Wysłany: Sob Maj 05, 2007 16:32 hubert90 - spis CIEKAWSZYCH- autografów
Medaliści Mistrzostw Świata:
1934 - x
1938 - x
1950 -
1954 - Ferenc Puskas ( bezcenny ), Ferenc Szojka, Jeno Buzanszky, Ottmar Walter, Fritz Walter, Horst Eckel, Jeno Buzanszky, Ferenc Szojka, Herbert Erhardt, Hans Schaefer, Uwe Biesinger, Alfred Pfaff
1958 - Just Fontaine, Raymond Kopa, Kurt Hamrin, Nils Liedholm, Djalma Santos, Jose Altafini
1962 - Djalma Santos
1966 - Franz Beckenbauer, sir Bobby Charlton, Uwe Seeler, Norman Hunter, Sepp Maier, Wolfgang Overath, Hans Tilkowski, Eduard Malofeev
1970 - Emerson Leao, Franz Beckenbauer, Sepp Maier, Gerd Mueller, Wolfgang Overath, Uwe Seeler, Gianni Rivera
1974 - Jan Domarski, Zdzisław Kapka, Andrzej Szarmach, Franz Beckenbauer, Paul Breitner, Gerd Mueller, Wolfgang Overath, Sepp Maier, Uli Hoennes, Hans-Georg Schwarzenbeck
1978 - Emerson Leao
1982 - Paweł Janas, Andrzej Szarmach, Paul Breitner, Karl-Heinz Rummenige, Felix Magath, Uli Stielke, Lothar Matthaus, Giouseppe Bergomi, Alessandro Altobelli
1986 - Klaus Allofs, Andreas Brehme, Felix Magath, Lothar Matthaus, Karl-Heinz Rummenige, Michel Platini, Jean-Pierre Papin
1990 - Andreas Brehme, Giouseppe Bergomi, Paolo Maldini, Franco Baresi, Gianluca Pagliuca
1994 - Cafu, Thomas Ravelli, Patrik Andersson, Teddy Lucic, Stefan Schwarz, Henrik Larsson, Gianluca Pagliuca, Paolo Maldini, Alessandro Costacurta
1998 - Cafu, Emerson, Ze Roberto, Mario Stanić, Bixente Lizarazu, Lilliam Thuram
2002 - Cafu, Roque Junior, Juninho, Lucio, Han-Joerg Butt, Oliver Kahn, Frank Baumann, Thomas Linke, Christop Metzelder, Torsten Frings, Jens Jeremies, Carsten Ramelow, Bernd Schneider, Oliver Bierhoff, Marco Bode, Miroslav Klose, Emre Belozoglu, Hakan Sukur, Hankan Unsal, Alpay, Jens Nowotny
2006 - Per Mertesacker, Miroslav Klose, Oliver Kahn, Timo Hildebrand, Tim Borowski, Bastian Schweinsteiger, Arne Friedrich, Torsten Frings, Philipp Lahm, Christop Metzelder, Alessandro Nesta, Luca Toni, Jens Nowotny, Silvian Wiltord, Willy Sagnol, Lilliam Thuram, x
W 1934 i 1938 napisałem "x" ponieważ mam zakaz rozpowiadania nazwiska piłkarza z tych lat, którego mam autograf.
Mogę mieć jakieś braki ponieważ pisałem z pamięci.
Jak będzie mi się kiedyś chciało to coś jeszcze dodam
Ostatnio zmieniony przez hubert90 Czw Lip 19, 2007 19:39, w całości zmieniany 4 razy
To_Ja Gość
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 16:56
Poza Puskasem, Małofjejewem i Turkami - Emre, HS i HU to reszta raczej nie taka trudna do zdobycia. A z 38 masz zapewne piłkarza o nazwisku zaczynającym się na R.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum