Zaskoczyła mnie ta informacja. Zdawało mi się, że mimo wszystko liga węgierska w ostatnim czasie stoi lepiej niż polska i te transakcje powinny być na odwrotnych warunkach. Z drugiej strony to chyba dobrze dla polskiej piłki, może kilku ciekawych zawodników uda się pozyskać.
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Sro Paź 13, 2010 17:24, w całości zmieniany 1 raz
Także mnie luki tą informacją z deka zaskoczyłeś.To dobrze,że taki klub jak Zagłębie Lubin się rozwija i to w takim kierunku jak Węgry Może naprawde przyniesie to całkiem niezłe rezultaty a w konsekwencji powtórkę z sezonu 2006/07
Mateusz Bartczak strzela w tym sezonie świetne bramki.Z Polonią i Lechem to po prostu Majstersztyk! W ogóle mimo tego,że za młody to on nie jest ale formę ma!
Zaskoczyła mnie ta informacja. Zdawało mi się, że mimo wszystko liga węgierska w ostatnim czasie stoi lepiej niż polska i te transakcje powinny być na odwrotnych warunkach. Z drugiej strony to chyba dobrze dla polskiej piłki, może kilku ciekawych zawodników uda się pozyskać.
no ba przecież Lombard to potęga węgierskiej ligi wkońcu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum