Hertha z kolejki na kolejkę jest coraz bliższa sprawienia niespodzianki i zwyciężenia w Bundeslidze. Berlińczycy chyba uwierzyli w zdobycie tytułu po zwycięstwie z Bayernem.Wprawdzie potem przegrali w Wolfsburgu, ale VFL jest w niesamowitej formie, po tym spotkaniu wszystko wróciło do normy i Hertha odniosła dwa kolejne zwycięstwa. Bayer wobec ostatnich kilku nie najlepszych wyników raczej nie będzie się liczył w walce o czołowe lokaty. Przewiduję wygraną gospodarzy na co wskazuje forma obu zespołów oraz świetna postawa Herthy na własnym terenie.
Swego czasu Herte szanowalem, ale to bylo dosc dawno, kiedy jeszcze zespol nie odnosil wielkich sukcesow. Teraz musze powiedziec ze sa mi w bardzo duzym stopniu obojetni, ale napewno cieszy ich dobra forma, co wprowadzi smaczka do Budnesligi w tym sezonie
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Hmm, wielka sensacja, dzisiaj drużyna VFB Stuttgart pokonała lidera Bundesligi - Herthe Berlin 2:0, po golach Cacau i Khedira. Mimo porażki podopieczni Luciena Favre nadal przodują stawce.
czy taka sensacja to bym nie powiedzial Herta nie jest jakos cudownie grajacym zespolem poza Berlinem, a Stuttgart to zespol z czolowki tabeli, a ogladajac mecz musze stwierdzic ze zwyciestwo im sie nalezalo
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Hmm, wielka sensacja, dzisiaj drużyna VFB Stuttgart pokonała lidera Bundesligi - Herthe Berlin 2:0, po golach Cacau i Khedira. Mimo porażki podopieczni Luciena Favre nadal przodują stawce.
onet wszyscy mamy, moze cos od siebie?
Sting napisał/a:
Herta
Hertha.
Sting napisał/a:
nie jest jakos cudownie grajacym zespolem poza Berlinem
Yhm, a kilka kolejek temu kto ograł Bayern na jego terenie?
Sting napisał/a:
a Stuttgart to zespol z czolowki tabeli
... który nie gra ostatnio jakiejś rewelacyjnej piłki.
Sting napisał/a:
a ogladajac mecz musze stwierdzic ze zwyciestwo im sie nalezalo
A ja oglądając mecz muszę stwierdzić ze, VFB miało bardzo dużo szczęścia i remis byłby zdecydowanie bardziej na miejscu.
pulpet napisał/a:
Herta
HERTHA!
Cytat:
mam nadzieję że zacznie się jej kryzys
Marne twoje nadzieje.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sob Mar 21, 2009 20:12, w całości zmieniany 1 raz
Żaden tam ze mnie kibic, po prostu stwierdzam fakty.
A faktem jest ze, Hertha jest na gazie i łatwo z pierwszego miejsca nie zejdzie.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Dla Herthy układ ostatniej kolejki ułożył się idealnie. Obecnie Berlińczycy tracą do strefy Ligi Mistrzów 1 punkt, ale będące bezpośrednio przed Herthą Bayern i VFB grają ze sobą. Karlsruher na 99% nie ma szans uniknąć spadku. Musiałoby pokonać Herthę i liczyć na brak wygranej zarówno Energie i Armini, które za rywali mają w ostatniej kolejce zespoły o nic już nie walczące. Gospodarze u siebie zdobywają mniej punktów niż goście na wyjazdach za którymi przemawia również dyspozycja w ostatnim czasie no i oczywiście klasa zespołu. Stawiam na zwycięstwo Herthy, które otworzy jej drogę do przyszłej edycji Champions League.
A według mnie Hertha z obecna forma nie ma szans na wywiezienie 3 pkt.
Widać, ze Karlsruher chce się utrzymać w 1 lidze i myślę, ze łatwo skory nie oddadzą.
Nie radze stawiać na Berlińczyków w tym meczu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum