Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaglebiem mistrzem....cos nowego wiec moze LM ;P
Autor Wiadomość
hubert90

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 17:54   

Jak już wcześniej napisałem, to nie była słaba forma Wisły czy Legii...poprostu był to pierwszy "czysty" sezon, uwolniony w znacznym stopniu od korupcji.

robak 

Wysłany: Wto Maj 29, 2007 17:02   

Dobra korupcja byla moze 03/04 ale nie teraz to prawda.....ale zeby oceniac puchary to poczekajmy na mecze i dopiero wtedy oceniajmy

P.S hubert a co moze mi powiesz ze Legia albo Wisla nie kupywaly meczy, polska liga to wielkie bagno tu kazdy powinien wyleciec ;P

By mani: Trochę bezpodstawne ataki. Nie sądzę, żeby wszystkie zespoły musiały kupować mecze. Nawet jakby, to nikt o tym nie mówi w prypadku tamtych klubów. Pewnie w wielu krajach jest korupcja. Ale: to nie znaczy, że jest to wykryte i to nie znaczy, że wszyscy muszą tacy być. Takie moje zdanie.

lukasek92 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 21:51   

Szczerze powiedziawszy, to bardzo cieszę się, że skonczyl sie serial pt. "Wisla lub Legia mistrzem Polski". Przez 6 lat mielismy nadzieje na wymarzony awans do Ligi Mistzów. Niestety nadzieje okazaly sie zbedne. Zaglebie ma, pomimo praktycznie zerowego doswiadczenia z europejskimi pucharami, uwazam wieksze szanse na awans do LM niz Legia lub Wisla. Oni chyba nie grają pod tak wielką presją jak dwaj polscy giganci, ktorych ta presja zniszczyla...

Moze wystarczy kilka pozadnych transferow i druzyna stanie sie jeszcze silniejsza. Oby...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi