Z takim podejściem jakie pokazujesz,wątpię abyś miał chociaż 35 odznak......
czemu mam głównie od klubów piłkarskich i federacji więc nie wiem jak się zabrać do napisania e-maila do FIS-u ....... o co ci chodzi nie chcesz pomóc to się nie udzielaj
Dlaczego mam się nie udzielać? Bo nie chce Ci podaj gotowego wzoru listu? Może niech każdy użytkownik forum wysyła codziennie jednego maila do klubów/federacji prosząc o pamiątki i podając Twoj adres?
Już Ci napisałem abyś podał wzór po POLSKU i ktoś Ci przetłumaczy na ANGIELSKI.
Skoro masz 350 m.in. od innych federacji to chyba już wiesz jak się pisze? Np. Do WDF potrafisz napisać, ale do FISu już nie? I j/Gollaz, nie ma wzoru.
E: Czemu tyle pola jest zawsze pod moją wypowiedzią?
_________________ nie będzie niczego!
Ostatnio zmieniony przez Gall Wto Sty 17, 2012 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Hi FIS
I'm half-wit and I do not know what I write to you, that you gave me a badge for free. I will not even darkened, that I like ski jumping, because our jumpers are always in the lead, and Adam Malysz is in general was dope. Not write, too, that I was at the World Cup competition in Zakopane. Just the fucking no-life to give me messages, I got a badge. Btw, translator from Google explains perfect.
Hi FIS
I'm half-wit and I do not know what I write to you, that you gave me a badge for free. I will not even darkened, that I like ski jumping, because our jumpers are always in the lead, and Adam Malysz is in general was dope. Not write, too, that I was at the World Cup competition in Zakopane. Just the fucking no-life to give me messages, I got a badge. Btw, translator from Google explains perfect.
haha gratuluję rozumu, żal mi ciebie , co ty myslisz ze ja sobie tego nie przetłumacze ?? proste zdania to potrafie bez zadnej pomocy odczytac i widze ze masz cos z głową
Hi FIS
haha gratuluję rozumu, żal mi ciebie , co ty myslisz ze ja sobie tego nie przetłumacze ?? proste zdania to potrafie bez zadnej pomocy odczytac i widze ze masz cos z głową
Żal to mi Ciebie .
Napisz list po polsku i niech Ci go ktos przetłumaczy proste chyba nie ?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum