Mam pytanie apropo biletów.
Jeżeli aplikuje na 3 mecze Polski w fazie grupowej. I zostane wylosowany w dwóch. To czy mogę zapłacić za jeden a drugi anulować?
5.2 Wnioskodawcy, których Zamówienia rozpatrzono pozytywnie na etapie sprzedaży poprzedzającym losowanie, mają prawo zrzec się przyznanych im Biletów poprzez wystosowanie pisemnego zawiadomienia do UEFA w terminie 7 dni od dnia otrzymania lub daty uznawanej za dzień otrzymania Powiadomienia. Wnioskodawca nie może w żadnym wypadku ubiegać się o Bilety na inne Mecze.
No bo przecież nie mam 100% pewności, że akurat mnie wylosują, więc liczyłem, że jak aplikuję na kilka to w którymś mnie wylosują, a jeżeli wylosują mnie w dwóch to z jednego zrezygnuję. Teraz to nie wiem, co wybrać
A wy jak wybraliście?
Łącznie aplikuję o 12 biletów, po 4 na każdy grupowy mecz Polaków. Też mi nie będzie na rękę jeśli zgarnę je wszystkie, ale coś się zawsze wykombinuje. Zawsze przecież ten drugi bilet możesz komuś sprzedać, chętnych nie będzie brakowało.
Ciekawe jak będzie ze zbieraniem podpisów pod którymś z Polskich stadionach czy hotelach.Ciekawi mnie też jak będą rozmieszczone reprezentacje w ośrodkach sportowych.
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Nie Mar 06, 2011 14:04, w całości zmieniany 1 raz
No właśnie chodzi mi o dojście bo listę to mam:
Władysławowo, Gniewino, Słupsk, Gdynia, Gdańsk, Ostróda, Lubawa, Kołobrzeg, Międzychód, Opalenica, Legionowo, Warszawa, Józefów, Warka, Puławy, Kielce, Wrocław, Jelenia Góra, Tychy, Kraków, Wieliczka
Ja bym jak coś to zbierał podpisy w Legionowie bądź we Wrocławiu bo tam mam rodzinę.Szkoda,że z Łódzkiego nie ma ani jednego ośrodka.
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Nie Mar 06, 2011 20:01, w całości zmieniany 2 razy
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 12:22
Mateqi napisał/a:
a podobno Ostróda czy tam Wrocław już nie pamiętam widzieliby u siebie Holandię.Jakiś tam piłkarz ma były pomóc coś tam gdzieś czytałem.
Ostróda walczy o Holandię, nawet ośrodek Oranje się nazywa czy jakoś tak. Było o tym w TVP.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
No właśnie chodzi mi o dojście bo listę to mam:
Władysławowo, Gniewino, Słupsk, Gdynia, Gdańsk, Ostróda, Lubawa, Kołobrzeg, Międzychód, Opalenica, Legionowo, Warszawa, Józefów, Warka, Puławy, Kielce, Wrocław, Jelenia Góra, Tychy, Kraków, Wieliczka
Ja bym jak coś to zbierał podpisy w Legionowie bądź we Wrocławiu bo tam mam rodzinę.Szkoda,że z Łódzkiego nie ma ani jednego ośrodka.
wie ktos mniej wiecej czy jakas potezna reprezentacja typu Niemcy Hiszpania cos takiego bedzie w Kolobrzegu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum