W szafie w jednym z kartonów znalazłem piłkę z herbem Górnika Zabrze. Posiada ona autografy całej drużyny. Piłkę otrzymałem od rodziny z Zabrza za czasów gdy jeszcze zbierałem autografy. Wiem, że piłka jest z czasów kiedy to Górnik Zabrze zdobywał mistrzostwa kraju. Autografy są pisane długopisem. Jeśli ktoś podejmie się identyfikacji autografów mogę porobić fotki.
do tego dochodzi spora ilość biletów m.in.
Pogoń Szczecin
Górnik Łęczna
Legia Warszawa
Górnik Zabrze
Cracovia
Rhein neckar lowen
Z finalu PP jaga - Pogoń
reprezentacja polski - zagraniczne gwiazdy ekstraklasy
polonia warszawa
korona kielce
Smycze:
wisła
szkocja
legia
przypineki:
- Bundesliga
- SBFV
- Liga Hiszpańska
- Premier League
- Reprezentacja Szwecji
- reprezentacja Szkocji
- Scootish premier league
- Wyspy Owcze
- Maccabi Haifa
- Benfica Lisbona
- Sevilla
- dwie różne wpinki IK club Start
- okolicznosciowa 50 lat UEFA
- okolicznosciowa UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE PARIS 2006
- pilka chemipions league
do sprzedazy są także plakaty kilku drużyn, oraz gazetki wielu klubow zagranicznych, oraz karty z nadrukami
Ostatnio zmieniony przez paweeeelek92 Sro Mar 14, 2012 14:02, w całości zmieniany 8 razy
jako że nie mam czasu na bawienie się w sprzedaż z osobna zapraszam na aukcje na allegro. http://allegro.pl/show_item.php?item=2058783642 wystawiona tam ejst cała kolekcja
wieczorem lub jutro stworzę osobną aukcje z innymi pamiątkami. Pozdrawiam
W szafie w jednym z kartonów znalazłem piłkę z herbem Górnika Zabrze. Posiada ona autografy całej drużyny. Piłkę otrzymałem od rodziny z Zabrza za czasów gdy jeszcze zbierałem autografy. Wiem, że piłka jest z czasów kiedy to Górnik Zabrze zdobywał mistrzostwa kraju. Autografy są pisane długopisem. Jeśli ktoś podejmie się identyfikacji autografów mogę porobić fotki.
do tego dochodzi spora ilość biletów m.in.
Pogoń Szczecin
Górnik Łęczna
Legia Warszawa
Górnik Zabrze
Cracovia
Rhein neckar lowen
Z finalu PP jaga - Pogoń
reprezentacja polski - zagraniczne gwiazdy ekstraklasy
polonia warszawa
korona kielce
Smycze:
wisła
szkocja
legia
Ostatnio zmieniony przez paweeeelek92 Sro Mar 14, 2012 14:01, w całości zmieniany 2 razy
Dago
Profil: Pocztówki pol. piłkarzy i kolarzy za granicą
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 21:09
te fotke Michał Stasiak Skoda Xanthi to klubowa miałeś? Masz może jakis jej skan?
_________________ -----------------------------
Poszukuje zdjęć (klubowe pocztówki) polskich piłkarzy i kolarzy w zagranicznych barwach oraz rep. Polski
Wiad. na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum