Nie rozumiem, na jakiej podstawie określacie że są to podróbki? Wysyłałem listy do barcelony z włąsnymi fotkami jak każdy kiedyś, przykład to Wojtasek1994 (zaczynaliśmy bodajże w jednym czasie zbierać), czy on też ma podróbki nie sądzę. Gdzieś z pewnością znajdę, koperty. W razie wątpliwości, wrzucę więcej moich autografów, do ustalenia wiarygodności.
Ogólnie wszystko zaczęło się od tego, że ktoś na drugim forum chyba autografy.mojeforum.pl wysłał do nich kartoniki do podpisu.
Potem ja jak i wiele innych osób. Nie rozumiem więc bulwersacji, nie wiem jak jest teraz bo ostatni list jaki wysyłałem był w wakacje do Ronnie Colemana.
Ostatnio zmieniony przez punisherxxx Czw Gru 16, 2010 22:53, w całości zmieniany 1 raz
No dobrze, ale czy sam podpisałeś zdjęcia, czy podpisane otrzymałeś z klubu? Dla mnie to ogromna różnica. Sam otrzymałem takie, więc nie wiem czemu ktoś posądza mnie o fałszerstwo.
Dobrze, tak więc postaram się coś udowodnić. Zarzucone mi zostały niczym nie poparte oskarżenia. Rozumiem, nie byłem przy podpisywaniu tych zdjęć, lecz sądzę że tak profesjonalny klub jak Barcelona nie bawi się w podrabianie jak to niektórzy sądzą. Kiedyś Pycio nawet o tym pisał, że jego znajomy się Bojana pytał.
Niestety nie moge znaleźć koperty po Barcy (jak się ktoś uprze, to będę szukał dalej) lecz wrzucam parę swoich autografów, niektóre na fotkach wywołanych a inne na klubowych kartach. Większość z nich pójdzie na sprzedaż.
Przepraszam za słabą jakość, na prawdę w obecnej chwili nie mam zbytnio jak załatwić aparatu. Ew wieczorem. Nie mam do nikogo żalu, lecz dzięki Waszym wpisom panowie, dostaję niemiłe wiadomości na allegro. Niektóre zostaną zgłoszone na policję.
A co maja wspolnego inne autografy z tymi od Barcy? Sytuacja z Bojanem nie miala miejsca. Dzis mozna nawet porownac rozne autografy otrzymane listownie od Barcy, ze zbieranymi osobiscie w Polsce np. Bojan, Yaya Toure. Mozna tez porownac z otrzymanymi listownie z innych zrodel, niz Barca. Nikt nie mowi, ze je sam podpisales, temat Barcy byl walkowany wiele razy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum