Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Chelsea Londyn
Autor Wiadomość
Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 18:39   

prezes778 napisał/a:
Osobiście uważam, że podopieczni Scolariego jednak nie zasłużyli na porażkę,

Owszem, oddali aż jeden celny strzał wiec sam się dziwie czemu polegli.

Co do samego meczu to myślę ze, nawet bez tej czerwonej kartki i z Lampsem na boisku Chelsea miała iluzoryczne szanse na zwycięstwo. Bo niby co pokazali w pierwszych 45 minutach (z Lampardem na boisku)? Ba, co pokazał sam Lampard poza tym faulem?

Prawda jest taka ze, Liverpool był lepszą drużyną w tym spotkaniu, miał bardzo dożo dogodnych sytuacji do zdobycia bramki, i gole to była tylko kwestia czasu.

Jednym słowem Liverpool pokazał charakter a Chelsea nic.

Aha i Bosingwy mi szczerze zal. <ukłon>

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

prezes778 

Wysłany: Czw Lut 05, 2009 18:46   

Liverpool był lepszą drużynę, a czy ja powiedziałem że CFC z Lampsem w składzie by wygrała? Ja tylko powiedziałem że uniknęła by porażki, bo zwycięstwo nie było w tym dniu szans. A co do samego Lamparda to nie zagrał zbyt dobrego meczu, ale jakby nie dostał czerwonej kartki to Chelsea nie grałaby w 10 i nie musiałaby grać aż tak z tyłu. Pod koniec meczu nawet widać było że w CFC było mniej zawodników, bo nawet Drogba się wracał, co należy do bardzo rzadkiego widoku. Cóż tu jeszcze napisać. Liverpool zasłużył na wygraną, gratuluje im tego, ale uważam że w tym meczu sędzia nieźle się popisał ...

We'll keep the blue flag flying high

From Stamford Bridge to Wemb(er)ley

Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!

Fler 

Wysłany: Czw Lut 05, 2009 18:48   

Nie ma co zwalać na sędziego bo w zeszłym sezonie Chelsea tez dostała karnego którego nie było, i wtedy tez sędzia przyznał się do błędu. Taka jest piłka...

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

prezes778 

Wysłany: Czw Lut 05, 2009 19:16   

No niestety, taka jest piłka i tego nikt nie zmieni. Uważam, że jeśli w tym sezonie ma ktoś zdobyć mistrzostwo to będzie to właśnie Liverpool. Gdy przed sezonem do Chelsea przychodził Scolari to musze przyznać byłem zadowolony, ale teraz widać że on nie potrafi odpowiednio przygotować drużyny pod względem taktycznym, co jest bardzo potrzebne w piłce. Jeśli nie Premier League (chociaż do samego końca będę trzymał kciki) to może w Lidze Mistrzów uda się coś zdziałać w tym sezonie po nieszczęsnym zeszłorocznym finale.

Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!

paolo 

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 14:29   

http://www.youtube.com/watch/v/1f10aN9QuuU

Co zrobiło FA za ten faul Bosingwy?

Nic. :???:

prezes778 

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 18:01   

No wiesz ja nic nie chce mówić ale na początku meczu Gerrard by kopnął w twarz Terry'ego, gdyby John nie zabrał głowy. Wtedy sędzia nawet nie zagwizdał a było to bardzo niebezpieczne.

Fler 

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 18:42   

Może i by kopnął, ale nie kopnął. :P

Poza tym nie było to celowe zagranie, a Bosingwa zachował się po prostu jak frajer bądź bezradny dzieciak.

A tym co powiedział po meczu to mnie naprawdę rozwalił...

Kod:
http://lfc.pl/index.php?id=29083

Ostatnio zmieniony przez Fler Pią Lut 06, 2009 18:42, w całości zmieniany 1 raz  

paolo 

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 18:48   

No tak, ale tu sędzia stał 0,5 metra od nich, więc mógł zareagować :???: Gdyby to był Evra, Vidić lub inny zawodnik United, FA zawiesiłoby go na jakieś 5 meczów. Na 100%.

Fler 

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 18:51   

To co robił przy tej sytuacji sędzia liniowy tez mnie baaaardzo zastanawia. Zwłaszcza ze, cale zajście na 100% widział bardzo dokładnie.

paolo napisał/a:
Gdyby to był Evra, Vidić lub inny zawodnik United, FA zawiesiłoby go na jakieś 5 meczów. Na 100%.

Wszystko i wszyscy są przeciw United... :?

Ostatnio zmieniony przez Fler Pią Lut 06, 2009 18:51, w całości zmieniany 1 raz  

paolo 

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 19:16   

Może nie wszyscy, ale musisz przyznać, że FA za Man Utd nie przepada, bo takie są fakty i chyba każdy to wie. Zresztą nie ma co już offtopa rozwijać.

IMO Bosingwa powinien otrzymać karę.

barcatom1

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 20:40   

Chelsea FC - Bolton Wanderers

Mimo, iż Chelsea gra całkiem nieźle to jedyne o co może zawalczyć i ma na to szanse to tryumf w Champions League i FA Cup. W rozgrywkach Premiership wprawdzie odniosła 5 zwycięstw w 6 ostatnich kolejkach, ale 4 punkty straty do Manchesteru na 7 kolejek przed zakończeniem sezonu i przy jednym zaległym spotkaniu Czerwonych Diabłów wydają się nie do odrobienia. Bolton zajmuje miejsce w środku stawki bez szans na strefę pucharową czy spadkową. Ostatnio gra w kratkę i nie sądzę by gryzł trawę w celu urwania punktów Chelsea. Na wyjazdach gra piłkarzy Boltonu nie imponuje, gdyż jak na razie na obcych terenach przegrali 60% spotkań w lidze. Uważam, iż mimo zmęczenia pojedynkiem Ligi Mistrzów śmiało można stawiać na gospodarzy.
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:09   

barcatom1 okiełznałbyś, to nie forum bukmacherskie, tylko to jest forum dla wykwalifikowanych kolekcjonerów, a swoje pseudooceny meczów zostaw dla siebie.

Myślę, że Chelsea wygra. Dobra forma i w ogóle Bolton szmaci, więc jakieś 3:0 się kończy.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

Fler 

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:25   

Jarzab93 napisał/a:
barcatom1 okiełznałbyś, to nie forum bukmacherskie, tylko to jest forum dla wykwalifikowanych kolekcjonerów, a swoje pseudooceny meczów zostaw dla siebie.

A co Ci to przeszkadza? Nie chcesz to nie czytaj.

Jak dla mnie analiza trafna i zgadzam sie w 100%.

Chelsea pojedzie gładko z Boltonem a potem rozczaruje sie po meczu z LFC.

barcatom1

Wysłany: Sob Maj 30, 2009 12:57   

Chelsea zanotowaa regres jeśli porównamy w jej wykonaniu ten sezon z poprzednim. Rok temu w Premiership była na 2 miejcu o włos za Manchesterem, teraz zajęła miejsce 3 z nieco większą stratą. W Champions League rok temu był finał teraz tylko półfinał. Na osłodę może siegną po FA Cup, który jednak ostatnio nabrał nieco mniejszej rangi nić miało to miejsce w przeszłości. Obydwie drużyny miały szalenie ciężkie półfinały i tak Chelsea wyeliminowała Arsenal, a Everton niespodziewanie po rzutach karnych Manchester United. W dwóch pojedynkach ligowych tych drużyn w tym sezonie nie padła żadna bramka, teraz stawiam na mających fantastyczną formę w końcówce sezonu Londyńczyków.
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

Odpowiedz do tematu