Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki Serwery dla firm

Poprzedni temat «» Następny temat
Bayern München
Autor Wiadomość
radekzamulacz 

Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 19:19   

Piękny mecz. Grafite i Dzeko mistrzowie. Oczywiscie mam ich autografy ;]

http://radekzamulacz.fotopic.net/

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 07:14   

Bardzo dobrze że przegrali teraz moim zdaniem mistrzostwo zdobęda HSV Lub Wolsburg ew Herta

wEncio 

Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 13:12   

Gol Grafite świetny, chłopak się rozkręca. No i dobrze. Bayern chyba w dołku, a przed nim mecze w LM z Barceloną, która słaba nie jest. Także piłkarze z Munchen, będą musieli pożegnać się zarówno z LM jak i Mistrzostwem Niemiec.

H7 

Profil: autografy Pawła Wszołka
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 17:39   

wEncio napisał/a:
Także piłkarze z Munchen, będą musieli pożegnać się zarówno z LM jak i Mistrzostwem Niemiec.

Tak, bo Bayern przegrał jeden mecz grając rezerwowym składem, oszczędzając siły przed meczem z FCB. Rzeczywiście, załamanie formy, brak absolutnych szans na mistrza Niemiec!

pulpet 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 19:42   

Kibic Bayernu ? Jeśli to uważasz rezerwą to coś jest z tobą nie tak bez obrazy

Bayern: Rensing - Lell, Lucio (67. Ottl), Breno, Lahm (81. Borowski) - Schweinsteiger (70. Sosa), van Bommel, Ze Roberto, Ribery - Toni, Podolski

czy taka rezerwa to ja nie wiem podstawowy skład

H7 

Profil: autografy Pawła Wszołka
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 19:59   

To w takim razie powiedz mi gdzie są Demichelis, Oddo i Podolski. :) Może głębokie rezerwy to nie są, ale żaden normalny trener nie będzie cztery dni przed ćwierćfinałem kazał grać swoim zawodnikom na 100%. Zresztą mówienie o kryzysie drużyny, której wyniki w ostatnich meczach to: 5-0, 0-0, 5-1, 7-1, 3-0, 1-0, 1-5 zalatuje hipokryzją.

pulpet 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 20:09   

co do Kryzysu masz racje ale teraz w jakiej Formie są HSV Czy Wolsburg trudno ich będzie dogonić .A każdy remis lub porażka oddala Bayern od obrony tytułu ;)

tomaszl

Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 21:47   

Arminia Bielefeld vs FC Bayern München TYP 2

Bayern w rewanżowym pojedynku przeciwko Barcelonie pokazał, iż jest nieco lepszy od tego co zademonstrował na Camp Nou. Bawarczycy by uratować sezon muszą zdobyć Mistrzostwo Niemiec, a by to osiągnąć oprócz zdobywania w każdym spotkaniu kompletu punktów muszą liczyć na potknięcia rewelacyjnego Wolfsburga. Goście w 5 ostatnich kolejkach Bundesligi wygrali 4 razy oraz raz zostali upokorzeni właśnie w Wolfsburgu. Arminia znajduje się zaledwie 1 miejsce i 1 punkt nad strefą spadkową. Do tego wydaje się być bez formy notując porażki w 3 kolejnych spotkaniach. Na własnym terenie gospodarze w tym sezonie wygrali zaledwie dwa razy. W pierwszym pojedynku tych drużyn zwyciężył Bayern 3-1 i teraz wynik powinien być podobny.

www.livewyniki.pl - wyniki na żywo

Mario 

Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 20:56   

No to zapowiada sie na kolejne zwycięstwo Bawarczyków, chociaż nie można z góry skzywać na przegraną Arminię,ale jednek myślę,ze tu klasa piłkarska zrobi swoje. Mój typ to 2...Mam nadzieję na fajne widowisko <faja>

Kruzi 

Profil: autografy
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 21:11   

Mario napisał/a:
No to zapowiada sie na kolejne zwycięstwo Bawarczyków, chociaż nie można z góry skzywać na przegraną Arminię,ale jednek myślę,ze tu klasa piłkarska zrobi swoje. Mój typ to 2...Mam nadzieję na fajne widowisko <faja>

Przecież ten mecz już się odbył ;|

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 21:14   

no i zepsules mu zabawe. chcial sie wypowiedziec, to se napisal, a ty bezwzglednie niszczysz jego swiat!

22.07.1927 r.

tomaszl

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 07:59   

Bayern musi zdobyć tytuł inaczej sezon zakończy się dla Bawarczyków totalną klapą. Do końca sezonu pozostało zaledwie 6 kolejek i każda strata punktów przez gospodarzy będzie praktycznie równać się z odłożeniem myśli o tytule na kolejny sezon. W ostatnich 6 kolejkach Bayern wygrał 5 razy i raz dał sie rozgromić Wolfsburgowi. Dzisiejszy rywal Schalke cały czas próbuje gonić strefę pucharową. W kwietniu forma gości jest znakomita, wygrali wszystkie 3 spotania przy bilansie bramkowym 8-0. Bayern u siebie gra dobrze za to Schalke na wyjeździe bardzo przeciętnie. Więcej atutów stoi po stronie gospodarzy, a że remis nikogo nie zadowoli więc stawiam 1.

Mario 

Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 11:38   

No bardzo ciekawa potyczka się zapodwidada ja chciałbym aby wygrało Schalke, jakoś mam sentyment do tego klubu ^^ Tak więc typ 2

tomaszl

Wysłany: Pią Maj 01, 2009 15:12   

No i tak jak chciełeś wygrało Schalke. Dla mnie z jednej strony to źle bo byłem przekonany, iż Bayern wygra i na zakładach właśnie na niego postawiłem, ale z drugiej nie lubie i to bardzo Bayernu więc na osłodę pozostaje ograniczenie przez Bawarczyków szans na mistrzostwo.

Fler 

Wysłany: Pią Maj 01, 2009 15:21   

tomaszl napisał/a:
ograniczenie przez Bawarczyków szans na mistrzostwo

Bo ja wiem, Wolsfburg gra teraz strasznie i nie zdziwię się jak spadną nawet na 3 pozycje.

Bayern jak to Bayern moze grac beznadziejnie a na końcu sezonu i tak jest na szczycie. W tym sezonie chyba będzie podobnie chociaz Hertha ostatnio sporo namieszała. Z Stuttgartem i HSV bym się tak nie liczył, zwłaszcza ze, ci drudzy walczą teraz o Puchar UEFA.

Szkoda ze, Borussia miała słabą końcówkę rundy jesiennej bo teraz to właśnie oni graja najlepsza piłkę w Niemczech. Gdyby nie te głupie straty punktów to pewnie teraz walczyliby o mistrzostwo. No ale w następnym sezonie powinni wylądować na szczycie. :)

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

Odpowiedz do tematu