Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
FC Barcelona
Autor Wiadomość
Marcinescu 

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 19:28   

Pawełf napisał/a:
Ale ci kibice Barsy są zabawni hehe

To cały komentarz. Pogrążasz się tak samo jak cały ten Twój hipermarket. Jak on się nazywa? Tesco, Real, Auchan?

Unkas 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 20:06   

Myślę, że zespół z Katalonii, którego oczywiście "interesuje gra w piłkę", cytując Mashcherano, powinien wymienić znacznie więcej podań na każdym metrze boiska. Jeśli to poprawią, a niestety nie uda im się wygrać z Realem to i tak będzie można powiedzieć, że oglądaliśmy świetny spektakl w wykonaniu przyjezdnych (w kontekście najbliższego spotkania na Bernabeu). Wymiana piłek między sobą to kwintesencja tego soprtu.

Marcinescu 

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 20:23   

Ja jako kibic Barcelony nie do końca zgadzam się z koncepcją Pepe i ciągłym utrzymywaniem się przy piłce. Tak samo jak nie podobała mi się gra w pierwszej połowie finału Pucharu Króla jednej i drugiej drużyny, tak samo nie podoba mi się wymienianie między sobą piłki pomiędzy obrońcami Barcy, byleby tylko tych podań było jak najwięcej. Ja jestem za grą "do przodu", czyli tym co najbardziej zachwyca oko, a nie podaniami na swojej połowie. Mimo to obecnie rajdy Alvesa, drybling Iniesty, Xaviego, Messiego czy chociażby Pedro ogląda się zdecydowanie lepiej. I nie mówię tego dlatego, że to piłkarze z Barcelony, bo w Madrycie też jest kilku zawodników, których można wyróżnić, może nie koniecznie za ostatni mecz, ale z perspektywy sezonu tacy gracze jak Ozil, Di Maria czy swego czasu przed urazem Higuain, którzy są tam rzemieślnikami i mają wielki wpływ na wyniki. Reasumując czasem może rzeczywiście denerwujące są te podania, bo ja lubię, wolę i chce cieszyć oko grą defensywną, ale obiektywnie trzeba też zauważyć, że utrzymywanie się przy piłce to większy wysiłek dla rywala, który musi odebrać piłkę, to większa swoboda w grze i więcej możliwości do dobrych zagrań, po których można stworzyć zagrożenie pod bramką rywali.

Unkas 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 14:36   

Tyle się mówi, że to Ronaldo ciągle pada i wyolbrzymia swoją krzywdę, lecz takie zachowanie jest co najmniej żenujące:

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Swoją drogą Pedro mnie irytuje już od meczu z Interem, kiedy to zerkał, czy sędzia odgwizdał na nim faul.
Do kilku graczy Barcelony mam ogromny szacunek, lecz do Pedro, Busqetsa, cz Mascherano odczuwam ogromną antypatię.

Pirlo21 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2004
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 16:21   

Marcelo Di Maria robili to samo

Carlo Ancelotti

Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.

William Gallas

Marcinescu 

Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 17:56   

Ronaldo oprócz jednego strzału w pierwszej połowie nie było widać w tym meczu. Moim zdaniem patrząc obiektywnie Pepe nie powinien dostać czerwonej kartki. Jeśli już to bardziej zasłużył na nią Adebayor za swoje ostre wejście rękami w głowę Busquetsa w 83 minucie.

kaka 

Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 18:02   

Szkoda mi Realu, nie jestem jakims wielkim kbiciem cy tez sympatykiem tego klubu, ale sentyment mam od dziecka, zawsze to ich mialem koszulki kupowane na abzarku :smile: najpierw Casillasa , pozniej Raula a nawet Morientesa-wszystkie wisza na scianie :) pozatym dudek ktory jest dla mnie jednym z najlepszych polskich bramkarzy w historii.
od Barcelony zawsze trzymalem sie z dala.

w Barcelonie podoba mi sie kilku pilkarzy typu bojan,czy tez messi wiadomo wielki gwiazdy i slawy, wielcy pilkarze i co wazne nie wyrozniaja sie hamskim czy tez plakliwym zachowaniem jak reszta pilkarzy z katalonii

wkurza mnie moda na barcelona. vlepki na miescie, koszulki,podpisy dzieciakow na nk "Fc.Barca forever" [i to z mojego gim] typu z mojej klasy tez mial wczoraj opis na gadu "Barca <3" i mnie to denerwuje. nie dosc ze nie wiedza nic kompletnie nic o tym klubie, moze poza tym że gra tam Messi i tym ze od czasu do czasu graja z Realem czy tez w finale/pol finale Lm....Ale to sa wielcy kibice ! a na stadionie Cam Nou na meczu nigdy ich nie bylo..

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

Beitar 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 18:18   

kaka napisał/a:
typu z mojej klasy tez mial wczoraj opis na gadu "Barca <3" i mnie to denerwuje

Dojedź go ;)

kaka napisał/a:
w Barcelonie podoba mi sie kilku pilkarzy typu bojan,czy tez messi

Gej? :o

Unkas napisał/a:
Do kilku graczy Barcelony mam ogromny szacunek, lecz do Pedro, Busqetsa, cz Mascherano odczuwam ogromną antypatię.

+Alves

Jeśli Mourinho się nie uda w rewanżu,to trzymamy kciuki za MU <ok>

Marcinescu 

Wysłany: Wto Maj 03, 2011 22:09   

No i z całą pewnością po dzisiejszym meczu możemy powiedzieć: niech w finale wygra lepszy, czyli Barcelona :)

miki_barca 

Wysłany: Sro Maj 04, 2011 13:57   

Mourinho nie może pogodzić się z porażką i wymyśla jakieś herezje. Rok temu to jemu w 1/8 i 1/2 pomogli sędziowie i jakoś nikt pretensji nie miał. W 1/2 z Barca bramka ze spalonego, potem nie uznana bramka dla FCB.
Niech przyjmie do świadomości, że odpadł.

kaka 

Wysłany: Czw Maj 05, 2011 09:36   

a idz pan w c. z ta Barcelona-w finale i tak przegracie z Manchesterem, placzki i symulatorzy z Camp Nou wkoncu dostana za swoje-mowią,ze Real nie umie przegrywac-zoabczymy czy oni umieją,

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

barcatom1

Wysłany: Pią Cze 03, 2011 10:36   

No i co Kaka, umieją oni przegrywać czy nie? Może Ty coś dostrzegłeś bo w moim tv było widać najlepszą drużynę świata, która całkowicie zdominowała najlepszy klub z najlepszej zdaniem wielu ligi świata. U mnie nie było też widać żadnych symulek, a za to zobaczyłem nieprawidłową bramkę dla Manchesteru, która jednak nie wzruszyła Dumy Katalonii i zamiast płakać tak jak niektóre "Wielkie" kluby i niektórzy "Wielcy" trenerzy z którymi Blaugrana się niedawno mierzyła, robili dalej swoje.
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

tomekz1979

Wysłany: Sro Lut 15, 2012 21:39   

w październiku 2011 wysłałem koszulkę Barcy ( Messi) do tego klubu z prośbą o autograf Messiego za koszulkę zapłaciłem prawie trzy stówy i... jestem w plecy te 300 zł bo do tej chwili żadnego odzewu nawet kopertę zaadresowaną dołączyłem i nic... ale naiwny byłem :sad:

oko98 

Profil: Pamiątki sportowe,autografy
Kolekcjoner od: 10 styczen 2011
Ostrzeżeń:
 10/4/4
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 21:44   

Do Barcy nie opłaca sie wysyłać zdjęć,koszulek itp.Bo jak poprosisz o autograf to sekretareczka bierze pisak i pisze messi tak krzywo. Nie polecam wysyłać.Tylko jak coś to list t ocoś przyślą (np.plakat)[/i]

Odpowiedz do tematu