Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Celtic Glasgow
Autor Wiadomość
Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 19:51   

Ja także obstawiam pewne zwycięstwo zespołu Artura Boruca, mecz pomimo, że nie spotykają się dwaj giganci z miłą chęcią oglądnę, mam nadzieję, że Artur zachowa czyste konto i nie zaliczy żadnej kompromitującej wpadki ;] Celtic ! ;]

barcatom1

Wysłany: Sob Lut 21, 2009 09:37   

Motherwell FC vs Celtic Glasgow

Ostatni remis w derach Glasgow nic nie wniósł w kwestii walki o mistrzostwo. Montherwell jest wprawdzie dopieroo 7 w tabeli, ale nie przegrał już 7 kolejnych spotkań ligowych, a na własnych terenie zwycięża dwa ray częściej niż na wyjazdach. Celtic to ostatnio nie ta drużyna, dla której jedynym wyzwaniem w Scotish Premier były pojedynki z Rangersami. W tym sezonie Celtic już 2 razy bez większego problemu pokonał Montherwell i zakładam, iż teraz będzie podobnie, a passa gospodarzy zostanie w końcu przerwana.
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

wEncio 

Wysłany: Sob Lut 21, 2009 09:38   

Mam nadzieje, że Artur nie popełni żadnych błędów i Celtic pewnie wygra mecz.

pulpet 

Kolekcjoner od: 2008
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Lut 21, 2009 10:42   

Do Celticu nic Nie mam Mają nawet niezły skład .Lubie Kilku Zawodników a Mianowicie Marc Crosas ,Koki Mizuno,Samaras

a co Do Ligi to mam nadzieję że wygrają

Francuz 

Profil: Autografy - Celtic Glasgow
Kolekcjoner od: 2008-04
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 13:59   

Jeszcze w sobotę wydawało się, że Celtic zaprzepaścił swoje szanse na mistrzostwo po porażce w Old Firm Derby z Rangersami 0-1... Po sobocie sytuacja kształtowała się następująco:

1. Gl. Rangers 79pkt

2. Celtic Glasgow 77pkt

...

Aż tu wczoraj niespodzianka... We wtorek Celtic planowo wygrał swój mecz 2-1 z Dundee Utd., natomiast to nie udało się The Gers, którzy zremisowali swój mecz, wyrównując w ostatnim kwadransie (80' - Novo)... W takiej sytuacji The Bhoys wracają na fotel lidera... Jeśli w ostatnich meczach sezonu się nie "potkną" to po raz 4. z rzędu sięgną po Puchar Mistrza Szkocji(co mnie bardzo bardzo ucieszy :) )...

What the hell do we care,

Hail Hail, The Celts are here,

What the hell do we care now ...
Ostatnio zmieniony przez Francuz Czw Maj 14, 2009 18:48, w całości zmieniany 1 raz  

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 14:55   

Swoją drogą zastanawia mnie co się dzieje z Rangersami zawsze pod koniec sezonu...

Mnie też cieszy, że Celtic ma szanse na mistrza, ale tylko ze względu na Artura Boruca ;) .
Ostatnio zmieniony przez luki Czw Maj 14, 2009 14:56, w całości zmieniany 1 raz  

Mario 

Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 14:59   

Jak dla mnie to dobra informacja,bo bardzo lubię zespół Artura Boruca ;] i mam nadzieję,że i w tym roku uda się im zdobyć mistrzostwo kraju. No a sytuacja z Rangersami naprawdę dziwna, może mają złe metody treningowe i na końcówkę długiego sezonu gracze już nie mają sił ;]

Francuz 

Wysłany: Czw Maj 14, 2009 17:06   

luki napisał/a:
Swoją drogą zastanawia mnie co się dzieje z Rangersami zawsze pod koniec sezonu...

Mario napisał/a:
No a sytuacja z Rangersami naprawdę dziwna, może mają złe metody treningowe i na końcówkę długiego sezonu gracze już nie mają sił ;]

Heh, też widzę, że zauważyliście... W tamtym sezonie była podobna sytuacja, Celtic był już spisany na straty a tu "myk" i ma Mistrza :D (tyle, że w tamtym roku Gl.Rangers mieli PUEFA na głowie - pomijając, że go i tak nie zdobyli :P ). Ja też bardzo się cieszę, że Arczi i spółka prawdopodobnie zdobędą mistrza... W ten weekend grają z Hibernianem, miejmy nadzieję na 3 pkt :)

Ostatnio zmieniony przez Francuz Czw Maj 14, 2009 17:06, w całości zmieniany 1 raz  

Francuz 

Wysłany: Wto Cze 16, 2009 20:02   

Jak podaje oficjalna strona Celticu po rezygnacji Gordona Strachana, nowym trenerem The Bhoys zostanie Tony Mowbray. Wraz z nim w rolach asystentów do klubu dołączą: Mark Venus, Peter Grant oraz były asystent G. Strachana, Neil Lennon. Wraz z nowym trenerem liczę na wzmocnienia i sukcesy...

karolpro 

Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 20:57   

Niestety Nakamura odchodzi z Celticu :( Szkoda, bo był to jeden z najlepszych obecnie piłkarzy w moim jednym z ulubionych klubów :(

Przechodzi do Espanyol Barcelona.

Jest tego jeden +++: Będzie pewnie większa szansa na grafa ;DD

Francuz 

Wysłany: Wto Cze 16, 2009 21:13   

Nom szkoda, że odchodzi, a w szczególności dlatego, że odchodzi do innego Europejskiego klubu, a nie jak zapowiadał do Japonii... Ja wiem czy będzie większa szansa na grafa?? Skoro nie odpisywał z Celticu, to i nie daj Boże nie będzie odpisywał z Hiszpanii. To nie jest tak, że nie ma odpisów z Celticu, bo mi kilku zawodników odpisało, więc to jest chyba jego indywidualna sprawa, że nie odpisuje, a nie wina klubu...

karolpro 

Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 22:09   

Francuz napisał/a:
Nom szkoda, że odchodzi, a w szczególności dlatego, że odchodzi do innego Europejskiego klubu, a nie jak zapowiadał do Japonii... Ja wiem czy będzie większa szansa na grafa?? Skoro nie odpisywał z Celticu, to i nie daj Boże nie będzie odpisywał z Hiszpanii. To nie jest tak, że nie ma odpisów z Celticu, bo mi kilku zawodników odpisało, więc to jest chyba jego indywidualna sprawa, że nie odpisuje, a nie wina klubu...

Z tego co ja słyszałem, to Celtic większości listów nie przekazuje, czyli zapewne takim gwiazdom jak Boruc i właśnie Nakamura.

A i tak btw. to nowy menager szykuje parę nowych transferów.

Francuz 

Wysłany: Sro Cze 17, 2009 07:53   

Mam nadzieję, że wreszcie sprowadzi jakichś porządnych obrońców, bo na grę tych obecnych to nie raz jak się patrzy to, aż oczy bolą :roll: No i jakiś prawy pomocnik by się przydał, skoro Naka odchodzi... Chociaż w sumie teraz pewnie częściej Maloney będzie grał... No ale zobaczymy w przyszłym sezonie jak to będzie... Ja bardzo liczę na Tony'ego i mam nadzieję, że odmieni Celtic na lepsze...

karolpro napisał/a:
Celtic większości listów nie przekazuje, czyli zapewne takim gwiazdom

Mi np. McGeady i McDonald odpisali, a są jednymi z najlepszych w drużynie...

barcatom1

Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 08:49   

Celtic przygodę w europejskich pucharach ma już za sobą i może się skupić na walce o prymat w kraju co narazie wychodzi perfekcyjnie bo w czterech kolejkach wywalczył komplet punktów nie tracąc gola. Najbliższy rywal Kilmarnock sezon rozpoczął od dwóch porażek, ale za to z kolejnych dwóch potyczek wyszedł zwycięsko. Ostatni mecz tych drużyn na boisku Kilmarnocku odbył się w połowie marca i wtedy Celtowie gładko zwyciężyli 3-0 i tym razem myślę że będąc w takiej dyspozycji i z determinacją odzyskania tytułu oraz chęcią zadośćuczynienia swoim fanom braku tytułu z poprzedniego sezonu oraz klapy w pucharach zapewne to spotkanie wygrają.
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 16:13   

Może tu bo mi się nie chce odpowiedniejszych tematów szukać.

"Liga szkocka w TVP!

Dobra informacja dla fanów piłki nożnej. TVP Sport poszerzyła swoją ofertę i już od 10 listopada będzie pokazywać mecze ligi szkockiej. Spotkania będzie można oglądać także w serwisie SPORT.TVP.PL.

Na początek polski mecz. Drużyna Łukasza Załuski, Celtic Glasgow zmierzy się z Heart of Midlothian, w którym występują Adrian Mrowiec i Dawid Kucharski.

Mecz Hearts z Celtikiem rozpocznie się o 20:25. W niedzielę o 19:40 pokażemy kolejne spotkanie The Bhoys. Podopieczni Neila Lennona zmierzą się na wyjeździe z St. Mirren."
http://sport.tvp.pl/pilka...a-w-tvp/3265111

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

Odpowiedz do tematu