Postaram się tutaj do konca tygodnia wrzucić wszystko to co mam do sprzedania. Pamiątki zbieram od roku 2001. Zbierałem regularnie przez ok 4 lata, potem na okres studiów zrobiłem sobie przerwę z braku czasu. Teraz do tematu podchodzę już bardziej poważnie i wyważenie. Za niewielkie kwoty mogę odstąpić zdjęcia z autografami (oryginalnymi jak i kserowanymi), spis będę aktualizował od jutra.
Nadal jednak też zbieram pamiątki, ale teraz już tylko konkretne rzeczy.
Krótko mówiąc głównie zbieram szale, aczkolwiek jesli ktokolwiek miałby jakieś pamiątki związane z takim klubami jak:
4 foty klubowe doskonałej jakości z kserowanym autografem:
Manuel Almunia
Gael Clichy
Robin Van Persie
Samir Nasri
oficjalna fota klubu Helmond Sport 2010/2011 ze zdjęciami zawodników bez autografów
oficjalna fota Rosenbrog Trondheim 2010 ze zdjęciem zespołu z kserowanymi autografami
oficjalny plakat zespołu Cambuur Leuwardeen 2010/2011 z miejscami na autografy
26 czystych zdjęć piłkarzy i trenerów zespołu Cambuur Leuwardeen 2010/2011
autografy wszystkich zawodników zespołu Dijon 2010/2011 w formie folderu składanego na 3 częsci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum