Wysłany: Sob Sie 23, 2008 21:20 Kupię/sprzedam - prezes778
Witajcie wszyscy!
Poszukuję znaczków: Angielskich, Hiszpańskich, Niemieckich, Amerykańskich, Francuskich, Portugalskich. Jeśli ktoś jakieś znaczki ma do sprzedania to BARDZO proszę o kontakt. Serdeczne dzięki i czekam!
Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez prezes778 Czw Lis 13, 2008 17:12, w całości zmieniany 3 razy
Jeśli ktoś nowy na forum lub ktoś nie czytał tego postu wyżej to przypominam: Kupię znaczki, przede wszystkim: Angielskie, Niemieckie, Francuskie. Inne wspomniane wcześniej przeze mnie też oczywiście kupie. Jeśli ktoś ma takie znaczki proszę o kontakt na gg://2818617 lub e-mail !
Serdeczne dzięki!
Pozdro i czekam na ofery
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
Przypominam o znaczkach. BARDZO zależy mi na angielskich. Jeśli ktoś ma to proszę o kontakt pod gg lub praywatna wiadomość. Już to raz napisałem, ale powtórze: Bardzo potrzebuje tych znaczków i proszę o kontakt jeśli ktoś ma. Serdeczne dzięki i pozdro!!
_________________ Flying high, up in the sky,
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
radekzamulacz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum