_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
No z racji iż zbierasz dopiero od 3 tygodni ( bo tak napisałeś) to kolekcja narazie skromna i ogólnie średnia. Najlepszy autograf wg mnie to Ole Gunnar Solskjaer. Powodzenia w dalszym zbieraniu i życze wytrwałości...
Mało, choć jak na zbieranie od Maja (tak przynajmniej masz pod nickiem) to nie jest źle. W spisie widzę pewne odpisy, no może poza Cryuffem. Ogólnie polecam słanie w ciemno, czasami warto. Nie komentuj mi kolekcji, bo jej nie aktualizowałem od pół roku...
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Kwietnia 2008
Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 550 Skąd: ROW Rybnik
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 10:50
Drogi rozku , jak na razie kolekcja dosyć mała , nie widzę tu również wielu wyróżniających się podpisów . Na uwagę mogą jedynie zasługiwać Solskjaer oraz Cruyff , reszta to głównie podpisy Legii oraz kilku klubów z Niemiec , tak więc na razie nie masz się czym chwalić . Życzę powodzenia , może w przyszłości uda Ci się otworzyć na inne kluby .
pozdROWienia
_________________ Nasz GÓRNIK znów będzie wielkim !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum