Kolekcja wypaśna.... Najbardziej podobają mi się autografy: Władysława Żmudy, Luisa Aragonesa oraz Abela Salamiego. Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu.
_________________ Jestem fajny
Ostatnio zmieniony przez Kruzi Wto Mar 03, 2009 17:47, w całości zmieniany 1 raz
Jak już Kruzi skomentował to i ja skomentuje... Wiesz takie przemyskie OT. Chyba nie muszę mówić, ze kolekcja wyśmienita, sam to wiesz najlepiej. "Polaki, Polaki i jeszcze raz Polaki" co się ceni. Nie ma sensu wymieniać wszystkich fajnych grafów, bo miejsca i czasu by zabrakło. Dodam na koniec jeszcze Macie iż Cię serdecznie pozdrawiam.
Nie no kolekcja zajebista. Super ilość, super jakość. Nic dodać nic ująć, za długo by wypisywać grafów które chciałbym mieć u siebie, byłoby ich bardzo dużo. Pozdrawiam i zapraszam do mnie:)
Wreszcie udało mi się zaktualizować spis autografów (na razie tylko piłkarzy). Jeśli ktoś jest zainteresowany przejrzeniem, zapraszam do pierwszego postu Jakbyście widzieli jakieś błędy, możecie mnie o tym powiadomić.
Ostatnio zmieniony przez MAT92 Nie Lut 20, 2011 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum