Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:29
Powoli coś się wyjaśnia .
Cytat:
Niemiecka ekipa chce być zakwaterowana w Polsce podczas przyszłorocznych piłkarskich mistrzostw Europy - podała w niedzielę niemiecka agencja prasowa dpa, powołując się na wypowiedź menadżera reprezentacji Olivera Bierhoffa.
- W kwietniu obejrzymy trzy hotele w Polsce. Byliśmy też na Ukrainie, ale wyraźnie więcej przemawia za Polską - powiedział Bierhoff dziennikarzom po sobotnim meczu z Kazachstanem w Kaiserslautern.
Moim zdaniem na razie opóźnienia są na stadionie we Wrocławiu oraz trochę w Chorzowie.Posiadacie może stronę w której są kamery internetowe z budowy stadionów na Ukrainie.
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Nie Mar 27, 2011 15:44, w całości zmieniany 1 raz
Wstępnych rezerwacji ośrodków na Ukrainie dokonały już federacje: Hiszpanii, Anglii, Niemiec, Szwecji, Włoch, Grecji, Francji i Portugalii.
Cytat:
Na wielu z tych obiektów trwają jeszcze przygotowania i będą one gotowe przed przyjazdem drużyn, ale już dziś przedstawiciele reprezentacji i federacji zwracają uwagę na wysoką jakość murawy na ukraińskich boiskach
Ciekawe co ich zniechęciło ? stan płyty w Poznaniu ?
Ładnie wygląda ten stadion w Gdańsku a przed Donbas Arena bardzo fajna fontanna, moze sie za rok wybiorę
ps.
Na meczach w Poznaniu kamera też włączona jest ?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 22:26
Czasami tak sobie siedzę i myślę, jaki to ja nie jestem głupi. Ale potem przeczytam taki felieton i dochodzę do wniosku, że chyba się nie doceniałem. Nic z tego nie rozumiem, co kolega wyżej napisał.
To wyżej napisałem po pierwszym przeczytaniu.
Po drugim przeczytaniu tu był pewien tekst dotyczący składni, braku kilku znaków interpunkcyjnych. Darujmy to sobie.
Potem tekst przeczytałem 3 raz. Stwierdziłem, że choć tekst jest bez jakiejkolwiek puenty, to z samą treścią można by ewentualnie podyskutować, choć absurdalnych tez jest tam bez liku, ale nie wiem z kim i po co?
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ja sobie czasem powtarzam, ze jak sie nie ma nic konkretnego do przekazania, to lepiej nic nie pisac. Dlatego np. tak malo tutaj pisze. Rozni ludzie, rozne zdania.
niestety są ludzie (czyt. autor felietonu ), których Gombrowicz idealnie skomentował :,, Im głupiej tym mądrzej" . Niestety zapewne nasz Woland ( Michael900 ) myślał, że jak będzie pisał ,,trwoga" , ,,idea" , ,,koncepcja", ,,entuzjasta" to będziemy uważali go za mądrego. Przepraszam, ale nie. Przecież siła tkwi w prostocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum