Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 2009-06
Wiek: 22 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 734 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 13:12
paja22 napisał/a:
Poziom niektórych osób jest powalający! Dla jednego podpisy są g..warte bo każdy może je dostać- ch..j za przeproszeniem z tym, że medaliści MŚ- są gówno warci, bo.. każdy może mieć. Drugi pisze, że pali kartami w piecu, ale wcześniej sam po te karty pisał (pewnie maila). Może byście pajace docenili, że ktoś wam coś wysłał za darmo- poświecił swój czas, pieniądze? Koledze jego kolekcja sprawia frajdę i chociaż zbiera niedługo to przynajmniej potrafi docenić czyjś wkład i pomoc w rozwój zbiorów, a wy podostawaliście parę rzeczy i zgrywacie ekspertów i autorytety w ocenianiu co jest coś warte a co nadaje się do pieca.
W swoim poscie mialem na mysli to,ze nie sa to jakies unikatowe karty ktorych nie da sie zdobyc a tak wogole,to sam jestes pajac,bo nawet Twoj nick o tym wskazuje i juz sie tak nie spinaj.
Odwłok muchy , dwa patyki, ogon żubra , 3 papryki,
Płetwa rybia,łój z indora,jedna mysza, ale spora
Dodaj octu, arszeniku i zamieszaj to w Nocniku
zawszewislak007
Profil: Wszystko z Wisły,bilety,odzn i programy mecz.
Kolekcjoner od: Sierpień 2010
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 19:09
pawlik2412 napisał/a:
paja22 napisał/a:
Poziom niektórych osób jest powalający! Dla jednego podpisy są g..warte bo każdy może je dostać- ch..j za przeproszeniem z tym, że medaliści MŚ- są gówno warci, bo.. każdy może mieć. Drugi pisze, że pali kartami w piecu, ale wcześniej sam po te karty pisał (pewnie maila). Może byście pajace docenili, że ktoś wam coś wysłał za darmo- poświecił swój czas, pieniądze? Koledze jego kolekcja sprawia frajdę i chociaż zbiera niedługo to przynajmniej potrafi docenić czyjś wkład i pomoc w rozwój zbiorów, a wy podostawaliście parę rzeczy i zgrywacie ekspertów i autorytety w ocenianiu co jest coś warte a co nadaje się do pieca.
W swoim poscie mialem na mysli to,ze nie sa to jakies unikatowe karty ktorych nie da sie zdobyc a tak wogole,to sam jestes pajac,bo nawet Twoj nick o tym wskazuje i juz sie tak nie spinaj.
Ja też tak uważam. To z VfB po prostu wykazałem że się myli że moja kolekcja nie składa się tyko z rzeczy błahych według Kaki... że także mam autografy. Mi sprawiły wielką radość bo kibicuje zarówno Noliko ,jak i VFB , jak i ZAKSIE. a myśle że dla każdego kto by otrzymał nawet pocztówkę od swojego klubu ,była by rzeczą cenną..
[ Dodano: Sro Sty 18, 2012 20:32 ]
RvdV23 napisał/a:
Otóż piszesz, że nie słyszałeś, że ktoś jeszcze dostał książkę od Jerzego Engela ?! Przejrzyj to forum ( spisy, albumy ) to zobaczysz jak się mylisz. W moim mieście kolekcjonuje nas 3... wszyscy dostaliśmy książki. Co do Twoich pamiątek, nie twierdzę, że są słabe, ale nie szczyć się grafami Zaksy czy Vfb, ponieważ są nic nie warte każdy może wysłać mail i je dostać. Aby dostawać wartościowe autografy, musisz wysyłać listy do klubów a nie same maile. Pisząc list nie mam na myśli koperty, znaczka i listu. Ale również kopertę zwrotną, kupon/znaczek zwrotny i fotki piłkarza.
Ogólnie bardzo podobają mi się grafy od Śląska i karta Ikera Powodzenia dalej. Zapraszam do mnie !
od ZAKSY to było po liście... jeśli twierdzisz że wysyłam same meile to .... żyj dalej w swoim świecie... uważasz że od ŚLĄSKA,BAYERU ,APOELU dostał bym takie coś po meilu?? wysyłam listy raz za czas ,gdy tylko mogę . A z racji dostępności meila wszędzie mogę wysyłać częściej meile niż listy.. ps. przeglądałem twoje pamiątki i dużo wartościowych NADRUKÓW.. pzryganiał kocioł garnkowi... jeśli je zdobyłeś po samych listac to ja jestem święty... nie chce się obrażać ani besztać, ale nie lubię jak ktoś zgrywa wielkiego znawce od wysyłania listów,a sam wysyła także meile...
Ostatnio zmieniony przez zawszewislak007 Wto Lut 07, 2012 20:06, w całości zmieniany 2 razy
zawszewislak007
Profil: Wszystko z Wisły,bilety,odzn i programy mecz.
Kolekcjoner od: Sierpień 2010
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 16:41
Ostatnio zmieniony przez zawszewislak007 Wto Lut 07, 2012 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy, Przypinki, i inne
Kolekcjoner od: 2010-03
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 18:46
No cóż piszesz bardzo wartościowe nadruki. Sprawdź najpierw spis później album, w spisie zamieszczam tylko oryginały, zaś w albumie wszystko. A tak po za tym to wcale nie miałem na myśli, że Twoje pamiątki są do du*y. Cóż co do maili fakt, pomyliłem się ale czytając wiadomości moich poprzedników tak wywnioskowałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum