Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
Euro 2008
Autor Wiadomość
H7 

Profil: autografy Pawła Wszołka
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 09:22   

pz997 napisał/a:
Ten Boniek komentować nie umie...

NIE UMIE?! To jedyny ekspert w Polsacie, mówiący z sensem, może jeszcze do tego Koźmiński (chociaż on nie komentuje meczów). Nie mów, że wolisz słuchać Wojtka Kowalczyka i jego rozbudowanych zdań.
Ostatnio zmieniony przez H7 Pon Cze 23, 2008 09:23, w całości zmieniany 1 raz  

Rudy 

Profil: jp
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 09:31   

Albo Bożydara, który wszystkie komentarza przerywa. Brak kultury. Bardzo dobrze, że te ME pokazuje Polsat, bo jest więcej analiz, dłuższe studio itp.

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 09:32   

W 100% się zgadzam, nawet ostatnio wypowiedziałem prawie słowo w słowo te same zdanie moim znajomym, którzy narzekali na Bońka (no może, nie słowo w słowo, bo nie po polsku, ale niech będzie ;) ).

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

pz997 

Profil: Ogólnie pamiątki
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 09:34   

Mi się nie podobało... Poprostu nie lubie jak ktoś mówi trybem rozkazującym (Podaj, przerzuć, strzelaj...), albo jest zbyt pewny siebie, a potem przy powtórce "jednak chyba się pomyliłem". Może w studio mówi z sensem, ale nie lubie go suchać jak komentuje mecze... :] Brakuje Szpakowskiego... :P

"Jeśli schodząc na przerwę przegrywasz 0:3, nie możesz wierzyć w cuda. Musisz uwierzyć w siebie!" - Jerzy Dudek.
Ostatnio zmieniony przez pz997 Pon Cze 23, 2008 09:35, w całości zmieniany 1 raz  

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 09:53   

Ja tam do Bońka nic nie mam, moim zdaniem nie komentuje źle. Co prawda czasem nie podchodzą mi Przemysławy Pełki czy inne tego typu osoby, ale w sumie i tak lepiej, jakby miał to komentować TVN/Nsport.

Miałem nadzieję, że wczorajszy mecz będzie ciekawszy, trochę się zawiodłem. Rosja świetnie pokazała się w meczu z Holendrami i szansa na wyeliminowanie Hiszpanów jest spora. Arshavin byłby chyba dla Barcy lepszy od Hleba ;]

A co do Turków, to może taki skład zmotywuje ich właśnie do lepszej gry (w miarę możliwości). Czekam na jakiś gol bramkarza. Przynajmniej jest ich 14, więc trener będzie mógł wykorzystać wszystkie zmiany ;] . Do boju kebaby <chomik> .

gregor

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 11:21   

Mart_Poom napisał/a:
Cytat:
Trener Fatih Terim będzie miał do dyspozycji tylko 14 piłkarzy przed meczem półfinałowym mistrzostw Europy z Niemcami. Czterech piłkarzy będzie musiało odpoczywać za żółte i czerwone kartki, pięciu innych jest kontuzjowanych.

Czerwona kartka eliminuje z gry bramkarza Volkana, żółte - Toncaya, Emre Asika i Ardę. Na liście kontuzjowanych są - kapitan drużyny, Nihat, strzelec decydujących bramek w meczu z Czechami (3:2), Emre Gungor, Emre Belozoglu, Servet i Tumer.

Według UEFA Turcy nie mogą powołać do drużyny nowych zawodników. "Piłkarze mogą być wymieniani do momentu pierwszego meczu. To zasada, której nie zamierzamy zmieniać" - powiedział rzecznik UEFA, William Gaillard.

W tej sytuacji tureckie media piszą, iż na pozycji stopera w spotkaniu o finał ME zapewne zagra ... trzeci bramkarz, Tolga.

Ja bym proponował na atak Recbera, niech tylko się pod oczami pomaluje.

A gdy w 1996 chyba dwóch Niemców było kontuzjowanych to UEFA pozwoliła w trakcie turnieju dowołać jednego zawodnika. Jak widać są równi i równiejsi :roll: .

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 08:12   

Coś dawno tu nikt się nie wypowiadał. Mistrzostwa już za nami. Wczorajszy mecz dla Hiszpanów, którzy grali moim zdaniem lepiej od Niemców, dominowali większą część spotkania. Niemcy w drugiej połowie próbowali pocisnąć trochę Hiszpanów i mieli niezłe 10-15 minut. Hiszpania wygrała zasłużenie, grali bardzo dobry turniej, teraz nie zabrakło niczego w ćwierćfinale, więc jak udało się przebrnąć tą granicę, to poszło z górki ;] Cieszę się z takiego rezultatu, liczyłem na nich w finale. Jak zwykle na takich imprezach nie obyło się bez niespodzianek, którymi można nazwać dobrą postawę Turków, Chorwatów czy Rosjan oraz słabą dyspozycję Francuzów czy Włochów, niespodziewaną porażkę Holendrów. Mistrzostwa uważam za ciekawe i w niektórych meczach można było zobaczyć naprawdę niezłą piłkę. Szkoda tylko, że Polacy lepiej się nie zaprezentowali.

Ryczek 

Wysłany: Pon Cze 30, 2008 09:24   

mani napisał/a:
Szkoda tylko, że Polacy lepiej się nie zaprezentowali.

I jeszcze długo, długo się dobrze nie zaprezentuje...

...niestety....

pz997 

Profil: Ogólnie pamiątki
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 11:22   

Espana Campeones!!!

I po Euro... heh teraz czekamy na rok 2012...

Cytat:
Pięknym gestem po finałowym spotkaniu piłkarskich mistrzostw Europy popisał się obrońca reprezentacji Hiszpanii Sergio Ramos.

Piłkarz Realu ubrał koszulkę ze zdjęciem zmarłego zawodnika Sevilli Antonio Puerty. Pod fotografią widniał napis „Na zawsze z nami”.

<brawo>

[ Komentarz dodany przez: mani: Pon Cze 30, 2008 12:26 pm ]

Jakbym nie miał dostępu do Onetu :/ Weźcie komentujcie, a nie mi newsy przepisujecie ;]

"Jeśli schodząc na przerwę przegrywasz 0:3, nie możesz wierzyć w cuda. Musisz uwierzyć w siebie!" - Jerzy Dudek.

Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:03   

Od początku turnieju na zwycięsce stawiałem Hiszpanię dużo ludzi jak mnie pytało kto wygra turniej moim zdaniem, a ja odpowiadałem : Hiszpania, to w ich głosach można było dostrzec ironiczny śmiech, ciekawe co by powiedzieli teraz . HALA Espana!!

Odpowiedz do tematu