Fajny spis,fajne autografy. Najbardziej mi się podobają podpisy Arshavin Andrey i Theo Walcotta.Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu...Zapraszam do mnie!
Wszystkie oceny, komentarze spisów mają być choć trochę rozbudowane i mające jakiś sens (tyczy się to wszystkich tematów). Inne posty są uważane za nabijanie. Jako, że dostałeś już 2 osty za OT, to radzę patrzeć co się pisze i gdzie się pisze, w przeciwnym razie będzie ban. I radzę zapoznać się z regulaminem forum .
I żeby nie zaśmiecać tematu:
Kolekcja szybko się rozrastająca. Bardzo fajne grafy zaznaczone na czerwono. Inne też dają rade. Jeżeli miałbym wyszczególnić kilka najlepszych to byłyby to:Senderos Philippe, Niang Mamadou, Lehmann Jens i Arshavin. Oby tak dalej i powodzenia!
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Pią Maj 22, 2009 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Od mojej poprzedniej wizyty kolekcja dużo się powiększyła.Super autografy : Theo Walcott,Senderos Philippe i Arshavin.Te podpisy bardzo chciałbym mieć w swojej kolekcji.Powodzenia dalej życzę dużo wytrwałości w kolekcjonowaniu.Zapraszam do mojego skromnego spisu i albumu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum