Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki Serwery dla firm

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaglebiem mistrzem....cos nowego wiec moze LM ;P
Autor Wiadomość
robak 

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 19:58   Zaglebiem mistrzem....cos nowego wiec moze LM ;P

Zaglebie mistrzem....narescie czekalem ponad 10 lat az stalo sie

Prze te lata wygrywaly takie kluby jka Wisla Krakow i Legia i niedawali sobie rady w el. LM i PU , teraz mamy cso innego i moze Lubianie beda mieli troche szczescia i zdolaja cos osiagnac ?

Co o tym myslice?

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 20:44   

Szczerze to wątpię ;] Mieli nie dawno szanse w pucharze UEFA i nie wykorzystali jej. Czemu teraz na wyższym szczeblu miałoby być inaczej? Moze i drużyna jest teraz mocniejsza, ale ja na cuda bym nie liczył. Jak dobrze pamiętam, to nie bedziemy nawet w 2 rundzie rozstawieni ;] Więc sądzę, że będzie jak co roku - awans do 3 rundy, a tam mocny przeciwnik ;] Sądzę, że sukcesem dla Zagłębia byłby awans do fazy grupowej pucharu UEFA. Myślę, że to może im się udać, czego im życzę - im lepsze wyniki, tym więcej miejsc w pucharze UEFA i LM :D

misko07

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 21:16   

mysle, ze nie ma takiej opcji...nie byla to druzyna w tym sezonie, ktora ewidentnie dominowala w lidze...raz wygrywala a raz przegrywala mecze z np. Gornikiem Leczna :? nie sadze, iz mialaby wieksze szanse na gre w takich pucharach, choc szczerze im tego zycze :-)

hubert90

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 21:31   

Przepraszam, jeśli urażę kibiców Zagłębia, bo do tego klubu nic nie mam, ale osobiście wolałbym GKS BOT Bełchatów na miejscu Zagłębia. Kiedy oglądam mecze z udziałem Lubinian to za przeproszeniem żal **** ściska.

Są takie "bezbarwne". A jak przypomnę sobie ich występ w pucharze UEFA - już nie pamiętam dokładnie z kim ( Chtchernomorets Odessa albo Dinamo Minsk + podobny poziom ) to strach pomyśleć co by było w Lidze Mistrzów i czy ten zespół zakwalifikował by się do 3 rundy?? :lol:

Oczywiście nie życzę im źle, ale wątpię, że zdołaj odnieść jakieś sukcesy.

Moim zdaniem Zagłębie wygrało, ponieważ uważam że jest to pierwszy "czysty" sezon:D

Gratuluję Lubinowi zwycięstwa...mam nadzieję, że Wisła za rok wygra :D

By mani: mam podobną nadzieję xD

P.S. Jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś moja wypowiedź uraziła

Woland 

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 04:12   

Ja myślę, ze jeśli Zagłębie się postara to może awansować do Ligi Mistrzów.

szymonp1992

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 09:15   

hubert90 napisał/a:
już nie pamiętam dokładnie z kim ( Chtchernomorets Odessa albo Dinamo Minsk + podobny poziom )

Z Dynamem Mińsk... Chternomorets Odessa pokonała Wisłę Płock :lol:

Ja sądzę, że skończą jak każda nasza drużyna - w 3. rundzie el. LM i ostatniej rundzie mecz-rewanż przed grupową fazą Pucharu UEFA.[/b]

robak 

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 09:21   

Trzeba wierzyc !! ! to klub ktory nas reprezentyuje w pucharach, kupia mzoe jakies gwiazdki z OE i cos mzoe byc.........

Ale tak pozatym to Zaglebie wygralo lige po dobrej grze, BOT ucichnol po odejsciu Matusiaka i bylo widac ze bez niego juz sobei tak nieradza a legia i wisla....przecieez Zaglebie z nimi zasluzenie wygywali ;/

Rudy 

Profil: jp
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 10:32   

Fajnie ze Zaglbie mistzrem mieszkam kolo Lubina i czasami jezdzilem na macze Zaglebia... Wiecie ze Bełchatów dawal Legii 4 miliony Euro zeby wygralo z Zaglebiem :!:

mani 
;]

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 10:59   

Cytat:
kupia mzoe jakies gwiazdki z OE i cos mzoe byc

Wątpię ;] Polskie kluby w takich sytuacjach wolą sprzedawać najlepszych graczy.

Cytat:
a legia i wisla....przecieez Zaglebie z nimi zasluzenie wygywali

No nie powiedziałbym :D Tegoroczne mecze z Wisłą Kraków:

Liga:

Zagłębie - Wisła 0:0

Wisła - Zagłębie 0:0

Puchar Ekstraklasy:

Zagłębie – Wisła 1:1

Wisła – Zagłębie 1:0

PS Chyba, że chodziło ci o Płocką :D

szymonp1992

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 11:51   

robak napisał/a:
Trzeba wierzyc !! ! to klub ktory nas reprezentyuje w pucharach, kupia mzoe jakies gwiazdki z OE i cos mzoe byc.........

Zauważ, że Zagłębie raczej rzadko sięga po gwiazdki z OE, częściej z II ligi... Choć na pewno nie uważam tego za wadę. Według mnie priorytetem jest lewy obrońca i ktoś, kto godnie zastąpi na skrzydle Łukasza Piszczka. Jako lewego obrońcę Zagłębie mogłoby zaangażować swojego byłego gracza - solidnego defensora Roberta Kłosa lub Jakuba Wawrzyniaka (obaj Widzew Łódź). Zaś następcę Piszczka upatrywałbym w kimś z II ligi... Może Tomasz Podgórski z Piasta Gliwice... A jako długofalowego następcę powinni zaangażować jakiegoś wychowanka chyba najlepszej szkółki piłkarzy w Polsce (tych z pola, bo najlepsi golkiperzy wywodzą się oczywiście z MSP Szamotuły) - Gwarka Zabrze

Dawid.Ch

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 12:20   

Czesław Michniewicz to bardzo dobry trener i wierze że dokona dobrych transferów i awansujemy do Ligi Mistrzów !!

szymonp1992

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 17:22   

robak napisał/a:
Moze i kupywali z 2 ligi ale to bylo wtedy kiedy niewiedzieli ze beda walczycx o mistrzostwo i jeszcze to wygrac ;P

Czy sugerujesz, że z graczami wyjętymi z II ligi nie można walczyć zaraz po ich ściągnięciu? Popatrz na przykład na Pawła Sobolewskiego, który błyskawicznie przystosował się do gry w Koronie Kielce. Albo wyjęci z jeszcze niższych klas: Radosław Majewski, Kuba Błaszczykowski...

robak 

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 06:27   

nie ja to nie sugeruje..........wiem ze sie da bo tam sie kryja nieodkryte talenty........ale jak sie ma bardziej doswiadczonych to gra sie jeszcze lepije ;]

Woland 

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 16:29   

http://sport.interia.pl/p...sukcesow,917450

Ja proponuje przeczytać to. Zgadzam się z tymi słowami w 100%

mani 
;]

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 16:46   

Zgodzę się z tym ;] Prawda jest taka, że nie Zagłębie było jakieś ekstra - Lubinianie po prostu prezentowali równą formę, przy fatalnym sezonie Legii, Korony i Wisły (16 remisów na 30 meczy nie przystoi vicemistrowi Polski). NIech się cieszą, tym co mają, bo na więcej nie mają dużych szans.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi