Fajnie, ze pomogłeś, ale powiedz mi, po co komuś tłumaczenie z translatora? Bo taki program może ściągnąć każdy Jemu pewnie chodziło o to, żeby mu jakiś user przetłumaczył.
Profil: proporczyki
Kolekcjoner od: 2005-05
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 20:20
mani napisał/a:
Fajnie, ze pomogłeś, ale powiedz mi, po co komuś tłumaczenie z translatora? Bo taki program może ściągnąć każdy Jemu pewnie chodziło o to, żeby mu jakiś user przetłumaczył.
Lepsze tłumaczenie z translatora niż jego brak.
[ Komentarz dodany przez: gelu: Nie Sie 31, 2008 10:10 am ]
Profil: autografy piłkarzy
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 14:21
Proszę aby ktoś przetłumaczył:
Witam!
Nazywam się .......... mam 14 lat i mieszkam w niewielkiej miejscowości w Polsce.
Moim ulubionym zajęciem jest sport, a w szczególności piłka nożna. Lubię grać w piłkę z kolegami, oglądać mecze czy czytać informacje na temat różnych klubów i piłkarzy. Chyba jak każdy zwolennik sportu mam swój ulubiony klub i piłkarza. Takim klubem jest Chelsea Football Club, a piłkarz to Pan. Uwielbiam oglądać Pana w akcji. Lubię patrzeć na Pana technikę i ogólną umiejętność gry w piłkę nożną. Chciałbym zobaczyć Pana w mecz na żywo na stadionie, ale niestety nie mam takiej możliwości. Może kiedyś w przyszłości. Moim hobby jest kolekcjonowanie autografów sławnych piłkarzy. Mam już kilka ciekawych okazów, ale niestety nie mam jeszcze podpisu mojego idola czyli Pana. Z tego powodu proszę aby Pan podpisał się na załączonym przeze mnie zdjęciu i odesłał. Załączyłem także zaadresowaną kopertę zwrotną. Jeżeli moja prośba zostanie zrealizowana będę bardzo wdzięczny i zadowolony. Jeżeli nie oczywiście zrozumiem.
Na koniec mojego listu chciałbym życzyć panu sukcesów w dalszej grze i żeby był Pan tak wspaniały jak teraz przez cały czas.
Będę wdzięczny jeśli ktoś to przetłumaczy na angielski.
Ostatnio zmieniony przez pitasek5 Sro Wrz 03, 2008 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Profil: wszystko związane z football'em
Kolekcjoner od: 2008-09
Wiek: 19 Dołączył: 09 Sie 2008 Posty: 154 Skąd: Świętoszów
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 19:58
Jest Pan wielkim autorytetem w dziedzinie piłki nożnej. Wielu polskich i zagranicznych trenerów mogłoby się od Pana uczyć. Dziękuje że prowadzi Pan dalej reprezentacje Polski, i również za awans do Euro 2008.
Życzę awansu do mistrzostw Świata w RPA.
Przetłumaczy mi ktoś to???PROSZE
_________________ Chętnie wymienię się adresami domowymi piłkarzy!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez marko Czw Wrz 04, 2008 06:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum