mecz towarzyski z Juve :D :D:D Terminu nie znam, bo dopiero się od kumpla dowiedziałem... Może się pojedzie :D

Woland 

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 11:20   

Hehe. Jeśli informacje potwierdzi się na 100% to bardzo prawdopodobne, że pojade na ten mecz z kibicami Zagłębia Sonowiec! To by było spełnienie moich marzeń!

Forza Juve!

lucio

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 12:20   

madryt91 napisał/a:
lucio napisał/a:

to byl pierwszy mecz w moim zyciu jaki obejrzalem

wojtasek1994 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Czerwiec 2007
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 08:15   

Fajny klub z tradycjami, Mają fajnych piłkarzy np. Nedved,Del Piero, szkoda że przez tą aferę korupcyjną spadli do 2 ligi, ale już są w 1

szymonp1992

Wysłany: Pią Cze 29, 2007 08:33   

Według mnie ich transfery: m.in. Iaquinta, Tiago, prawdopodobnie Quagliarella pomogą Juventusowi wrócić na szczyt. Na pewno będzie łatwiej niż w 2 lidze (paradoksalnie), bo tam każdy mobilizował się szczególnie na mecz z Juve, bo znał renomę rywala i bronił wyniku za wszelką cenę. W Serie A takie kluby jak Inter, Milan, Roma i jeszcze wiele innych na pewno w meczu z bianco-negri bronić się nie będą.

forzajuve1810

Wysłany: Pią Cze 29, 2007 11:15   

szymonp1992 napisał/a:
Według mnie ich transfery: m.in. Iaquinta, Tiago, prawdopodobnie Quagliarella pomogą Juventusowi wrócić na szczyt. Na pewno będzie łatwiej niż w 2 lidze (paradoksalnie), bo tam każdy mobilizował się szczególnie na mecz z Juve, bo znał renomę rywala i bronił wyniku za wszelką cenę. W Serie A takie kluby jak Inter, Milan, Roma i jeszcze wiele innych na pewno w meczu z bianco-negri bronić się nie będą.

1. Quagliarella został już wykupiony przez Udinese z tego co wiem.

2. bianco-negri się pisze Bianconeri.

3. Zgadzam się z Tobą, że Juve może w tym roku powalczyć z wymienionymi przez Ciebie klubami.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 12:13   

Po aferze z klubu poodchodzili zawodnicy kluczowi w grze Juve, jednak teraz nie odgrywają oni znaczących ról w swoich nowych klubach. Juve przeszło jak burza przez Serie B. Teraz spróbują powalczyć o mistrzostwo. Ciężko mi powiedzieć jakie są ich szanse na pierwszą pozycję, ale myślę, że z pewnością powinni wywalczyć przynajmniej miejsce premiowane awansem do europejskich pucharach. Z czasem, mistrzostwo powróci do Turynu ;]

Odpowiedz do tematu