Jeżeli gościu ,który chce grać w reprezentacji Polski jest dobry to dlaczego ma w niej nie zagrać ?? Taki Acquafresca według mnie zasługuje na szansę w naszej kadrze. Stylem przypomina Pippo.
Nic nie ujmuję panu Zbyszkowi,ponieważ był świetnym piłkarzem ale denerwują mnie jego czasem głupie wypowiedzi w telewizji. Wypowiada się o reprezentacji a tak naprawdę sam nic dobrego z nią nie zrobił......
Chłopie za dużo gazet czytasz i media zmywają Ci już własną opinię...obejrzyj jak gra a nie piszesz to co leci z gazet.
Moim zd. nie będzie grał dla Polski.
Myślisz że napisałbym coś takiego gdybym nie zobaczył jak gra na własne oczy? Gdy dowidziałem się że może grać dla reprezentacji Polski to się zainteresowałem patrzyłem jak gra i od razu zobaczyłem że jest bardzo podobny do Pippo. Może nie gra na równi z linią obrony ale resztą umiejętności jest bardzo do niego podobny . Więc mi nie wmawiaj że gazety mi namieszały w głowie .
Real Madrid Gran Mastrem
CAMPEONES DE LA LIGA 07/08
Ostatnio zmieniony przez kowal1071 Pon Mar 17, 2008 14:54, w całości zmieniany 2 razy
Taki Acquafresca według mnie zasługuje na szansę w naszej kadrze.
Oficjalnie Robert Acquafresca powiedział w wywiadzie dla wtorkowego dziennika "La Repubblica", że woli grać w reprezentacji Włoch niż Polski. Zapytany o to, czy chciałby grać w polskiej reprezentacji odparł: "Ależ skąd. Widzę się we włoskiej reprezentacji. To zawsze było moje marzenie". Czyli wszystkie wątpliwości co do tego piłkarza w naszej kadrze są rozwiane
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Leo Beenhakker zapowiedział że po meczu z Amerykanami poda listę 30 zawodników, spośród których w maju wybierze 23-osobową kadrę na Euro. Będzie wiadomo kto ma szansę pojechać a kto już jest wykluczony ciekawe czy będą jakieś zadziwiające decyzje Leo.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Leo Beenhakker wyciąga wnioski z druzgocącej porażki ze Stanami Zjednoczonymi (0:3). W swoim notesie wykreślił nazwiska Pawła Brożka i Pawła Golańskiego - poinformował "Przegląd Sportowy".
I ja się z tego cieszę. Ja o Brożku mam to samo zdanie od bardzo dawna - to kolejny niby to super, ekstra, bomba, czad napastnik, a tak naprawdę jest dobry tylko w słabej polskiej lidze z bardzo słabą obroną chyba wszystkich drużyn.
Tak tak... moje zdanie po obejrzeniu kliku programów o Orange Ekstraklasa jest takie, że wszystkie Polskie drużyny mają jeden tak głupi, że aż śmieszny problem - brak obrony. Jak to może być możliwe, że podczas akcji drużyny znajduje się się 3 obrońców drużyny przeciwnej w polu karnym. To jest karygodne!
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
I zapowiada się że będziemy mieli kolejnych "Polaków"... Ludovic Obraniak (OSC Lille) tyle że on ma polskie korzenie oraz Mauro Cantoro który już najprawdopodobniej jutro odbierze polski paszport (tylko że on ubiegał się oto obywatelstwo już od długiego czasu). Moim zdaniem Obraniak może się jeszcze jakoś odnaleźć w kadrze, jest jeszcze młody i napewno zdolny, a Cantoro będzie miał obywatelstwo ale nie wiem jak będzie z jego grą dla Polski.
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Czw Maj 15, 2008 14:31, w całości zmieniany 1 raz
I zapowiada się że będziemy mieli kolejnych "Polaków"... Ludovic Obraniak (OSC Lille) tyle że on ma polskie korzenie oraz Mauro Cantoro który już najprawdopodobniej jutro odbierze polski paszport (tylko że on ubiegał się oto obywatelstwo już od długiego czasu). Moim zdaniem Obraniak może się jeszcze jakoś odnaleźć w kadrze, jest jeszcze młody i napewno zdolny, a Cantoro będzie miał obywatelstwo ale nie wiem jak będzie z jego grą dla Polski.
Cantoro nie bedzie mogl reprezentowac polski poniewaz gral juz w reprezentacji U-17 Argentyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum