patrząc na to co zebrałeś wczoraj po meczu z Bronią Radoń zastanawiam się czy to jest mądry pomysł zbierać kogoś autografy tylko dlatego, że ma inny kolor skóry niż my, chyba, że masz jakiś inny wyznacznik na to.
Jeżeli chodzi o te podpisy to ja zbieram je z tego powodu,iż zagraniczny piłkarz to zagraniczny nie wiadomo gdzie później może wylądować.Może zagrać w jakimś lepszym klubie,bądź wyjechać za granicę.Równocześnie mógłbym zebrać ich na kartce jednak akurat wywoływałem większą ilość zdjęć i do równości dołożyłem jeszcze ich zdjęcia.A co do podpisu Jayiesimi'ego Madariola to zebrałem go z tego powodu,że grał kiedyś w młodej Polonii Warszawa.
Dochodzi sporo autografów zebranych osobiście Osasuny Pampeluny oraz autografy np: Paulo Ferreira,Alexander Hleb,Ben Foster.W sumie na koniec maja w kolekcji 1133 autografy !
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Wto Maj 31, 2011 17:49, w całości zmieniany 1 raz
kaka,
Dzięki.Co do zbierania osobiście to zbieram często te marne drużyny co z Wartą grają tak to raz na kilka miesięcy gdzieś pojadę sobie coś pozbierać (Jagiellonia na początku roku i teraz w maju Osasuna tylko to).Chociaż planuję gdzieś może na wakacjach wybyć coś pozbierać.Głównie skupiam się na autografach.A listów ostatnio mało wysyłam.
Taras Mykhalyk
Yevhen Khacheridi
James Comley
Dougie Freedman
Paddy McCarthy
+ autografy drużynowe D&R,Dartord FC oraz Gillingham FC
Michael Ballack
Bobby Charlton
Johan Cruijff
Alessandro Del Piero
Alfredo Di Stéfano
Luís Figo
Raymond Kopaszewski
Sepp Maier
Rivelino
Peter Schmeichel
Uwe Seeler
Andrij Szewczenko
Francesco Totti
Just Fontaine
Emilio Butragueño
Giuseppe Bergomi
Gary Lineker
Michael Owen
Oliver Kahn
Karl-Heinz Rummenigge
Patrick Kluivert
Raul
Jean-Marie Pfaff
Gianluigi Buffon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum