Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
FC Barcelona
Autor Wiadomość
kowal1071 

Wysłany: Pon Sie 27, 2007 00:38   

Barca ma za dużo gwiazd odzywa się syndrom Realu "GALACTICOS". Ronaldinho to nie jest ten sam piłkarz co dwa i pół roku temu kiedy zatrzymanie go graniczyło z cudem. Środek pola oprócz Yaya Toure gra beznadziejnie.

Racing Santander naciskał na Barcelonę mieli kilka okazji m.in Smolarek mógł zaskoczyć Valdesa.

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08

danielfcb 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Luty 2007
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 20:20   

Dzięki Mani, że kazałeś kowalowi zdjąć te wyzwiska na Barcę ;] Bo już miałem ochotę coś z tym zrobić a nie byłoby to miłe :P

Zgadzam się z Kowalem, że Barca nie zagrała najlepszego spotkania z Racingiem. Jednakże nie należy wszystkiego prorokować po pierwszym meczu. Być może to początek czegoś wielkiego i pięknego dla każdego z cules.

misiul00

Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 06:50   

Warto zaznaczyć ze po nieudanym początku w lidze, 'Barca' wygrała aż 5:0 z Interem Mediolan w towarzyskim turnieju odbywającym się na Camp Nou.

Niestety w tym spotkaniu kontuzji doznał Samuel Eto'o.

Pozdrawiam !

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 10:15   

Tak, mimo, ze oba zespoły grały rezerwami (Inter chyba głębszymi nawet ;] ) to i tak imponujący wynik. Bramki Giovanniego i Toure były najładniejsze - bardzo mi się podobały. Z tego co widziałem, raz Jorquera się zachował bardzo źle, podając piłkę graczowi Interu, co mogło skończyć sie nienajlepiej. Dziś mecz z Athletic - trzeba wygrać i zdobywać punkty ;]

misiul00

Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 06:14   

FC Barcelona - Athletic Bilbao 3:1 (2:0)

Bramki: Ronaldinho[9,35-kr], Yaya Toure[73] - Markel Susaet [71]

Bardzo ładną bramkę strzelił Ronaldinho, oglądał ktoś to spotkanie ?

VISCA EL BARCA ! :cheers:

lukasek92 

Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 19:32   

Ja widzialem tylko skrót tego spotkania ;) powiem tyle - wątpliwy karny dla Barcy, z ktorego skorzystal Ronaldinho,a takze watpliwy gol Yayi Toure. Reprezentant WKS uderzyl bardzo mocno z daleka, ale nie jestem pewiem czy pilka do konca przekroczyla linię bramkową. Bramka Ronaldinho z wolnego naprawde piekna, choc nie to samo co Snejidera w meczu Villareal - Real :P

andrys

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 01:51   

Po pierwszych dwóch meczach pomalutku zarysowuje się już sytuacja w zespole. Po tych 2 spotkaniach widać, że Yaya Toure jest przydatny drużynie (już nawet nie chodzi mi o tę bramkę, ale o całokształt) i był to z pewnością udany transfer. Mieszane odczucia mam natomiast do Henry'ego. Poza dwoma-trzema dobrymi podaniami i jednym strzałem (w słupek bodajże)w meczu z Bilbao, niczego ciekawego dotychczas nie pokazał. W II kolejce wyśmienity mecz rozegrał też Abidal. Francuz był bardzo szybki, a jego poczynania na lewej stronie boiska zasługiwały na duże brawa. Cieszy fakt, iż w tym meczu dobrze zaprezentowali się tez gracze, którzy już rok temu stanowili o obliczu Barcy. Mam tu na myśli Messiego, Ronaldinho czy Deco. Cieszy też to, że prócz felernej interwencji po której padła bramka dla gościu i Valdes rozegrał dobre spotkanie. Kilka razy na prawdę ratował Katalończyków z opresji. Postawę Milito raczej trudno ocenić, bo wszedł tylko po to, aby załatać dziurę w obronie, po wyrzuconym za dwie żółte kartki- Marquezie. Dotknął piłkę zaledwie kilka razy więc nic konkretniejszego nim powiedzieć nie można. Tak więc ten mecz napawa mnie optymizmem na przyszłość.

pozdrawiam.

Andrys

lukasek92 

Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 20:52   

Myślę,że dzisiaj się przekonamy w jakiej naprawdę formie znajduję się zespół FC Barcelony... Grają z Sevillą, która w lidze poczyna sobie calkiem calkiem(przynajmniej przez te pierwsze 2 mecze). Mnie by najbardziej odpowiadal remis - Sevilla będzie traciła do Realu 2 punkty, a Barca zacznie zostawac w tyle :D obstawiam, ze bedzie 1-1

mani 
;]

Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:53   

Jest dobrze. Po meczu z Lyonem, nie zagranym ładnie, ale za to skutecznie, przyszła pora na mecz z kolejnym trudnym rywalem. Barca grała nieźle, defensywa grała bez zarzutów - gra mogła sie podobać. Ciężko dochodzili do sytuacji, ale 2 gole to i tak nieźle ;] Pierwsza bramka Messiego miodzio ;] Nieźle wyszedł do akcji i walnął z woleja. Druga to karny. Bramka Kanoute z kilometrowego spalonego ;] Cieszą punkty, kolejne zwycięstwo. Myślę, że już sie powoli rozkręcają.

kowal1071 

Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 12:15   

Niestety Barcelona wygrała. Oglądałem cały mecz i stwierdzam że Sevilla nie istniała na boisku :( .

Barca atakowała przez cały mecz szczególnie Messi który strzelił 2 gole :mad: . Co do bramki Frédérica Kanouté to był minimalny spalony nie tak duży jak by się mogło wydawać ;] ;>.

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08

mani 
;]

Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 12:32   

Może przesadziłem ;] Ale było to wyraźnie widać, przynajmniej na powtórkach. Dobrze, że taka decyzja nie wpłynęła na podział punktów, bo Bara w pelni zasłużyła na 3 pkt ;]

lukasek92 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 09:47   

Barca wygrala wczoraj 4-1 z Levante i objęła prowadzenia w La Lig, ale jeszcze Real nie grał :D Wiecie co? Jakoś za Barcą nie przepadam, ale czekałem na te pierwsze gole Henry'ego w La Liga. Trochę się zmartwiłem już, że utracił swoją zawsze b.dobrą formę... Mam nadzieję, że nie skończy jedynie na tym hat-tricku, bo cenię tego piłkarza bardzo. Jednak żałuję, że odszedł z Arsenalu,bo tylko tam mi jakoś pasował...

mani 
;]

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 09:53   

Kolejne wysokie zwyciestwo cieszy. Gra układa się coraz lepiej, a i morale graczy pewnie coraz lepsze. Dobrze, że Henry się "rozstrzelał", 4 gole w ostatnich 4 meczach - nie jest źle. Nie byłem zwolennikiem tego transferu, więc czekam aż Thierry udowodni, że się myliłem. Wydaje sie jednak, że ten rok bedzie należał do Messiego, który jest w wyśmienitej formie.

mani 
;]

Wysłany: Pią Lis 02, 2007 13:26   

Graczom Barcy ostatnio słabiej się układa. Remisy z Rangersami i Valladolid, porażka z Vilarrealem pokazują, że Katalończykom bardzo trudno gra się w tym sezonie na wyjazdach. Gra Barcelony też nie zachwyca, szczególnie w ostatnim meczu. Trzeba poprawić grę przed najbliższymi meczami z Betisem i Rangersami, gdyż tak grając Barca nie osiągnie zbyt wiele w LM i La Liga.

lukasek92 

Wysłany: Sob Lis 03, 2007 17:34   

Oglądałem ten mecz Barcelony z Valladolid i muszę przyznać, że Katalończykom rzeczywiście coś nie idzie... Grali słabo i ospale. Jedyną okazję mial Bojan, który trafił w słupek. Cóż mogę powiedzieć, ciekaw jestem jak zakończy się mecz Barcy z Realem w grudniu. Los Merengues są teraz w gazie, a Barca gra różnie. Poczekajmy, zobaczymy :P

Odpowiedz do tematu