No na razie nie, ale moim zdaniem ten zestawik jest SUPER. Pomyśl że mógłbyś taką kartę wysłać do każdego z tych piłkarzy. Autograf na takiej karcie to naprawdę cacko. Pomyśl nad tym. Tym bardziej, że cena nie jest duża. A wszystkie szczegóły są na stronie. Zwróć też uwagę na wielkość każdej z kart.
Pozdrawiam i zapraszam do licytacji.
Chodzi mi jedynie o to, że trudno jest trafić na taki zestaw. Rozmawiałem z tysiącami ludzi i nikomu nie udało się zdobyć nawet takiej karty. Ja tylko chcę pomóc innym. Autograf na tak dużej karcie to jest coś. Nie takie zwykłe po mailu do Czech.
Ostatnio zmieniony przez wilu96 Sob Maj 01, 2010 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi mi jedynie o to, że trudno jest trafić na taki zestaw. Rozmawiałem z tysiącami ludzi i nikomu nie udało się zdobyć nawet takiej karty. Ja tylko chcę pomóc innym. Autograf na tak dużej karcie to jest coś. Nie takie zwykłe po mailu do Czech.
Dlatego pytam. Kto z Was ma taki zestaw? Nie na jednym forum pisałem z ludźmi i nikt tego nie ma! A że nie chcecie kupić to macie problem. Musicie wyśmiewać zaraz?
A Ty jak jesteś taki cwaniak to łap za kartkę i pisz, albo wyślij maila. Zobaczymy czy dostaniesz.
Ostatnio zmieniony przez wilu96 Sob Maj 01, 2010 13:37, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum