Nie ma takiego tematu Zapraszam do dyskusji dotyczącej drugiej ligi, zaplecza Orange Ekstraklasy. Do awansu jest dużo kandydatów i jak na razie nie wiemy, ile osób awansuje do Ekstraklasy. Dzisiaj w meczu kandydatów do awansu, Piast pokonał u siebie Lechię, 3:0. Gdańszczanie grali taki sobie mecz, Piast zagrał lepiej i wygrał zasłużenie. Pomimo stworzenia paru dogodnych sytuacji, Lechia gola nie strzeliła. Inna drużyna czołówki, Śląsk, niespodziewanie przegrała z niżej notowaną Kmitą Zabierzów. Arka Gdynia wygrała z Podbeskidziem 3:2 pomimo tego, że przegrywała 2:0. Gracze z Gdyni zdołali jednak zdobyć 2 gole w samej końcówce spotkania i zwyciężyć. Prowadzi Piast, 3 punkty przed Śląskiem i Arką. 5 punktów do lidera tracą Polonia z Lechią.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ostatnio zmieniony przez mani Sob Sie 09, 2008 09:24, w całości zmieniany 2 razy
Arka Gdynia wygrała z Podbeskidziem 3:2 pomimo tego, że przegrywała 2:0. Gracze z Gdyni zdołali jednak zdobyć 2 gole w samej końcówce spotkania i zwyciężyć.
tu komentarz jest jeden - ch*j ci na imię, Siedlecki ty sku*wysynie!
Czerwień dla Zaremby za nic, karny w 96 minucie, choć przedłużył o 4... widać czyszczenie korupcyjne nadal nic nie daje...
Piast wygrał przecież 3-0 Ja tam 2 ligą interesuję się tylko wtedy, gdy sprawdzam wyniki... Jak Piast się dostanie do Orange Ekstraklasy, to zacznę chodzić na mecze
A ja sie modlę, żeby w następnym sezonie kibicować II, a nie III lidze Chodzi oczywiście o Zagłębie Sosnowiec
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Jak Piast się dostanie do Orange Ekstraklasy, to zacznę chodzić na mecze
stop kibicom sukcesu...
Nie jestem żadnym kibicem Piasta, ani też kibicem sukcesu... Może chce pochodzić na mecze 1 ligi, żeby zobaczyć jak to jest bo nigdy nie byłem albo, żeby zobaczyć jakiegoś super znanego w polskiej lidze pilkarza hmm?
Ostatnio zmieniony przez lukasek92 Czw Mar 13, 2008 00:16, w całości zmieniany 1 raz
Dwa mecze do końca ligi więc niech grajkowie ŁKS biorą się do roboty i utrzymają klub na zapleczu OE. ŁKS ma na razie 4 punkty przewagi nad miejscem spadkowym, które zajmuje Tur i Pelikan, który wczoraj złoił nam dupy .Następny mecz ŁKS gra w Płocku z Wisłą a Tur w siebie z Polonią więc niech koszule biorą się do roboty, pomimo że o nic już grają i z ty Turem wygrają a wtedy możemy i przegrać z Wisłą, ale II ligę obronimy
Od rundy wiosennej I liga będzie się nazywała Orange Liga Ciekawa zmiana. Co za tym idzie? Będzie można zobaczyć skróty wszystkich meczów zaplecza Ekstraklasy w TVP
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum