Te forum przetrwa do 2010 roku, nie żartuj , proszę nie dawać mi ostrzeżenie, bo wg. mnie zakładanie tematu o imprezie, która będzie za 3 lata nie ma sensu, chyba, że dla niektórych będzie to kolejny temat do ponabijania kilku postów.
Koszyk 6: Liechtenstein, Estonia, Malta, Luksemburg, Czarnogóra, Andora, Wyspy Owcze, San Marino.
Leo na losowanie się nie wybiera i mówi, że jak chcemy być mistrzami, to musimy wygrać z każdym Większość zespołów chce wylosować właśnie Polskę, gdyż sądzą, że to nasi są najgorszą drużyną drugiego koszyka. Przydałoby się udowodnić Chorwatom i Grekom, że się mylą (może w eliminacjach, a może już na EURO ).
Jeśli chodzi o Amerykę Południową, to tam eliminacje rozpoczęły się już w październiku. Nikt nie uzyskał kompletu punktów po 4 meczach, a na miejscach premiowanych awansem są odpowiednio: Paragwaj, Argentyna, Brazylia, Kolumbia i Wenezuela (baraże z 4 drużyną strefy CONCACAF), co chyba nie jest jakąś dużą niespodzianką. Reszta trochę z tyłu, ale przed nami jeszcze wiele gier i wszystko się może zdarzyć
No trzeba udowodnić Chorwatom i Grekom kto jest najlepszy Nie będą kozakować i szpanować przed nami w końcu z tego pamiętam to ostatnie mecze towarzyskie z Chorwacją i Grecją wygrywaliśmy po 1-0... Może i bylo to dawno ale takie są wyniki ostatnich najświeższych meczów... Musimy się zrewanżować za te słowa
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Dla mnie nasza grupa jest srednia, duzo niewygodnych rywali takich jak Czechy, Slowacja i Slowenia.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
No co ty Fler. Grupa według mnie dobra. Najwięcej kłopotów oczywiście sprawią nam Czechy, ale myślę, że i oni są do pokonania. Pierwsze miejsce jest w naszym zasięgu.
Ogólnie jak powiedział Listkiewicz jest dobrze nie tylko pod względem sportowym, ale i także logistycznym. Nie będziemy podróżować nigdzie daleko, na żadne Zakaukazie itp. Nie dość, że koszty mniejsze to na dodatek piłkarze będą mieli łatwiej z aklimatyzacją.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:08
Bezproblemowo z grupy wychodzą tylko zwycięzcy, a w tej grupie punkty można stracić z wszystkimi oprócz San Marino, choć Polacy są w stanie i z nimi coś pogubić (albo Selva zagra mecz życia ). Ale nie trafili źle, praktycznie grupa na poziomie tej z Grecję, reszta grup teoretycznie mocniejsza (zwłaszcza 1,7,9)
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Właśnie duży plus z tym, że mało podróży, a tak poza tym, to może być ciężko z takimi rywalami jak Czechy, Slowacja czy Irlandia Płn. To nie są rywale łatwi, ale tacy, którzy często sprawiają niespodzianki. Może być tak i tym razem Mam nadzieję jednak, że wszystko sie ułoży i po raz trzeci z rzędu dostaniemy się do MŚ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum