Czemu mielibyśmy się śmiać? Mała kolekcja, ale za to autografy i bilety z najwyższej półki. Jak na początek jest super, mam nadzieję, że kolekcja będzie z dnia na dzień rosła. Pozdrawiam i powodzenia! Zapraszam do mnie.
No skromna kolekcja(ilością autografów),ale za to jaka jakością tyle świetnych autografów nono szacuneczek, najbardziej mi się podobają autografy :Samuela Eto'o,Giovani Dos Santos`a i Leo Messi`go. Życzę Ci systematycznego powiększania się twojej kolekcji..
Overmarsa zazdroszczę. Poza tym kolekcja mała, ale kilka nazwisk, które widziałbym u siebie w kolekcji. Powysyłaj więcej listów i odpowiedzi przyjdą, a co za tym idzie, kolekcja się zacznie rozwijać. Pozdrawiam, powodzenia i zapraszam do mnie.
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Kwietnia 2008
Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 550 Skąd: ROW Rybnik
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 08:24
Widze że zaczynasz , ale kolekcja powoli , powoli rośnie . To co wpadło mi w oko to : Gianluca Zambrotta , Roman Kosecki , Artur Boruc i bilecik : LOSC Lille vs. AC Milan . Zrób alfabetyczny spis grafów ! Życze szczęścia
_________________ Nasz GÓRNIK znów będzie wielkim !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum