Wysłany: Czw Sty 20, 2011 21:58 Sprzedam - elokwętny Maciej
witam !
Mam do sprzedania oryginalny w 100% kubek Barcelony klubu chyba nie muszę nikomu przedstawiać. Kubek przywiozła mi ciocia w wakacje prosto ze sklepiku klubowego na Camp Nou bo jak wiecie większość wakacji ma zwiedzanie tego miejsca w planach. Kubek leżał w szafie jest nieużywany. Do niego mam 2 siateczki ( także se sklepiku) co świadczy o tym że nie jest toi jakaś tania podróba. sprzedaje bo bardziej lubięReal o czym ciocia nie wiedziała na jednej stronie kubka jest grafika NOU CAMP na drugim herb oraz autoryzacja produktu że jest on oficjalny. Nigdzie w Polsce takiego kubka nie da rady nabyć więc jest to nie lada gratka. załączam zdjęcia proszę pisać na gg - 7410254 oraz na mail - maciek_nh@poczta.fm . cena - 60 zł do negocjacji Pozdro
sprzedam autograf Małgorzaty Dydek zmarłej niedawno ja się nie trudnię zbieraniem autografów a kiedyś będąc na turnieju piłkarskim w Gdyni miała ona mecz pokazowy i zdobyłem autograf
jeśli ktoś chce to wyślę zdjęcia cena jaka mnie interesuje to 20 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum