Gol Grafite świetny, chłopak się rozkręca. No i dobrze. Bayern chyba w dołku, a przed nim mecze w LM z Barceloną, która słaba nie jest. Także piłkarze z Munchen, będą musieli pożegnać się zarówno z LM jak i Mistrzostwem Niemiec.
Także piłkarze z Munchen, będą musieli pożegnać się zarówno z LM jak i Mistrzostwem Niemiec.
Tak, bo Bayern przegrał jeden mecz grając rezerwowym składem, oszczędzając siły przed meczem z FCB. Rzeczywiście, załamanie formy, brak absolutnych szans na mistrza Niemiec!
To w takim razie powiedz mi gdzie są Demichelis, Oddo i Podolski. Może głębokie rezerwy to nie są, ale żaden normalny trener nie będzie cztery dni przed ćwierćfinałem kazał grać swoim zawodnikom na 100%. Zresztą mówienie o kryzysie drużyny, której wyniki w ostatnich meczach to: 5-0, 0-0, 5-1, 7-1, 3-0, 1-0, 1-5 zalatuje hipokryzją.
co do Kryzysu masz racje ale teraz w jakiej Formie są HSV Czy Wolsburg trudno ich będzie dogonić .A każdy remis lub porażka oddala Bayern od obrony tytułu
Bayern w rewanżowym pojedynku przeciwko Barcelonie pokazał, iż jest nieco lepszy od tego co zademonstrował na Camp Nou. Bawarczycy by uratować sezon muszą zdobyć Mistrzostwo Niemiec, a by to osiągnąć oprócz zdobywania w każdym spotkaniu kompletu punktów muszą liczyć na potknięcia rewelacyjnego Wolfsburga. Goście w 5 ostatnich kolejkach Bundesligi wygrali 4 razy oraz raz zostali upokorzeni właśnie w Wolfsburgu. Arminia znajduje się zaledwie 1 miejsce i 1 punkt nad strefą spadkową. Do tego wydaje się być bez formy notując porażki w 3 kolejnych spotkaniach. Na własnym terenie gospodarze w tym sezonie wygrali zaledwie dwa razy. W pierwszym pojedynku tych drużyn zwyciężył Bayern 3-1 i teraz wynik powinien być podobny.
No to zapowiada sie na kolejne zwycięstwo Bawarczyków, chociaż nie można z góry skzywać na przegraną Arminię,ale jednek myślę,ze tu klasa piłkarska zrobi swoje. Mój typ to 2...Mam nadzieję na fajne widowisko
No to zapowiada sie na kolejne zwycięstwo Bawarczyków, chociaż nie można z góry skzywać na przegraną Arminię,ale jednek myślę,ze tu klasa piłkarska zrobi swoje. Mój typ to 2...Mam nadzieję na fajne widowisko
Bayern musi zdobyć tytuł inaczej sezon zakończy się dla Bawarczyków totalną klapą. Do końca sezonu pozostało zaledwie 6 kolejek i każda strata punktów przez gospodarzy będzie praktycznie równać się z odłożeniem myśli o tytule na kolejny sezon. W ostatnich 6 kolejkach Bayern wygrał 5 razy i raz dał sie rozgromić Wolfsburgowi. Dzisiejszy rywal Schalke cały czas próbuje gonić strefę pucharową. W kwietniu forma gości jest znakomita, wygrali wszystkie 3 spotania przy bilansie bramkowym 8-0. Bayern u siebie gra dobrze za to Schalke na wyjeździe bardzo przeciętnie. Więcej atutów stoi po stronie gospodarzy, a że remis nikogo nie zadowoli więc stawiam 1.
No i tak jak chciełeś wygrało Schalke. Dla mnie z jednej strony to źle bo byłem przekonany, iż Bayern wygra i na zakładach właśnie na niego postawiłem, ale z drugiej nie lubie i to bardzo Bayernu więc na osłodę pozostaje ograniczenie przez Bawarczyków szans na mistrzostwo.
ograniczenie przez Bawarczyków szans na mistrzostwo
Bo ja wiem, Wolsfburg gra teraz strasznie i nie zdziwię się jak spadną nawet na 3 pozycje.
Bayern jak to Bayern moze grac beznadziejnie a na końcu sezonu i tak jest na szczycie. W tym sezonie chyba będzie podobnie chociaz Hertha ostatnio sporo namieszała. Z Stuttgartem i HSV bym się tak nie liczył, zwłaszcza ze, ci drudzy walczą teraz o Puchar UEFA.
Szkoda ze, Borussia miała słabą końcówkę rundy jesiennej bo teraz to właśnie oni graja najlepsza piłkę w Niemczech. Gdyby nie te głupie straty punktów to pewnie teraz walczyliby o mistrzostwo. No ale w następnym sezonie powinni wylądować na szczycie.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum