Wysłany: Sob Lut 04, 2012 19:29 Re: Polonia Warszawa
oko98 napisał/a:
Poloni
oko98 napisał/a:
poloni
Polonii jak już. Jeśli chodzi o zdobycze :
Wysłuchali moich próśb, kiedy kilkakrotnie prosiłem o dystrybucję kart z autografami zawodników. Po liście można jeszcze dostać stare bilety i vlepki z Akcji Kibic (zapewne do wyczerpania zapasów).
Jeśli chodzi o sprawy sportowe, na Mistrza Polski szanse ma każdy zespół z pierwszej szóstki w tabeli. W przypadku Polonii najwięcej zależy od spraw mentalnych; przede wszystkim potrzebny jest spokój ze strony prezesa, wtedy jest szansa na osiągnięcie sukcesu. Wiele zależy również od dyspozycji Çaniego, który wkomponował się w grę zespołu i jeśli utrzyma formę z końcówki rundy jesiennej - będzie siał postrach na polskich boiskach.
Polonia też mi odesłała po drugim razie. Także dostałem autografy zawodników i plakat.
Jeżeli chodzi o lige to mają duże szanse na mistrza Polski.Lecz Śląsk nie sobie tak łatwo odebrać 1-ca po rundzie jesiennej. A na drugim miejscu jest Legia tu można powiedzieć że oni też mają szanse na mistrza. Moim zdaniem duże znaczenie będą derby Warszawy.
I tutaj oby Polonia wygrała. Wtedy to będzie już mi się zdaje na pierwszą 2-ke.
Ostatnio zmieniony przez oko98 Nie Lut 05, 2012 13:47, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum