Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Leo musi odejść?
Autor Wiadomość
stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 18:46   

moze on ma wyzsze mniemanie o sobie ale ja bym nie przesadzal. krytyki to nie umial zniesc Matusiak, sami wiecie co sie z nim stalo ;] a ten twoj link to niedziala...

22.07.1927 r.

brus 

Profil: bilety sportowe
Kolekcjoner od: 1999
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 19:27   

Tak jak myślałem znawcy futbolu się odezwali <brawo>

[ Komentarz dodany przez: alojzy: Pon Paź 13, 2008 8:57 pm ]

A, dziękuję, nie spodziewałem się.

H7 

Profil: autografy Pawła Wszołka
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 19:32   

brus napisał/a:
Tak jak myślałem znawcy futbolu się odezwali <brawo>

Nazywasz nas znawcami, bo nie możesz przeboleć faktu, że mamy lepsze argumenty od ciebie. Więc powiedz mi, znawco (znawczynio?!) jedną, podstawową rzecz. Dlaczego w czerwcu piłkarz Wisły Kraków, król strzelców sezonu 2007/08 był za słaby i nie pasował do koncepcji boskiego Leo, a teraz, w październiku, lider tabeli strzelców w sezonie 2008/09 jest podstawowym graczem i już do koncepcji boskiego Leo pasuje? Jeśli mi na to pytanie odpowiesz, kto wie, może przekonam się do naszego wybawcy z Holandii.

brus 

Wysłany: Pon Paź 13, 2008 20:20   

W czerwcu Leo nie brał pod uwage Brożka bo dla niego wtedy numerem 1 w ataku był Zurawski.W tym momencie wydaje mi się że Leo nie ma żadnego napastnika do którego jest w 100% przekonany więc kombinuje i szuka nowych.Jak dla mnie powinien sprawdzic jeszcze Jelenia.Najlepiej jednak o sytuacji w kadrze wiedzą piłkarze którzy chcą żeby Leo dalej był selekcjonerem

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 20:24   

To jakie były przesłanki wg Ciebie, by nr 1 w ataku był Maciej Żurawski (bo ja nie widziałem żadnych - zasługi chyba nie powinny wchodzić w grę?) ? Bo skoro go nie krytykujesz, to zgadzasz się z taką decyzją.

Piłkarze chcą, by był dalej trenerem? A skąd takie informacje? Jeśli którykolwiek by się odezwał, że coś mu się nie podoba to podzieliłby los Kuszczaka.

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

andartur 

Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 07:14   

Ja ogólnie cały czas podtrzymuję swoje zdanie - Leo musi odejść. Nie ma żadnej spójnej koncepcji na temat gry reprezentacji. co mecz gra inna jedenastka. Głupotą było przedłużanie kontraktu przed Euro.

Jak dla mnie Beenhakker powinien odejść od razu po Euro - już za Janasa było lepiej. I tyle wystarczy.

Brus napisał/a:
Najlepiej jednak o sytuacji w kadrze wiedzą piłkarze którzy chcą żeby Leo dalej był selekcjonerem

Nie masz racji. Przypomnij sobie słowa Wasilewskiego podczas zgrupowania we Wronkach na mecze ze Słowenią i San Marino.

Wypada mi zacytować alojzego: "Jeśli którykolwiek by się odezwał, że coś mu się nie podoba to podzieliłby los Kuszczaka.".

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 09:13   

To z pewnością trudna kwestia czy Leop musi odejść. Dajmy mu przepracować te eliminacje do MŚ. Zobaczymy co pokarze.

A z Euro to się wszystko fatalnie złożyło. Polska nie miała napastnika (teraz ma Brożka i Lewandowskiego). Błaszczykowskie doznał kontuzji. W kadrze była nieciekawa sytuacja po wywaleniu Kuszczaka.

A co do reprezentacji Beenhakker musi odmłodzić skład. Podziękować powoli Krzynówkowi, Żurawskiemu. A dać większą szansę Murawskiemu, Brożkowi, Lewandowskiemu, Peszce. To są dla mnie zawodnicy którzy mogą pomóc tej reprezentacji.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 09:47   

Mówisz, jakby Brożek pokazał się dopiero w tym miesiącu. A on jest tak samo dobrym napastnikiem jak był w maju ;]

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 10:08   

No tak, ale Leo nie dawał mu za dużo szans. Skreślił go po meczu z USA, kiedy nikt z POlaków nie zagrał dobrze. A teraz Brożek udowadnia że był wart tego powołania na mecze z Chechami i Słowacją i odwdzięczył się Leo bramką.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

brus 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 17:46   

Jeśli przyjdzie nowy trener to napewno będzie to człowiek pzpn-u któremu będą mówic co ma robic i kto ma grac.Leo nie da sobą rządzic dlatego władze pzpn go nie lubią.Druga sprawa śmieszą mnie opinie gdy słysze że Leo jest słabym trenerem.Chce przypomniec ze Benhaker trenował Holandie i Real Madryt któremu połowa małolatów na tym forum kibicuje.No tak ale lepiej posadzic jakiegoś polskiego trenera którym swobodnie będzie manipulował pzpn.

andartur 

Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 18:04   

brus napisał/a:
Jeśli przyjdzie nowy trener to napewno będzie to człowiek pzpn-u któremu będą mówic co ma robic i kto ma grac.

Możesz pomarzyć. PZPN wybierze kandydata mediów, żeby im dupę trochę przylizać. Tak samo było z Beenhakkerem.

brus napisał/a:
Leo nie da sobą rządzic dlatego władze pzpn go nie lubią.

Chyba żyjemy w innym świecie. Beenhakkera nie lubią polscy trenerzy.

brus napisał/a:
Chce przypomniec ze Benhaker trenował Holandie i Real Madryt któremu połowa małolatów na tym forum kibicuje

Po tym co piszesz domyślam się, że nie jesteś od nich wiele lat starszy. A wiesz co Beenhakker osiągnął z Holandią, jak tak piszesz tutaj o Holandii? Zresztą nikt nie neguje jego sukcesów, lecz teraz tylko i wyłącznie dorabia do emerytury. Co jest kluczowe - nie ma pomysłu na prowadzenie tej kadry!

brus napisał/a:
No tak ale lepiej posadzic jakiegoś polskiego trenera którym swobodnie będzie manipulował pzpn.

Bez komentarza. <por>

Za dużo telewizji chłopcze oglądasz ;) Chyba jednak Tobą manipulują media (jak zdecydowaną większością Polaków).

brus 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 19:50   

Tak oczywiście <brawo>

Odpowiedz do tematu