Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Europejskie puchary

Jak polskie drużyny wypadną w europejskich pucharach?
Jeden z naszych przedstawicieli zagra w fazie grupowej Pucharu UEFA
28%
 28%  [ 4 ]
Jeden z naszych przedstawicieli zagra w fazie grupowej Pucharu UEFA i jeden w LM
7%
 7%  [ 1 ]
Dwoje naszych przedstawicieli zagra w fazie grupowej Pucharu UEFA
35%
 35%  [ 5 ]
Dwoje naszych przedstawicieli zagra w fazie grupowej Pucharu UEFA i jeden w LM
7%
 7%  [ 1 ]
Troje naszych przedstawicieli zagra w fazie grupowej Pucharu UEFA
0%
 0%  [ 0 ]
Wszyscy odpadną przed fazą grupową :)
21%
 21%  [ 3 ]
Głosowań: 0
Wszystkich Głosów: 14

Autor Wiadomość
szymonp1992

Wysłany: Wto Maj 01, 2007 15:29   Europejskie puchary

Nie widzę tutaj tematu o Pucharach: Mistrzów i UEFA, więc go zakładam... Dziwi mnie to, ponieważ rozgrywki te zbliżają się do końca... Jak myślicie, kto wygra, kto dzięki LM i PUEFA wypromuje się... Piszcie również spekulacje co do (oby nie) kontuzji, kar, przewidywań, wypowiedzi trenerów, zawodników itp.
Ostatnio zmieniony przez szymonp1992 Pią Sie 03, 2007 12:53, w całości zmieniany 3 razy  

Woland 

Wysłany: Wto Maj 01, 2007 15:38   

Jako, że nie przepadam za Chelsea i Liverpoolem chciałbym, aby LM wygrał ktoś z dwójki Milan-Manchester. Rewanż na San Siro zapowiada się niezwykle ciekawie. Manchester musi uważać, bo skormna wygrana Milanu 1-0 i Czerwone Diabły wracają do domu. Ogólnie zagłosowałem na Milan.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 15:45   

W finale LM powinniśmy ujrzeć pojedynek angielski ;] Najciekawszy mecz będzie to dzisiejsza konfrontacja Liverpoolu i Chelsea. Oba zespoły z praktycznie znikomymi szansami na poprawienie swojej pozycji ligowej, teraz została im tylko LM. Sądzę jednak, ze Mourinho wreszcie dojdzie do finału. Manchester w tym sezonie jest w wyśmienitej formie. Czerwonym Diabłom należy się to trofeum ;]

Jeśli chodzi o Puchar Uefa, to tu zobaczymy najprawdopodobniej hiszpański pojedynek w finale. Espanyol ma mocną zaliczkę przed rewanżem w Bremie. 3 bramki powinny dać awans Espanyolowi. W meczu pomiedzy Sevillą, a Osasuną trudniej wskazać faworyta. Jednobramkowa zaliczka z meczu u siebie nie czyni graczy z Pampeluny pewnymi awansu. Myślę, że Sevilla jest w stanie odrobić przewagę i zagrać drugi raz z rzędu w finale. Tam również bedzie ciekawie. Obrona trofeum całkiem realna, postawiłbym jednak na niespodziankę zrobioną przez Espanyol ;]

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 17:20   

Ja tak szczerze to nie lubię: AC Milanu, Manchesteru, Chelsea, Liverpool jako tako :lol: . Także mi jest wszystko jedno kto wygra, ale po cichu kibicuje Liverpool'owi :]

gigant 

Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 17:30   

Ja nie lubię żądnej z drużyn startujących w półfinale LM, ale chciałbym żeby wygrał Manchester (tylko dlatego że gra tam Kuszczak).

Z drużyn grających w PUEFA liczę na zwycięstwo Osasuny Pampeluna.

Pawcio

Wysłany: Wto Maj 01, 2007 19:33   

Ja tam nie przepadam za zadną z tych druzyn ale najbardziej zycze wygranej Manchesterowi Utd.

Z PUEFA to jestem za Sevillą.

kovaal

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 21:48   

Zostały nam tylko 2 drużyny - Liverpool i Milan. Ja jednak w tym roku stawiam na Milan, widać że są w formie, pokazał to mecz z ManU. Myślę że Liverpool nie powtórzy sukcesu sprzed 2 lat.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 10:27   

Będzie ciekawy mecz ;] Milan bedzie się chciał zrewanżować za Stambuł. Włosi grają często dużo lepiej w LM niż w lidze, podobnie jak Liverpool. Cięzko mi postawić na faworyta, jednak nie przepadam za drużyną Rossoneri ;]

kowal1071 

Wysłany: Pią Maj 04, 2007 21:19   

Ja jestem za Liverpool'em . Milan brał udział w calciopoli więc nie chcę żeby wygrał.

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08

szymonp1992

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 09:01   

Mi w sumie już zwycięzca w LM wisi, bo i tak nie lubię żadnego z klubów za bardzo... A w Pucharze UEFA od początku kibicowałem Sevilli... Tyle że widząc grę Espanyolu sądzę, że to oni mają duże szanse na zwycięstwo... A w LM wygra Milan... Ale już bez dogrywki i karnych jak w 2005...

lukasek92 

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 12:00   

W finale LM spotykają sie ze soba znowu te same drużyne i niestety ponownie mam dylemat za kim być... Choć w Liverpoolu grają zawodnicy, których naprawdę cenię(np.Gerrard, Finnan i Xabi Alonso), to i tak uważam, że AC Milan wzniesie chyba juz po raz siódmy najwazniejsze klubowe trofeum na starym kontynencie. Wskazuje na to obecna forma obu teamów(zdecydowanie ze wskazaniem na AC Milan), a także to, co pokazują piłkarze. W Milanie największą gwiazdą jest Kaka, ktoremu wszystko wychodzi ostatnio, a ostatnio w życiowej formie znalazł się Clarence Seedorf. W Liverpoolu nie ma chyba na chwilę obecną lidera drużyny, któremu wszystko wychodzi... Myślę, że to wszystko przemawia za tym, że włoska drużyna nie da zadnych szans Liverpoolowi w finale.

misko07

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 17:52   

jak zwykle The Blues odpadaja w polfinale i juz chyba 2 raz z inicjatywy liverpoolu :? ale w finale stawiam na Ac Milan - z fenomenalnym Kaka zwyciestwo maja w garsci :lol: stawiam na ac milan

szymonp1992

Wysłany: Pią Maj 18, 2007 18:53   

Ja dylemat miałem (tak jak Lukasek), ale dlatego, że obu drużyn nie lubię... Poza tym upodobały sobie one wyrzucanie drużyn z mojej kochanej La Primera Division (oprócz Realu nie ma tam teamu, który darzę większą niechęcią)... Choć lubię wielu piłkarzy The Reds, to Milan darzę większą sympatią (nie wiem czy nie podoba mi się kolor koszulek, czy co, ale mimo, że cenię: Reinę, Finanna, Carraghera, Gerrarda, Kuijta, Croucha, Luisa Garcię i praktycznie każdego, to klub ten jest dka mnie drużyną, której nigdy nie lubiłem...). MILAN WYGRA

:D

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 14:48   

Cytat:

Ja dylemat miałem (tak jak Lukasek), ale dlatego, że obu drużyn nie lubię... Poza tym upodobały sobie one wyrzucanie drużyn z mojej kochanej La Primera Division (oprócz Realu nie ma tam teamu, który darzę większą niechęcią)... Choć lubię wielu piłkarzy The Reds, to Milan darzę większą sympatią (nie wiem czy nie podoba mi się kolor koszulek, czy co, ale mimo, że cenię: Reinę, Finanna, Carraghera, Gerrarda, Kuijta, Croucha, Luisa Garcię i praktycznie każdego, to klub ten jest dka mnie drużyną, której nigdy nie lubiłem...). MILAN WYGRA

I tak powstał Czokapik...

Co do tematu to bardzo ciężko wskazać mi faworyta. Mam różne dziwne przypuszczenie, na dzień dzisiejszy piłkarsko lepszy jest zespół Rossoneri. No i w składzie mają kapitalnego Kake, ciekawe co Benek wymyśli, żeby, go zatrzymać.

Hm, troszkę dokładniej na temat finału wypowiem się w przed dzień spektaklu. Spekulacje wole zostawić na później...

szymonp1992

Wysłany: Sro Maj 23, 2007 21:45   

No i Milan wygrał Champions League... Według mnie niezasłużenie, po nieciekawym meczu... I co charakterystyczne dla Milanu - gole sępa Filippo I.

Odpowiedz do tematu