Leo Beenhakker
John Heitinga
Wasley Snijder
Zbigniew Boniek
Tomasz Kuszczak
Wayne Rooney
Jerzy Dudek
Emmanuel Olisadebe
Nordin Wooter
Igor Biscan
Jasar Takak
Luc van Agt
Joop Hiele
Phillip Cocu
Patrick Kluivert
A. Pirlo
A. Nesta
Dida
Ireneusz Jeleń
Antoni Piechniczek
Gerard Cieślik
Uwe Seeler
Grzegorz Lato
Włodzimierz Lubański
Messi
Puyol
Yaya Toure
Bojan Krkić
Zidane
Valdes
Iniesta
Antionio Ramallets
Sepp Maier
Oliver Kahn
Roger Federer
Wojciech Fibak
Justine Henin
Kim Clijsters
Usain Bolt
Edmilson
Joan Laporta
Thiery Henry
Giovanni van Bronchorst
John de Jong
Jordi Hoogstrate
Michael Jakobsen
Jurgen Colin
Csaba Feher
Michael Lamey
Johann Vogel
zdjęcie z nadrukowanymi autografami zawodników FC Toulouse z sezonu 2005/2006
zdjęcie Realu Madryt z nadrukowanymi autografami wszystkich zawodników z sezonu 2005/2006 & 2006/2007 7 2007/2008
zdjęcie FC Barcelony z nadrukowanymi autografami wszystkich zawodników z sezonu 2006/2007 & 2007/2008
Cambiasso
Maicon
Ivan Cordoba
Julio Cesar
Marco Andreolli
J.R. Cruz
Zdjęcie z nadrukowanymi autografami męskiej i żeńskiej drużyny narodowej Szwecji z 2006 roku
R.Federer
A. Szarmach
Di Stefano
Bobby Charton
F.Beckenbauer
Karl Heinz Rummenigge
Gerd Muller
F.Ribery
Oleguer
Rivelino
Van Bommel
Johan Cruyff
PELE
Diego Maradona
Justo Tejada
David Beckham
jesli cos sprzedajesz to nie mieszaj autografow pilkarzy z autografami sekretarek [moglbys chociaz jakis osobny dzial zrobic ]
[ Komentarz dodany przez: Tomasz: Pon Lip 04, 2011 10:11 pm ]
Nie wiem czy chcesz być śmieszny, nadzwyczaj poważny czy też udawać wielce doświadczonego kolekcjonera, no ale jak możesz pisać że to są podróbki (czyt. podpisy sekretarek) jak nawet skanów nie widzisz. Może gollazowi, Pyciowi śmieszne docinki wychodzą ale tobie na pewno nie. Nie wiem czy wiesz ale twoje posty czasami mnie denerwują!
aha.
Zawsze kupuję Pana w Fifie
Ostatnio zmieniony przez kaka Pon Lip 04, 2011 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Panie kaka, czy jak Cię tam zwą (albo raczej sam siebie tak nazywasz) napisałem, że
"sprzedam następujące autografy". nie napisałem, że są to oryginalne autografy. dużo jest tutaj nadruków na oficjalnych pocztówkach klubowych, które także posiadają 'jakąś' wartość kolekcjonerską.
ale nie będę oczekiwał umiejętności prawidłowej interpretacji i czytania ze zrozumieniem od 16-to letniego chłopczyka. tym bardziej, że media trąbią o bardzo ubogim intelekcie dzisiejszych Gimnazjalistów (bo 16 lat to chyba jest jeszcze Gim?? jeśli już szkoła średnia to sory)
pewnie zaraz ktoś mi zarzuci, że sam nie popisałem się wybitnym intelektem pisząc swego ostatniego posta. Fakt, zgadza się. zachowałem się jak smarkacz (16-to letni) i bardzo przepraszam. ale poniosły mnie emocje i dostosowałem się do prostackiego stylu mojego mojego oponenta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum